Yemekteyiz - Show Tv

ya kızlar benim aklıma bişey takıldı... kaç haftadır programdan sonra halk oylaması için canlı yayın yaptıklarını söylüyorlar.. ama nedense en son yarışmacının evinde giydikleri kıyafetleri giyip çıkıyorlar o programa.. bu insanlar 5 ayrı güne giyecek birşey buluyorlar da bir o güne mi bulamıyorlar.?? çekimleri daha önce yapılan yarışmada kadının saç topuzu diğer hafta sonunda da aynı şekilde yapılabilir mi? bakınız Hale adlı yarışmacı, saçı hiç değişmedi... ben canlı olup olmadığına hala karar veremedim..

Canım, halk oylamasına, final gecesi yapıldı imajını vermeye çalışıyorlar. Aslında çekimler birkaç hafta önce bitiyor; ama halk oylaması gerçekten canlı. Sadece çekimler o gün bitmiş havasını veriyorlar. Çok dikkatli izlersen bazen saç modelleri, oje renkleri gibi küçük ayrıntılar değişiyor zaten...

faik yine parayı kendi cabine almış oldu

farkettiniz mi benim okuttuğum çocuklar var bu parayı onların eğitimine harcıycam dedi, sonuçta onları okutmak için para veriyordu her halukarda
böylece kendi parası yine cebinde kalacak ,programın parasıyla ödemiş olucak

ben mi yanlış düşünüyorumkafamçokkarıştı

bu açıdan düşünürsek yardım yapıcam diye göz boyadı bence kendisi:1ninca:

ığğğ sema çelebidendenefret ederimgıcık ötesi
inşallah kazanamaz. ayrıca herkes kuş konmazı bilemeye bilir .ben ömrümde yemedim kuş konmazla ıstakozu ikinci sınıf insanmıyım. bunlar insanlıktan sınıfta kalmışlar.

Sema Çelebi ye bende gıcık oluyorum bu hafta izlenmez...şöyle halkın sevdiği biri katılsada şu yarışmaya keyifle sinir hastası olmadan izlesek

bugun yarısma yok yarın dıye bılıyorunm ben
Sema Celebiyi bnde sevmem ama eglencelı olur yınede

Sema Çelebi ye bende gıcık oluyorum bu hafta izlenmez...şöyle halkın sevdiği biri katılsada şu yarışmaya keyifle sinir hastası olmadan izlesek

Halkın sevdiği biri katılsa sanırım artık halkın sevmediği birine dönüşür...
Her ne himetse bu yarışmaya katılanlar bir tuhaf oluyor. Paradan mı kameralardan mı anlayamadım ama huyu bozuluyor insanların...

Aynen oyle bu yarısmada herkes negatif herkes elestırıyor
bır kerede olumlu yorumlar duysak guleryuzler gorsek nolur
Bence o sekılde bı r yarısma daha ınandırıcı olacaktır sonucta elestırı elestırı bır sure sonra itici oluyor..

Ya bütün bu tartışmalar format gereği de olabilir kızlar.
Hatta muhtemelen öyledir.
Yoksa herkesin sevgi pıtırcığına dönüştüğü bir programı kim izler ki.
Aksiyona bayılan bir milletiz malum.

bu hafta ne dolaplar döner yemekteyizde bilmiyorum ama
bodrumun eşsiz manzarası beni mahvetti
tatile çıkmak istiyoruuummmmmmmmmafoldumben

klava:sema çelebi(botoks kraliçesi)beni hiç şaşırtmadı herzamanki bilmiş tavrıyla ve rahatlığıyla var gücüyle eleştiriyor. oldum olası insanları kolyca kırıveren tipplerden nefret etmişimdir.

Son düzenleme:
ozebus_41 tatlım seçtikleri ünlülerde Türk insanının hiçde hoşlanmadığı tipler.ama adaletsizlik ünlüyle ünsüzü çarpıştırmak,kameraya alışık olmayan insanların yanında kendilerini dünyanın merkeziymiş gibi hissedip çok rahat şımarabiliyorlar. neydi o faikin salih salih diye itini çağırır gibi seslenişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…