Yemekteyiz - Show Tv

aaaaaaaaa kizlar tekrardan yayina donduler sarim gulum bu nasil is yahu ne kadar basit seviyesiz insanlar, o kadar lafi say sayistir yuz yuze baklmaz:

sozde yanlis anlamaya mahal vermemek icin baristi pozu verdiler ama kimse yemez, ozebus_41 dedigin
gibi birbirlerinin yuzune bakmazlar, ellerinden gelse bi kasik suda bogacaklar birbirlerini gulsade hanim da ne guzel ayak uydurdu bunlara sosyetelik ruhunda var kadinin, ben bu yarismada kimseyi tutmadimlmaz:

gülşade birinci olduu
aslında yazacağızm çook sey var ama bu afedersenz salaklar içiin parmak uçlarıma yazık diyoruuum
faik den bu yana izliyoruuum ve hiç hoşnut olmadıım bn bu durmdan 4 ünsüz 1 ünlü insann yarışmasına
ya yapıyosanız 5 ünsüz
ya a 5 ünlü yapııın

sema hanım 4. olmustu sanırsam o kadar gergın gectıkı sadece 1.yı hatırlıyorum ya... ya kavga deılde cok gergınlık yarattılar özellıkle sema hanım özlemı kucumsemesı falan tama saf kız bellı ama bu kadarda hemde canlı yayında rencıde etmesı yanlıstı..

en sonunda da saıt beye hakaret edınce kzıılca kıyamet koptu reklama gırdı ve cıkmadılar.. acıklandıktan sonra cıktılar...

iyice suyu çıkdı yarışmanın..
uzun zamandır izlemiyodum bu hafta takip ettim biraz...tarkan gerçekden çok garip biriydi tavırları
yağcılık yapması felan...özlem de iyi niyetinini ve saflığının kurbanı oldu...herkesi kendi gibi sanıyor herhalde...sema hanım gene işini biliyor kendi reytingini yükseltti....o restoran sahibi tanıtımın iyi yaptı...
gülşade de hakkıyla kazandı ondan başkası kazansaydı gene haksızlık olcakdı....

Ben amatör olarak tiyatroyla ilgileniyorum ve benimle beraber eğitim alan bir hanım var.
Kendisi bugün yarışacakmış sanırım.
Normalde izlemiyorum fakat merak ettim valla.

Kadina helal olsun, herseyi misler gibi yapti yetisdirdi.
Sarisin Ebru hanim olsa gerek, nasil ukalaca davranio, neise onu da görücez.
Ama, su iddasi olmayan yani sirf tv'ye cikmak adina es dost komsu beni tv ekranin da görsün die bu programa katildim diyen bayana koptum yahu o neydi öle
Bakalim, yarin onun evindeyiz.
Bu arada, HAYIRLI KANDILLER RABBIM BÜTÜN DILEKLERINIZI KABUL EYLESIN.....

Esmer olan Ebru Hanımdı sanırım,su tv de kendını akrabalarına göstermek ısteyen... Hıc haz almadım,madem nıyetın tv ye cıkmak bırak yemeklere yorum yapma gerci 9 puan verdı ama kendını daha cok rezıl ettı bence akrabasına...

hem böyle açıklama yaptı hemde esmer adam o zaman baska platformlarda sansınızı deneseydiniz deyince de sinirlendi :sm_confused: bu haftaki yarısmacılara ısınamadım ben :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…