Yemekteyiz - Show Tv

bu faik habire niye bütçe bütçe diye diyor kanal vermiyor mu alışveriş parasını ne bütçesinden bahsedyr

döktü yemekleri yerlere sacti allam yaaadelikafadulden:roflol:

fragman da görmüstüm bi corba bide fasulye yemegin gerisi yok , bukadar yapabildim diyodumafoldumben-tatlicadiarzu-

ay çok uyuşuk yaa...
izlerken ben yoruldum:bbo:

valla ya ne manyak kadın ne işi var bu yarışmada yemek yapmayı bilmıoo...ilk defa taze fasulyeyi öle doğrayan birini gördum mantiken bile öle doğranmamasını bilmesi gerekirdi..bilmemektende öte..
bide tatlı çok topaklandı sanırım böle oluo bu dio :roflol:

ıçim bayıldı içim. Biraz hava almazsam çıldırıciim. Bu sıcakta herkese eziyet bu kız ya...

yaaaaa kızlar bayıldım dediklerinize ne bunlar allahaşkına iyi yemek yapan yarışmalı hiç bilmeyenin işi ne şu fide nedir bilen varsa bi desin....inaanaamıyorummmm fide saanannaaa yaaaaaaa ,ayyyy olmuuuyoooo yaaaaaa,yetişmiyooooooo.....bu ne biçim konuşma yaaaaaaa fide yaaaaaaaaa.....inanamıyorummmmmm sannnaaaaa yayaaaaaa.....ayyy sinir geldi bana kapatsam mı şu tv yi ne....bişeyler öğrenir hoşça zaman geçiriiriz dedik ,hata mı ettik ne.....yemekteyiz diil,delirmekteyiz oldu milletçe......

yaaa ama yaaa,olmass böyle yaa ben napmışıııııımm,aaaa bittim beeeennn,öldüüümm beeeennn,ayy beeenn kendimi motivee ediyiiimmm..aaa,güzel olmalıyım çoookkk.

uf puf,tıfıl pufıl,ıııı aaaaa biri beni tutsun

nassınız kızlaarr ben de sinir kirizleri geciryorum ..
vallaa kapattım son gelişmeleri burdan öğreneyim bari :mymeka:

Salih ile ilgili olumlu her ne söylediysem geri alıyorum. Bu gece Fide'yi bu denli aşağılamaya hakkı yoktu. Bana yılanı hatırlattı. Hale'ye zaten inanılmaz gıcığım. Bir de utanmadan 1 verdi kıza. Sen kimsin ya? ıtiraf ediyorum Fide, Salih ve Hale'den daha sevimli geldi gözüme.

yarın akşam kıyamet kopuyor kavga var ekşın var faik dövecek sevdayı sankimkafamçokkarıştı
benim anlamadığım bağrışıp çağrıştıktan sonra nasıl bişey olmamış gibi eğleniyorlar göbek atıyorlar gülebiliyorlar enterasanCADIARZU

calar saat yutmus kikirdek fidemizin isigi söndü bugün

büyük konusmanin sonucu isde bu

kendine güvenmiyosan girmiceksin

hadi girdin büyük konusmicaksin

kendi kendini övücegine brakda baskalai övsün

o rakip olamaz bunu kendime rakip görmüyorum diye karsindakini kücültücegine ölcülü tartili davranicaksin

1bucuk yildir yemek yapiyo olabilir ama hic yapmadim bunlari ilk defa yaptim demiceksin ozaman 2yumurta kirip koy önlerine yarisma günü ilk defa denemedigin seylermi sunulurmus hic ya

sinirimden dogru dürüst seyretmedim

fayike iyice gicik oldum zaten

adamin maksati belli diger 3ünü takmis kafaya ben birinci olamazsam gicikligina bu kizi birinci yapicam hesabi

pilanini kurmus masallah

milleti yerden yere vururken iyidi kiza gelince tmm elestirisini yaptida ama asalayici diil diger ikisine yaptigi gibi iki yüzlü davranmasana adil olsana madem

10puan nerde görülmüs ya sanirim 4dörtlük olana bile verilmiyo 10puan

cok sacma

tmm kiz girer girmez dedi yetistiremedim edemedim diye ama 3saat herkez icin gecerli herkez nasil elestiriliyosa oda acik olmali

yemekleri yetisdiremicem korkusu diilde hazirlanamicam korkusu vardi ya cok güldüm

hani millet ac kalsin ama ekran basindakiler beni böyle görmesin

ay baydi beni bu gece iyice

sinirimden yarim yamalak izledim salih beyin fideye dedigini yada yaptigini kacirmisim noldukine???

:jeyyar:aynen ya yarismada olsa birbirlerini yeni tanimisda olsalar sayip sayisdiriyolar sonrada birbirlerinin yüzüne bakiyolarklava:

bn açıkcası ne o fidenin ne giyim tarzıını ne o iğrenç dansını beğendiim
zaten yemekerlide yemek değildi
faikdeyken gözümü azcık iyi çocuksu gözükmüştü ama
şimdi gözümde daha farklı görüyoruım o kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…