Yemekteyiz - Show Tv

2 gündür izleyemedim tüh yaa mafoldumben
Misafire kötü söz söylenmez ayıptır demişsiniz ama misafir de haddini bilecek.. İzlemediğim halde çok sinir oldum, evet kadın haklı eşek hoşaftan ne anlar, özür de dilemeseymiş keşke :umursamaz:Birinci olmasını isterdim ya yazık olmuş, hele faikin 1. olması.. :mymeka:

faik futbol terimiyle söyleyim tribünlere oynamasını çok iyi biliyo
o nedenle birinci olursa hiç şaşmam
halka reklam yapıyo resmen

Sonuç açıklanmadı mı?
Faik 1. değil mi, halk oylaması yarına mı kaldı yoksa?
Ay ne çok soru sordum :kedi:

Hımm peki oy kullansak, halk oylamasında selda 1. olursa faiki geçebiliyor mu acaba :1rolleyes:

Cirkef faik, ay sevmiyodum bu cifti iyice igrendim, seviyesiz adam, hele o Salih'i azarlama sahnesi yok mu!
Nasi bozuldu adam bozuntusu salih ya sen ne bicim adamsin tipis tipis geri oturdu yerine, nasil da tirstilar faik'den!
Sapsal adam medya maymunu ne vasfi varsa tv kanallarinda cirit atiyor!

Son düzenleme:

kim ki o ya allahin bir kulu isde benden ne üstünlügü varki
aynen görmemisler gibi korumalarla alisverise gider ama pazardan alisveris yaptim olur
sözde halka örnek olucak hesapli alisveris yaparak
ama sanki halkin evinde hergün pirzola piser
anasinin böregide börek diil ya
ya adam cahil
yada karsisindakileri safdan ziyade salak zannediyo töbe töbe
bildigimiz lazanyayi yapti
börek dedigin
hamurdan,yufkadan,milföyden olur

klava:niye kendi evinden utaniyomuymusklava:
iki yüzlü yapmacik karakter isde
eger dogruysa eger kendi evi diilse
demekki kendi evinden utanmis
imkanin neysse nerde yasiyosan
neyssen o ol kardesim
begenmedim eglenemedim bilmem ne diyipde yemesini el cirpmasini oynamasini biliyo ama
kendi hatalarini eksiklerini görmeyipte karsisindakilere kusurda bulabiliyo fideye yandasci bile dedi ya sanane kendisi yakinlik destek bulamadi ya o gicik fayikdenklava:
allahim affetsin beni ama zaten o mimik o surat ifadesi konusma tarzindan uyuz oldum halenin

isde sürü pirkolojisi canim benim koyun gibi adam atlayin dese atlicaklar
fayik saklabanin teki hic dikkatinizi cekmismiydi salihin evinde uyuz etti salih diye diye takildida herseyine cikarken hersey cok güzeldi bilmem ne benimkide latifeydi dedi....
öyle bile olsa her 2sakada bir gercek vardir
ne latifesi numaraci iki yüzlü adam isde
oylarken su iyi diildi bu böyleydi tek tatlisi vardi falan diye oylama yapti
malesef ben bugün izleyemedim annemlerdeydim reklamarda gördügüm sadece essek hosaftan ne anlar dedi gamzeli orda kiyamet koptu kanimca

alkisalkisalkisaynen canim süpersin katiliyorum kessinliklealkisalkisalkis

hale neye puan veriyomus peki???? uyuz nolucak fesat isde

Dayanamadım face'de hale'ye mesaj gönderdim, üyeliğimi silerler ama ne yapayım gıcık etti beni kadın.

neler yazdin merak ettim???
nasil oluyoki nerden bulup yaziyosun kendimi okicak halenin yoksa ortaya yazilan biseymi???

SImdi bu serdar bizim salih oluyo:))) ismini karistirmissimda :)))
hatirlamiyor musun, salih servise yardim edecekti sonradan gorme faik nasi tersledi kimden
izin aldinda kalkiyosun, yardim ediyosun diye, o da ne yapacagini bilemedi gerisin geri yerine oturdu,
masadaki diger kuklalardan da onay cikmayinca...
Bu nasil bisey ya hicbiri de lafini verip susturamadi o ne idigi belirsizi!
Arti o gamzeli bayanin "esek hosaftan ne anlar lafi da cok isabetli olmustu" aksine ozru gereksizdi...:1closedeyes:

selda'nın menüsü hepsinden iyiydi. kız neler çıkardı önüne.ördeği neden büyüttüler anlamadım. bu ülkede ördek eti yiyemiyen insanlar, dana etini de bayramdan bayrama yiyorlar.
resmen oynadı. yazık kıza çok iyi laf etti. ben olsam daha beterini söylerdim. hiçte pişman olmazdım.
fide haksız yere 3. oldu. hiçbirşey bilmiyor anlamıyor ne diye o yarışmaya katılıyor. anca kendini gösteriyor.
hale de gereksiz eleştiriler yapıyor. umarım selda birinci olur.

