Yemekteyiz - Show Tv

cogu gece kalp krizi gecirmekten son anda dondum bilsem buraya gelip sizlerle dertlesirdim ben tam bir yemekteyiz hastasiydim ama simdi biraz uzaklastim ah ah o gunlerde gormemisim sizleriiiiiiiii

Bu arada Bengi ye gıcık oldum..bi tutturdu special beklerdim bin kere söyledi durdu...Sefa birinci olduysa iyi bakalım halk oylamasında ne olacak ..

bengi corbada basladi special beklerdim demeye ne kadar onyargili gelmis, dur bakalim
acelen ne hele ana yemege gecsin umdugun gibi cikmazsa o zaman soylersin iyi biriktirmis
kadincagiz, hic hoslanmadim ondan bugun ki yarismaci neydi adi kisa sacli olan cocuk,
onun sofrasi ve yemekleri bengiden cok daha iyi idi, simdiye kadar yarisanlardan favorim o dur bakalim
yarin ne olacak...

fıgen kımdı ya hanı su atlara bınen cıflıkte kalan sarısın kadınmıydı??

eger oysa gercekten bırıncılıgı haketmıstı..

ayy dogru bu kadın konusamıyodu..izlemek lazım haftaya unutmusum kompleyı hatırlattıgın ıyı oldu :roflol:
hehe evet cnm osmanlı mutfagından bakalım bu sefer neler sunacak... :)
fıgen kımdı yaa bı hatırladın catladım meraktan

canım hani vardı ya sarısın tombiş,sulukuledenmıydı öle bır yerdendı... tutturmustu osmanlı mutfagıda osmanlı mutfagı... kuru fasulye pilav ve dalyan köfte yapmıstı... hatta köftede don yağ kullanmıstı kalıp gıbı yaaa oyyy...

kizlar hani su surekli elestiren kiz vardi eczaci teknisyeni sinir olmustum ona en cok o elstirdi ve yorum yapti
digerleride hic agizlarini acmadilar
valla helal olsun en azindan hakkini verdi o cocuga 7 puani cikartip verdi digerleri sustu guzel falan 3 u nasil verdiler
hayatta da insanlar boyle iki yuzlu iste
cok konusandan zarar gelmez

asi74 o kadinin puan kaygisi yok, onlarin kendine yuksek puan vermeyecegini biliyor
hakedene hakettigi puani veriyor yalniz kisa sacli sarisin kadinin kazanmasini
hic istemiyor bana kalirsa bol keseden vermeyecek ona, o kazanmasinda kim kazanirsa kazansin
der gibi :):):)

Harbiden resmen sinsilik yaptilar, yuh ya !!
Ayyyy yemeegi cok iyi diyip durdular, bir kusur aramaya calistilar ama yine de hakkini yemeyen tek 7 puani cikardi aslanlar gibi...
Ne diyim ya, sinir oldum iyice hhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…