Olayı çok güzel özetlemişsin canım:))[/QUOTE
:)
evet canım faik 1. halk oylaması ne zaman bilmiyorum zannımca yarın olurSonuç açıklanmadı mı?
Faik 1. değil mi, halk oylaması yarına mı kaldı yoksa?
Ay ne çok soru sordum :kedi:
ben sinirimden kapattım böyle saygısızlık olmaz diğerleride amma yalakaymış pes
alışvrişe iki korumayla çıkan son model otomobiliyle kocaman villasına giden italyada öğrendiği salatayı anamın salatası diye sunan ama sürekli halk edebiyatı yapan ve sürekli çevresindekileri aşağılayan sahtekar ve saygısız adamın teki faik
diğerlerini resmen yönetti bu gece onlrda zaten zavallı
berbat bi gruptu seviye ve hoşgörü sıfır
diğer adamı sevmiştim biraz ama oda yalaka çıktı diğerleri gibi aynıı
Üstelik az önce face de yazılan mesajlara baktım. Hale'nin evi kendine ait değilmiş. Bir emlakçıda çalışıyormuş ve ordaki kiralık evlerden birinin anahtarını almış, kendi evi gibi göstermiş. Sitede öyle yazmışlar.
:1shok::1shok::1shok:
kızın dediği hatalı ama arkadaşlar özellikle faik ilk girdiğinden beri hep yuklendi...neler dediler..
dun öbur kızın evinde herkesi susuturdu ama...
bugunde konuşun die..
aslında o çoban baş çoban öburkulerde koyun o nereye çekerse otarafa gidioler..
asıl böle hakaretleri dunki kız hakketti..
bence faik kendinden başka bukadar zengin birni daha kaldıramadı..
faik i ilk gördüğüm günden beri sevmezdim ama bu hafta resmen boğasım geldi... şarkı yarışmasında da kendi yaşantısına bakmayıp kızlara laf ediyodu... bu hafta da fidenin kıyafetine laf ettiğini gördüm,kendin evlilik dışı yaşarken kızın kıyafetine karışmak ne kadar ahlaklı, BU BİRRR...
ilk günden beri fide dışında herkese laf etti..halenin evine geç geldi yemekler soğuk dedi,olmamış dedi kız napsın BU İKİİİİ...
kendi evinde bulgur pialvının sarımsağını safiye soyman koydu,kural dışı hareket olmadı da,seldanın bir gün önceden ördeği haşlaması kural dışı oldu BU ÜÇÇÇ...
selda nın menüsü gayet güzeldi,yenmicek yemekler değildi..tamam damak tadına aykırı olabilir,yiyemezsen çekersin tabağı yorum yapmazsın...allah aşkına alışverişte bile 2 tane korumayla gezen,yayla gibi evde oturan insan ördek satın alamaz mı?? BU DÖRTT...
pazardan alışveriş yaparmış,yok devenin nalı,külahıma anlatsın onu...annesinin zamanında enginar varmış,salatalar enginarlı olurmuş..annesinin zamanında krem şanti varmış,çikolata sos varmış... yalanın böylesine de pes... İŞTE BU DA BEŞŞ...
böyle bir adamı yarışmaya çıkarmak da reyting kaygısından başka nedir ki?? show tv anla artık sabahtan akşama cennet mahallesi,akşamdan geceyarısına yemekteyiz gitmiyo...icraat gerek icraat...bir hafta sırf meraktan izledim.ama anladım ki bir hafta çöpe gitmiş... inşallah sms atanlar düzgün karar verir de seldayı birinci yaparlar...kendini beğenmiş faik ve sürüsünden dolayı kazanabilceğini sanmıyorum ama neyse...
seldanın birinciliği hikaye oldu bu 8 puanla hak ettiği halde kazanamıyacak bilmiyorum artık hak eden kaznsın diyecem ama kim halede pek fesat bişeymiş canım yemeklerine puan vermiyomuş bu lezzet yarışması değilmi hanımlar ne olursa olsun yemeğin lezzetine puan verilmesi gerekmiyomu
Dayanamadım face'de hale'ye mesaj gönderdim, üyeliğimi silerler ama ne yapayım gıcık etti beni kadın.
Cirkef faik, ay sevmiyodum bu cifti iyice igrendim, seviyesiz adam, hele o Serdar'i azarlama sahnesi yok mu!
Nasi bozuldu adam bozuntusu serdar ya sen ne bicim adamsin tipis tipis geri oturdu yerine, nasil da tirstilar faik'den!
serdar kim ya???
kimi azarladi neden azarladi fransizmi kaldim ben iyice
Sapsal adam medya maymunu ne vasfi varsa tv kanallarinda cirit atiyor!
evet herkes evinde ördek yemiyor ama, kız değişik bir şey yapmak istemiş...ben çok da abartılı bulmuyorum bunu..
faik eline geçen her fırsatta kıza yüklendi yazık...
yok manavdan alıyormuş yok pazara inmiyormuş...ben de maaşla çalışan bir insanım, pazara gitmeye fırsat bulamıyorum..evimde eksik oldukça manvdan marketten alışveriş yaparım..ne yani ben çok mu zengin oluyorum Allah Allahh...abarttı da abarttı yaniii...
İnşallah Selda birinci olurr...
nasıl gönderiyosunuz ki msjfisfisfis
neler yazdin merak ettim???
nasil oluyoki nerden bulup yaziyosun kendimi okicak halenin yoksa ortaya yazilan biseymi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?