Yemekteyiz - Show Tv

Aynen bende isinamadim, en Faik olayini hala üstümden atamadim ben yahu !
Sema hanima bile isinamamisdim:umursamaz:
Neise, Kandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun KK'nin muhtesem insalari.:Saruboceq:a.s.

Bengi ablayı tiyatrodan tanıyorum.
Aynı gruptaydık ama o geç kayıt olmuştu.
Çok samimiyetimiz yok fakat benim tanıdığım kadarıyla çok kibar bir bayan.. mirmirmirmir
Ayıptır söylemesi rica etmesine rağmen henüz oy kullanmadım
:kedi:

Kim hak ederse o kazanır inşallah. :Saruboceq:

Git yahu, fragmanlarda izledigim kadari ile millet onun yaptigi yemekleri yiyor ( zar zor maksad tadlarina bakmak misali, ama kendi yememis ) ahahahahahhaahah Alem ya

bengi yede ebru 9 puan verdi kadin masada güzel dedigine verdi..ama digerleri masada güzel olmus harika dediler sonradan begenmediklerini dediler puanida düsük verdiler..
ben isimleri bilmiyormda uzun sacli erkek ezo gelin corbasinda tam ezo gelin tadinda dedi sonradan yemek suyu gibi olmus dedi gercekten anlayamiyorum neyse ver puani

ebru hanım amacının gercekten 1.olmak olmadıgını, kendını tv lerde göstermek oldugunu ıspatlamak amaclı yuksek puanlar verıyor ve1.liğe oynamadıgı ıcın hakkını verıyor guzel yemek yapanın...

ben su sarısın genc olan bayana gıcık oldum ya.her yemege bır kusur buluyor ıkı gundur.arada elestırıcem dıye sacmalıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…