selda birinci olmaz çünkü puanı 8 halk oylamasından en yüksek puanı alsa bile 10 puan verecekler toplam 18 puanı olmuş olacak faikin 20 puanını geçemiyecek en az 16 puan kişden bile 2 puan yüksekken nasıl birinci olurki ama halk oylaması onda patlama yapar ona rağmen bile bi şekilde birinci yapmazlarsa onu gerçekten büyük haksızık olur kurallara göre olamıyacak ama

selda kazansın hepsinin eşekliklerini yüzlerine tokat gibi vurdu ah bide özür dilemeseydi tam olacaktı

evet herkes evinde ördek yemiyor ama, kız değişik bir şey yapmak istemiş...ben çok da abartılı bulmuyorum bunu..
faik eline geçen her fırsatta kıza yüklendi yazık...
yok manavdan alıyormuş yok pazara inmiyormuş...ben de maaşla çalışan bir insanım, pazara gitmeye fırsat bulamıyorum..evimde eksik oldukça manvdan marketten alışveriş yaparım..ne yani ben çok mu zengin oluyorum Allah Allahh...abarttı da abarttı yaniii...
ınşallah Selda birinci olurr...

safiyenin paralarıyla tuttuğu korumalarla hava atan faik safiyenin paralarını markette değil de pazarda harcamak istemiş işte ne yapsın safiye saf nereye çeksen gidiyo,adam da onun üstünden ününe ün katmaya çalışıyo... pazarcı halktan da manavın sahibi elit tabakadan mı yani...o da evine ekmek parası götürmek için uğrşıyo..

akillarinca insanlari saf cahil yerine koyup kendilerini rezil ediyorlar..
koye gittigimizde bize hemen hindi,ordek,tavuk keserler..yadaa erkekler baliga ciktiysa balik izgara yaparlar,ava gittilersede bildircin yaparlar yeriz..hic luks diye dusunmemistim ozaman bizim koyumuz cok zenginnn faik beylerdennnkaydirigubbakcemile3
ordek mutfagimizda kullanilmaz fazla ama koylerde yerler..
ordek olmus sosyete yemegikaydirigubbakcemile3
pekin ordegini pahali yerlerde yedikleri icin onlarin gozune cok luks gorunmus demekkiii :dilcikar:

nasıl gönderiyosunuz ki msjfisfisfis

neler yazdin merak ettim???
nasil oluyoki nerden bulup yaziyosun kendimi okicak halenin yoksa ortaya yazilan biseymi???

Arama kısmına adını soyadını yazdım, sayfası açıldı, kendisi de oraya üyeymiş.

Aynen şunu yazdım: Yemekteyiz yarışması boyunca en iğrendiğim 2 . yarışmacısın, faik de sende ne çirkefsiniz ya. lülülülülülülülülülülülü

Selda'ya da gönderdim. Tebrik ediyorum seni o sözü sonuna kadar hak ettiler, çok sabırlıymışsın helal olsun dedim. :lepi::lepi:

safiye soymana acıyorum b faik yüzünden ne hallere düşüyor

ya ama kimse faiki tutmamış bence en iyi yine faikti kendisiyle alakalı degil ama herşeyi dört dörtlük yaptı

ya arkdaşlar allah için selda kendini bişey sanmadımı ben mükemmelim ben en iyisim hep bunu söledi bunu kadını nasıl savunanlar var hayret ettim

faikmi herşeyi dörtdörtlük yaptı inanamıyorum
bi kere çorba öyle yapılmaz köfteli çorba oldu kıymalı çorba börek dediği lazanyaydı
ayrıca dünyanın en lezzetli yemeğini ble yapmış olsa hiç önemi yok
çünkü yaşının adamı değil terbiyesiz saygısızın teki
umarım 1. olmaz
madem selda olamıyo baaaariii selimmiydi öteki adam olsun kötünün iyisi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…