dediki demekki ördek yiyenler varmış faik bey dedi ama niçin dediğini kacırdım
demekki halkın % 43 ü ördek yiyomuş dedi faik cevap veremedi
bu arada facedeki haberere inanamadım gerçekmi ya tanışıyolarmıymış
pess yani
Faik zaten rezil bir kisiliksizdi simdi iyice tanidik seviyesizligi tescillendi Safiye denen akil yoksununun kapamasi mi desek faik mi kapatma desek bilemedim ikili olarak nasil tiksinti vericiler adam resmen rolle fakir edebiyati ile oynadi halka korumayla ozel minubusle geziyor ordek yememis mis zaten sen havyardan ote ne yersin merak ettim kizi ordek yapti diye bu kadar rezil etti haksizliktir bu kizi resmen baltaladilar yalaka takimi faik iseyin diye isiyecekler bileginizj kesin dese kesicekler gelmis gecmis en kotu bolumdu fideyi elestirmeye gerek bile yok istegi belli kadinin unlu olmak tv gorunmek o aptal gulusleri beyinsiz sey Faik uzerine basa basa sen bitirdin mi universiteyi 4yilda eminmisin yani dedi kuskuyla zekasindan suphelenip sordu evindeki 5.sinif dansozlerin bile yapmayacagi show ise Fide nin kalitesini Masumiyet diyenlere kapak oldu masumiyetmis neyse onun adi baska seyde birsey demeyelim bu yarismada adam gibi adam kimse yoktu kimi tutsan elinde kalirdi sukur bitti
:1shok::1shok::1shok:
yorumuna sasirdim, bu ne öfke kapatma filan laflarilmaz:, sadece tv den taniyorsun nedir bukadar seni sinirlendirenfisfisfis
tamam halka filan oynadi rol yapti ama hangisi yapmadiki
ben faik le safiyenin atismalarini cok begenerek izledimkaydirigubbakcemile3
ben bu ikilinin boyle Turk milletinin gozunun icine baka baka nikahsiz yasayip bunu yapmalarinida sevimlimis gibi gostermelerini o abuk sabuk artik hakarete varan atismalarini anlamayanlardanim gercekten bazen atismalar iyice ucuzluyor bir kadina edilmeyecek laflari hayat arkadasim dedigi kadina soyliyebiliyor bir kadin olarak ben yadirgiyorum kisaca bu programdan oncede sevmezdim bu programdaki bayanlar icin dul yakistirmasi yapmasida affedilir degildi cok ayip toplumda dul evli diye hic bir kadin ayirt edilemez dul kadin potansiyel namussuzmudur bu laf oraya cekiliyor o yasta bir insana yakismadi halka oynadi dersek az kalir resmen halki aptal yerine koydular sevmemem bu yuzden hatta bir sabah programiydi annem seyrederken izlemistim bir yumurta konusu oldu o zaman bu Faik denen kisi safiyeye donup bu kadar bile degerin yok yumurtaya nikah kiyarim sana kiymam dedi aslinda safiye cok bozuldu dusunun milyonlarin onunde kadinin yuzu dustu cok uzulmustum programdaki manken kizlara donup bu kizlar verken senle omur mu gecer diyip iyice azitmisti o gunden sonra iyice kil olmustum bu adamaklava:
anuşka'ya katılıyorum... Bana Selda başta antipatik geldi ama gerçekten de kız içlerinde en iyisiydi. Fide gibi birini aciz, yoksul gösteren zihniyet, Selda gibi başarılı bir kızı yerden yere vurdu... Birde çıkıp annen seni yetiştirememiş dedi. Ne terbiyesiz adam ya. Sanane, ne karışıyorsun onun yetiştirilme tarzına sen işine bak.
Resmen iğrendim Faik'ten. ekran başında çok sinirlendim ya.
Kızlar kim birinci olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?