Yemekteyiz - Show Tv

Program showa dönmüş olabilir ama oylama adildi. Herkes seldayı destekliyodu ve 10 puanı da aldı, kalkıp faik alsaydı programın güvenirliğine inancım kalmayacaktı.

ama bence bu büyük bi haksızlık kadın halk oylamasının hemen hemen yarısını tek başına toplamasına rağmen rakipleri ona az puan verdiği için birinci olamıyor bence hiç adil değillmaz:

Zaten istedikleri de buydu yaa, kadını rakip gördükleri için bu kadar düşük puan verdiler demek ki, ben onun evinde olan programı izleyemedim ama :umursamaz:
Halk oylaması kapak oldu onlara ama zemuszemus

hiç haketmedi ve oda bunun farkındaydı yüzündeki ifade herşeyi anlatıyordu aslında ne kadar yapmacık bi gülümseme fideye dua etsin:dilcikar:

eeee nolcak yani, haftayada sema çelebi mi 1. olcak, bence ünlülerin bu yarışmaya katılması hiiiç iyi olmadı, reyting için bu yola gidildi galiba:mymeka:

Faik zaten rezil bir kisiliksizdi simdi iyice tanidik seviyesizligi tescillendi Safiye denen akil yoksununun kapamasi mi desek faik mi kapatma desek bilemedim ikili olarak nasil tiksinti vericiler adam resmen rolle fakir edebiyati ile oynadi halka korumayla ozel minubusle geziyor ordek yememis mis zaten sen havyardan ote ne yersin merak ettim kizi ordek yapti diye bu kadar rezil etti haksizliktir bu kizi resmen baltaladilar yalaka takimi faik iseyin diye isiyecekler bileginizj kesin dese kesicekler gelmis gecmis en kotu bolumdu fideyi elestirmeye gerek bile yok istegi belli kadinin unlu olmak tv gorunmek o aptal gulusleri beyinsiz sey Faik uzerine basa basa sen bitirdin mi universiteyi 4yilda eminmisin yani dedi kuskuyla zekasindan suphelenip sordu evindeki 5.sinif dansozlerin bile yapmayacagi show ise Fide nin kalitesini Masumiyet diyenlere kapak oldu masumiyetmis neyse onun adi baska seyde birsey demeyelim bu yarismada adam gibi adam kimse yoktu kimi tutsan elinde kalirdi sukur bitti

Facedeki grupta fidenin 1.5 yıl önce Safiye Soymanın kadrosunda çalıştığı, salihi de zaten tanıdığı yazılmış, danışıklı dövüş yani süprizzzzz

Bu arada Hale'nin yani diğer lakabı Orta direk Halenin evim diye misafirlerini ağırladığı evin satılık ilanları nette rekor yapmış arkadaşlar:roflol:
Vay be,bunlar bizleri kandırdıklarını falanmı zannediyorlar aceba..

nihayet birinci belli oldu:))
beklenen son malesef gerçek oldu
AMA ıNŞ DEDıĞı GıBı PARAYI EĞıTıM ıÇıN BAĞIŞLAR
BU SEBEP EN AZINDAN FAıK'in KAZANMASINA ÜZÜNTÜMÜZÜ HAFıFLETıR

ama türk halkına helal olsun
%45 le faiki dumura uğrattılar:)):icecream:
selda iyi çarptı son anda lafı:))
demekki neymiş faik bey
kimse senin oyunlarını yemiyomuş,halk eğriyide doğruyu da görüyo:1closedeyes:
sen boşuna paralama kendini sengözlerimebaksanab

fide ve faik birbirlerini destekleyip bu kadar fazla puan vermeseydi
selda 1.olabilirdi
eşek hoşaf lafınıda keşke kullanmasaydı
kesin kazanırdı ozaman gibime geliyo
seldanın hakkıydı birincilik
ama halkın 1.si oldu
o da faike yeterkaydirigubbakcemile3

seldanın son lafı neydi güzelim kaçırdım sanırım ben ondan en son faikin yüzünü gördüğümde ala al mora mor çalıyodu demekkikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…