Yemekteyiz - Show Tv

ya bu akşamkine ne demeli
kız çok güzel hazırlandı
çok da güzel ağırladı
çok afedersiniz kömüş gibi yediler
verdikleri puana bak.
sema hanım o kadar övdü puanı kıt verdi
tarkan ona keza 2 3 tabak eti pilavı yedi
oda puan vermedi doğru.
bu millet nekadar egoist ya anlayamıyorum
hiç birinin de paraya ihtiyacı yok gülşade den başka
inşallah halk oylamasında kazanır.
çok sinirlendim bu akşamkötükedihüso

bencede gülşade kazanmalı en doğal yarışmacıydı hizmeti davranışı evi tam bi köy evi şirin hele mutfagında bi pratik di aynı anda kıymayı helvayı hepsini çabucak kavurdu hemde herşeyide tertemizdi ama tabi puan vermeye gelince hepsi kulp bulacak hak eden gülşade hanım bence...mirmirmirmir

yarışmaya katılanların çoğu uyuzlaşıyolar yarışmanın psikolojisindenmi nedir herkes kendini bişey sanıp övüyor bana rakip olamaz ancak olursa falanca kişi olur diyorlar sonra yemekleri vasat oluyor çok güzel yemek yapabilir insan ama evde misafir gelince bir sattede kaç çeşit yemek yapar ama kamera önünde milyonlar izleyecek şaşırıyo olabilir katılan yarışmacılar heyecandan. güzel bir yemek yaparsınız ama herzaman aynı lezzeti yakalmak zordur hele yarışma olunca daha zor beğenselerde puan vermek istemiyolar kazanmak için aslında dürüst olsalar halk oylamasında daha çok oy alırlar ama nerde illaki kendi birinci olacak ya silip süpürdüler puan az nedemek oluyosa tarkan hele rolde yapamıyor kaç tabak yemek yedi sema bu akşam dilini frenlemeye çalıştı sempati kazanmaya çalıştı sonuçta halk oylaması var sait bey tecrübeli ona diyeceğim yok ama genç kız adını unuttum et yemezmiş yarı vejeteryenmiş yarım nasıl oluyosa kırmızı et yemezmiş inekler, danalar hayvanda balıklar, tavuklar ne cins hepsi et sonuçta o yüzden hafızası zayıf kalmış bence arasıra et yese iyi olur birde hiçbişey yemiyo akşam madem yarışmaya niye katıldın hiçbişey yemeden yorum yapmak ne kadar dürüstçe olur anlayamadım

Bu programda herkes seviyeliydi, bu akşam hepsi melek gibi geldi bana..
Ay bu hostes emeklisi kızımız yemek yaparken beni çatlattı yaa!
Börülce ayıklanmış hazırlanmış, enginar öyle, karides dondurulmuş, kırmızı biber hazır, ve hala da panik oldu inanamıyorum, patlıcan közlemeyi bile bilmiyo, hazırlanmış şeyleri yıkamadı bile zaten, yeşillikler yıkandı sadece, 3 saate boyunca ne yaptı merak ediyorum.. Saf mı, saf taklidi mi yapıyo anlamadım valla :sinifsinif:

aslında normalde saf değildir bazı insanlar heyecanlanınca bildikleri şeyi bile panikle yaparlar heyecanlanınca beyni donuyor bence zaten söyledi mutfak deneyimi azmış sadece meze türü şeyler yapabiliyor sema hanımda çok üstüne gitti kız zaten heyecanlı iyice panik oldu birde sadece ev sahibi misafirine şunu yapmaz bunu yapmaz diyorlar misafirliğinde bir adabı var ev sahibinini eksiğide olsa rencide etmemeli görmezden gelmeli herşey olabilir bizimde başımıza gelebilir herşey ben bazen misafirlikte saç bile çıksa yemekte çaktırmadan atıyorum saçtan nefret etsemde ne kadar kollasanız sizinde çıkabilir bazıları alıyo sallaya sallaya saç çıktı lakayt davranmamalı bence misafirlerde adaplı olmalı diye anlatsalar artık iyi olur ev sahiplerini bunaltmaya başladı yemekteyizin konukları

evet canım kesinlikle katılıyorum...ama yarışma formatı işte...birbirlerini eleştirmezlerse yarışıyor olmalarının bir anlamı kalmaz...:dance:

akşamki kız tophane patlıcanını közlemeye çalışırken beni çatlattı normal patlıcan alsana o közlenirmi hiç sonra bide diyo aaaaa bunun içi piçmemiş pişermi hiç tombiş patlıcan

inşallah gülşade alır bu yarışmayı

Yemekteyiz programına alınmanın kıtası iyi yemek yapmak değil zaten.
Bunu Özelmin yarışmasını izlerken iyice anladım.
Bunları özellikle seçiyorlar.
Her yarışmada bir tane böyle numune olluyor zaten.
Koca patlıcanı ocakta közlemeye kalkan biri-tatlicadiarzu-
tatlıyı yapıyor nasıl soğutacaksınız sorusuna ha evet o da var diyor-tatlicadiarzu-
Yani ne diyim ki sadece anneme bana dua et dedim.
Aha bu kız gibi olaydım napardın bilmiyorum
Benim için anneme gösterdiğim bir ibret öyküsünün kısa metrajlı filmiydi dün.
Seviniyorum bölelerini gördükçe kendime şükrediyorum:lepi:

walla Özlem'i izlerken baya bi eğlendim..nasıl girmiş bu yarışmaya hadi o başvurmus da nasıl seçmişler anlamadım ..şaka gibiydi resmen kaydirigubbakcemile3

semaya özlemin evinde dikkat ettiniz mi kızlar
önündeki peçeteye masada burnunu sildi ve tekrar önüne koydu, iğrenç yaalmaz:

tarkan çok bilmiş,ukala
habire kameralara bakıp konuşmasına gıcık oldum
sanki sunucu bu

özlem yarışmaya katılırken ne düşünerek katıldı acaba
kendimi nası rezil ederim diye mi
saftriğim benim aşağı yukarı in çık hal oldu:roflol:

adını hatırlayamadım ama diğer bayan hakediyo 1.liği bence
diğerlerinin hepsi fossss

Özlemi sanki başka bir programdan hatırlıyorum.Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum...

Umarım halk oylamasından Güzel güzel yemeğini yapan yöresel halk oyunları oynayan bayan kazansın.En mantıklısı o yerimseniben

Ne dalga geçtiler Özlem'le dün akşam gülmekten öldüm.
Özlem'in yerinde olsaydım ne hallere girerdim bilmiyorum ama Özlem yapılan hakaretleri geçilen dalgaları anlamadı galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…