Yemekteyiz - Show Tv

ay sorma kuzu... sonucta orada evlı barklı cocuklu ınsanlarda oluyor,bu ınsanların anaları babalarıda ızlıyor... en son fınal gecesınde kadına fena yuklenmıstı,sen luks yasıyorsun vs demıstı.kadını hıc sevmemıstım ama kadında ıyı verdı cevabını,sızın altınızdakı arabayla ben gezemıyorum ama demıstı...
ne olursa olsun hıc hos durumlar,unlulerı koyarak yarısma amacı dısına cıkıyor...

Ayy biri şu sema bağyanını durdursun, insan yemek yerken ağzını aça aça konuşur mu yaa :sinifsinif:

şu sema denen kadın sinir etti beni

güngörmüşlük ıstakoz yemekle doğru orantılıymışklava: sen önce ağzında yemek varken boğulurcasına konuşmaman gerektiğini öğren

naneleri de yıkamadan direkt poşetinden koyduğunu herkes gördü:1shok:

almış hazır paket dondurmayı arasına meyve koy oldu sana tatlı :dilcikar::mymeka:

kimi kandırdığını zannediyosun, dün yapılan tatlıya kolay hemen yapılır dedi kendinin tatlısı onun yanında hiç ama hiç birşeylmaz:

o nanelere bende takıldım, hostes emeklisi de yedi onu :1ninca:
önce yemek yemeyi öğrenmesi lazım cidden, kendisi görmemiş gibi yiyo, makarnaya kaşık bile koymamış, doluyo makarnayı az geliyo gözüne bi daha doluyo çok ilginç valla :icecream:

seme çelebi nin ağzında yemek varken konuşmasını çok kınıyorum biz çocuklar öyle bişey yapsa uyarıyoruz çok terbiyesizce çok kötü örnek oluyor

istakoz dokunmuştur ama sonraki bölümlerde var birde sait beyin ahçı olarak katılmasınımı protesto etti kendince eliştiremeyeceğinimi sandı o yüzdenmi gitmedi nedir sema ekşın biri realiti şovlara daha çok yakışır

Yav bi gün seyretmiyoruz atraksiyon oluyor he :)
Reytingleri yükselticez diye format, kural vs. iyice çiğnediler anlaşılan.

bu kadınla küçükken hiç ilgilenen olmamış galiba tek derdi ilgi çekmek.yazıık

show tv de başka bir programı da varmış ya sanırım o programın çekimlerine gittiği için katılmadı.

ben böyle olduğunu düşünüyorum

kizlar tarkan ve kardesinin beraber caldigi bi müzik vardi o müzik hangi sarki ya düsün düsün bi türlü aklima gelmiyo kafama takildi

hani tarkan gitar calmisti kardeside flüt mü ne

ya kizlar konuyla alakasiz olucak ama dün saitin yemeginde kirmizi elbise giymis kiz adi neydi bilmiyorum yemekteyken elbisesinin askisi sol omzunda bagliydi yemek aralarindaki o konusmalardan bir kacinda da sag omuzundan,bunlar aralarda soyunuyomu kine:bbo:

Ara veriyorlar gıbıde durmuyor aslında ama bazen kameramanın mı ordakı adamın mı ne begenmeyıp aynı sahneyı bır daha cektırdıgını yarısan eskı yarısmacılardan duymustum,öyle bırsey varsa belkı o arada askı değiştirmiştir-tatlicadiarzu-

bu hafta daha iyi gibi yine yaaa..
geçen haftanın seviyesiyle karşılaştırınca Sema Çelebi bana rahatsız edici gelmiyor...
vuvvvv o geçen hafta neydi öyleee....mafoldumben

Bu haftaki yarışma adaletsiz oldu bence...Sait midir nedir adam 25 yıllık en meşhur lokantayı işletiyomuş...
Tarkan denen adam ayrı bi havada...hiç hoşlanmadım çok laubali lmaz:
genç kız da pek bi saf...kaç yemek biliyo kaç yemek yemiş emin değilim...

ınşallah Gülşade hanımdı sanırım adı o kazanır...En azından adam gibi yemekler yaptı herkesi de düzgün eleştiriyo

bu hafta daha iyi gibi yine yaaa..
geçen haftanın seviyesiyle karşılaştırınca Sema Çelebi bana rahatsız edici gelmiyor...
vuvvvv o geçen hafta neydi öyleee....mafoldumben

Evet bunu bende farkettim, demek ki
faik sema celebi'den cok daha basitmiskaydirigubbakcemile3

ya ben anlamadim

tarkan saitin tüm yemeklerini bayila bayila yedi hatta daha yok mu dedi o kadar övdü sonra 4 puan verdi ne adaletsizlik ya :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…