Yemekteyiz - Show Tv

demekki halkın % 43 ü ördek yiyomuş dedi faik cevap veremedi
bu arada facedeki haberere inanamadım gerçekmi ya tanışıyolarmıymış
pess yani

:1shok::1shok::1shok:
yorumuna sasirdim, bu ne öfke kapatma filan laflari lmaz:, sadece tv den taniyorsun nedir bukadar seni sinirlendirenfisfisfis
tamam halka filan oynadi rol yapti ama hangisi yapmadiki
ben faik le safiyenin atismalarini cok begenerek izledimkaydirigubbakcemile3

aslına bakarsanız şehirlerde pek yenmiyor ördek, anadolunun köylerinde, ilçelerinde yenira.s

ben bu ikilinin boyle Turk milletinin gozunun icine baka baka nikahsiz yasayip bunu yapmalarinida sevimlimis gibi gostermelerini o abuk sabuk artik hakarete varan atismalarini anlamayanlardanim gercekten bazen atismalar iyice ucuzluyor bir kadina edilmeyecek laflari hayat arkadasim dedigi kadina soyliyebiliyor bir kadin olarak ben yadirgiyorum kisaca bu programdan oncede sevmezdim bu programdaki bayanlar icin dul yakistirmasi yapmasida affedilir degildi cok ayip toplumda dul evli diye hic bir kadin ayirt edilemez dul kadin potansiyel namussuzmudur bu laf oraya cekiliyor o yasta bir insana yakismadi halka oynadi dersek az kalir resmen halki aptal yerine koydular sevmemem bu yuzden hatta bir sabah programiydi annem seyrederken izlemistim bir yumurta konusu oldu o zaman bu Faik denen kisi safiyeye donup bu kadar bile degerin yok yumurtaya nikah kiyarim sana kiymam dedi aslinda safiye cok bozuldu dusunun milyonlarin onunde kadinin yuzu dustu cok uzulmustum programdaki manken kizlara donup bu kizlar verken senle omur mu gecer diyip iyice azitmisti o gunden sonra iyice kil olmustum bu adamaklava:

yemekteyiz yarışmasında dikkatimi çeken şey hep evleri güzel lüks olan kişiler yarışıyo bide normal zar zor geçinendar gelirli aileler katılsa da kazansa ne marifetli hanımlar vardır kimbilir degilmi

Son düzenleme:

aaa adama bak, ben bunları hiç görmedim terbiyesiz adam:mymeka:
Selda lafı soktu ama, gerçekten kadınlarla nasıl konuşulacağını bilmiyo, seviyesiz. Safiye soyman niye katlanıyo bu adama yaa :sinifsinif:

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş cinsinden sözüm size Faik -Safiye ikilisi çokk komik ve çok basitsinizşakkıdıne sanıyorsunuz kendinizi bilmiyorum.Ama bir hiçsinizşakkıdı

selda dan hoslanmadim ama lafini iyi soyledi benim babam Adapazarinin bir koyunden ne zaman cocukken gitsek tavuk kesilir kaz olur bazen ordek olur balik olur ille yerdik ne var bunda ordek ordek diye tutturmuslar kaldi ki bence her hayvanin sirin olduklari yerler var kuzu cirkin mi yeni dogmus bir buzag yada tavuk olucak civciv her hayvan sevimlidir ama yenilmesi normalse eti buna uyuyorsa sorun yok bence sms lere sevindim sahsen

Yarım saattir yorumlarınızı okuyup final hakkında bilgi almaya çalışıyorum. Selda'nın gecesini izledim de halk oylamasını kaçırdım.
Selda gerçekten en iyisiydi. Başta çok beğenmemiştim; ama mutfakta ve evinde hayran oldum. Yol yordam biliyor, iyi de bir ev sahibi olmaya çalıştı. Faik o kadar üstüne gelmeseydi o lafı etmeyecekti. Etmeyecekti de ne olacaktı? Yine en düşük puanları alacaktı; çünkü hepsinin ödü koptu Selda'dan. Hiç kimse Faik'in oyununa falan da gelmedi. Hepsi puan vermemek için bahane arıyordu, buldular.
Halk oylamasını izleyemedim; ama sanırım en yüksek puanı Selda almış. Akşam ben de oy attım Selda'ya. Demek ki benim halkım haklıyı haksızı ayırmayı biliyormuş ve Faik gibilere pabuç bırakmıyormuş. Bence Selda birincilikten daha önemli bir şey elde etmiş oldu. O da Türk halkının saygı ve sevgisi...

anuşka'ya katılıyorum... Bana Selda başta antipatik geldi ama gerçekten de kız içlerinde en iyisiydi. Fide gibi birini aciz, yoksul gösteren zihniyet, Selda gibi başarılı bir kızı yerden yere vurdu... Birde çıkıp annen seni yetiştirememiş dedi. Ne terbiyesiz adam ya. Sanane, ne karışıyorsun onun yetiştirilme tarzına sen işine bak.
Resmen iğrendim Faik'ten. ekran başında çok sinirlendim ya.

o anda seldada şarteller attı zaten yine haklı olarak onun kadar bende sinirlendim resmen seldadan geçti yazık senin annene iyi bi evlat olmamışsın dedi kadına da hakaret etti sanki sen ne biçim çocuk yetiştirdin der gibi seldada güzel dedi siz bi bayanla nasıl konuşulmasını bilmeyen kaba bi adamsınız dedi çokta doğru söyledi hee beyfendi anamın çorbası anamın böreği diye yemek yapınca iyi evlat oldu sanki pööööhşakkıdı

sinir adam birde hale ye ayaklarin buyuk dedi sana ne be o kadinin kocasi demez mi sana ne karimin ayak numarasindan bakacak yer bulamadin mi terbiyesiz hadsiz sey herkez Safiye hakaret et yerden yere vur karsinda gulsun akillara zarar Allah boyle cahil cuhaladan toplumu korusun kesinlikle Turk halki aptal degil oyle kanar gorunur adami asagiya cekiverir bu hafta sanirim daha hareketli gecicek kizlar

bence bu hafta yarışmacılar birbirinden :dilcikar: berbattı.hiç bu kadarını bir arada görmedimkafamçokkarıştı ne laf var ne icraat.hiç birini beğenmedim:dilcikar: böyle ekran başında konuşulmaz lmaz:lmaz: artık biz izleyicilere saygı göstersinler yasakkelimeyasakkelime
öncellikle onlara görgü kurallarını öğrenmelerini sonra yemek yapmalarını söylerim.

zaten yemegede saygıları varmı belli degil önüne konan herşeye bahaneleri var sevmedim kötü yok damak tadıma uymadı hepsi dört dörtlük yemek yapıyolarmış gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…