Yemekteyiz - Show Tv

Faik mi dort dortluktu birakin Allah askina, anasinin salatasi, anasinin boregi, anasinin virti anasinin
zirti, sonradan gorme halka olumlu gorunecek ya alt tabakadan takilmis..
Ayrica kural ihlali yaptilar safiyesi yardim etti, pirzolalarini pisirdiler,
kusura bakmayin faik efendi halka oynarken bi noktayi atlamissiniz, halktan kimse pazara
yaninda korumasiyla gitmiyor, sonradan gorme..

Son düzenleme:
doğru seldada matah bişey değildi fazla megalomandı ama diğerleri kadar yalaka dğildi ve sofrasıda en iyisiydi, iyi sabretti verdiği cevapta süperdi

yalaka fide sayesinde malesef ki ne idigi belirsiz "faik" birinci oldu...

bugün kaçta final bileniniz varmı
bide facede haleye yada diğerlerine yorum yapabilmek için ilk önce onların arkadaşlık talebinizi kabul etmesi gerekmiyomu direk yorum yazabiliyomusunuz

bu faike pes diyorum başkada bişey demiyorum kendi yemekleri için önünüze gelen nimetin tadına bak sonra istersen yeme, peki kendisi seldanın ördeğine yaptığı neydişakkıdı

bu adam katıksız bi sahtekar yapmadığı bi dizi oyunculuğu kalmıştı yarışmadan sonra oda olur kesin
fide çok ucuz bir kadın tam birbirlerine göreler
valla kadınlar faikten fırsat bulup konuşamıyolar bile ya
bide hep hale ve seldanın sözlerindeki çelişkileri gösteriyolar neden faikin tutarsızlıklarının üstünde durmamışlar hiç anlayamadım

allahım inş faik en az puanı alıııııır:Saruboceq:ağzının da payını almış olur:mymeka:
fidede de hareket sürekli bu:1closedeyes::roflol:

Program showa dönmüş olabilir ama oylama adildi. Herkes seldayı destekliyodu ve 10 puanı da aldı, kalkıp faik alsaydı programın güvenirliğine inancım kalmayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…