Yemekteyiz - Show Tv

Dir dir konusuyor yahu, maksadi laf kalabaligi!!!
Güzelse de, bir kusur bulabiliyor (buda onun özellegi olsa gerek) ...
Evet, badem olayinda cok gülmüstüm =)

sarışın kız beyinsizzaten belli sütlü tatlılarda süt tadı olmalı dedi kakaolu puding de sütten yapılıyo ama süt tadı olurmu onda olsada iğrenç olur erde buluyolar bu angutları bilmem

sarışın kız beyinsizzaten belli sütlü tatlılarda süt tadı olmalı dedi kakaolu puding de sütten yapılıyo ama süt tadı olurmu onda olsada iğrenç olur erde buluyolar bu angutları bilmem

Ahahahahahahahah alemsin vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

sırf konuşmak için konuştu işte.
hani birileri demiş ki ona, bişeyler konuş o da konuştu işte :))))))))99

soru çok süperdi ama: bademi kendin mi yaptın :lepi: :roflol:

muhalefet olmak için muhalefet bu insanlar, pes!! lmaz:

ben olsam ''evet ben yaptım tarıfını vereyım mı''derdım bakalım ne dıcek manyak yaa kaydirigubbakcemile3

hazır cekılmısı varken ıncecık o dar zamanda ısı yokta onumu cekıcek komık baska bısey degıl ama onuda gorcez :)))sengözlerimebaksanab

Adi Ebru mu bilmiyorum balim ama, bu sarisin olan hani citi piti kiz dedi onu iki cocuk annesi bu arada ama bekarmis =) O akili dedi

Ebru deilmiş demek ki canım saol bebişim... Alla alla sarısın kızdan ummuyordum ben.. 2 cocuk annesımıymişşşş:1shok:

hem 2 çocuk annesi hem bademi kendi yapıyo waaawww alkisalkisalkis bu kadar kabiliyetli olamadık yazık bize valla

dikkat ettim de bu yarışmada ki erkekler kadınlardan daha mantıklı eleştiri yapıyor çoğunlukla. fisfisfis

böyle bır kadını kim kacırır ki... badem yapmasını biliyor he... bencede office arkadasım yazık bıze bıde karıyız dıye gecınıyos...

böyle bır kadını kim kacırır ki... badem yapmasını biliyor he... bencede office arkadasım yazık bıze bıde karıyız dıye gecınıyos...

olsun badem yapmasını bilmesek de bizi de bir alan olmuş. hem kel hem foduluz ama olsun badem gibin kalbimiz var hahahaha kaydirigubbakcemile3

Iste o yuzden bekar dedim bende ayni Show Tv'nin sunucusu olan o adam gibi, iki cocuk annesi olup bekar olan yarismacimiz yogun bir is temposunda die bahsediyordu =)))))
Yani, dul olsa da DUL demiyorum her ne kadar sinir etsede bizi. Ondan bekar dedim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…