kızlar kim kaç puanda şuan???
evet canım kesinlikle katılıyorum...ama yarışma formatı işte...birbirlerini eleştirmezlerse yarışıyor olmalarının bir anlamı kalmaz...:dance:aslında normalde saf değildir bazı insanlar heyecanlanınca bildikleri şeyi bile panikle yaparlar heyecanlanınca beyni donuyor bence zaten söyledi mutfak deneyimi azmış sadece meze türü şeyler yapabiliyor sema hanımda çok üstüne gitti kız zaten heyecanlı iyice panik oldu birde sadece ev sahibi misafirine şunu yapmaz bunu yapmaz diyorlar misafirliğinde bir adabı var ev sahibinini eksiğide olsa rencide etmemeli görmezden gelmeli herşey olabilir bizimde başımıza gelebilir herşey ben bazen misafirlikte saç bile çıksa yemekte çaktırmadan atıyorum saçtan nefret etsemde ne kadar kollasanız sizinde çıkabilir bazıları alıyo sallaya sallaya saç çıktı lakayt davranmamalı bence misafirlerde adaplı olmalı diye anlatsalar artık iyi olur ev sahiplerini bunaltmaya başladı yemekteyizin konukları
kizlar tarkan ve kardesinin beraber caldigi bi müzik vardi o müzik hangi sarki ya düsün düsün bi türlü aklima gelmiyo kafama takildi
hani tarkan gitar calmisti kardeside flüt mü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?