Yemekteyiz - Show Tv

burda bır arkadasımız demıstı eczacı olan için amatör tıyatro egıtımı alıyoruz dıye... ebru hanım dıyor ya unlu olmak ıcın cıktım dıye,dizi teklıfı vs beklıyor galıba...

Yok kuzu, sarisin olan kadin alio onu hani su ilk gün evine gidilen tiyatro egitimin de..
Inan iclerinde hic deilse, bizim bu uyuz oldugumuz Eczaci haklarini yemiyor hayret =)
Aslind aonun puan kaygisi yok ondan böle o =)

heeee şincik caktım tatlışım... bende ne gusel uydurmuşum yani.. :))) eczacının nıyetını tvlere oynamak oldugundan yemıyor be gülüm...

burda bır arkadasımız demıstı eczacı olan için amatör tıyatro egıtımı alıyoruz dıye... ebru hanım dıyor ya unlu olmak ıcın cıktım dıye,dizi teklıfı vs beklıyor galıba...

canim sanirim bengi hanimdan bahsediyor...bu arada dünkü cocuk kac puan aldi ögretmen olan?

eczacı kalfası denen kadınla yaşı çok büyük olan kadını sevmedim kafa kafaya veriylar,saçı kısa olan kıza yükleniyorlar gibi geldi bana Çok üzgünüm çoook

Bengi hanım ılk gun cok hosuma gıtmıstı,hosgörülü marıfetli,olgun... ama ertesı gun konusurken tanıyamadım... ılk gunkü profılının tam tersıydı... o guleryuzu gıtmıstı...

bende o saçı kısa olan kızı hiç sevmedim çok gıcık oldum krndi gününde pek bişey yapabileceğini sanmıyorum.aslına bakarsanız bu haftaki yarışmacıların hiç birini beğenmedim.:umursamaz:

bende o saçı kısa olan kızı hiç sevmedim çok gıcık oldum krndi gününde pek bişey yapabileceğini sanmıyorum.aslına bakarsanız bu haftaki yarışmacıların hiç birini beğenmedim.:umursamaz:

Baklaim bugun onun evindeyiz ama, izledigim fragmanlar da Belgin hanim masayi terk ediyor. Bir sürü eksiklikler ve sorunlar cikiyor kizin evin de lmaz: Bi yanlislik oldugunda surat yapiodu herkese kaydirigubbakcemile3
Izleyip görücez zemuszemus

Program yayınındaki gün ve saat uyumsuzlukları yüzünden pek izleyemez oldum ben. Kendi kendime protesto ediyorum ama Show Tv'nin umurunda değil tabii. Bir programı düzenli olarak izleyebilmek için hayatımı ona göre mi düzenleyeceğim? Belli bir günü ve saati olur, ben de işimi gücümü ayarlar izlerim. Saygısızlık bu bence. Israrla protesto ediyor ve izlememeye gayret ediyorum.

Artık iyice saçmaladılar bence ilk başlarında hiç kaçırmıyodum hep izliyodum ama artık izlemek dahi istemiyorum.. sürekli eleştiri yapmaları beni sinir ediyo.. evlerinde sanki sürekli öyleler. saçmalık. Herşeye kusur buluyolar falan. oturdugum yerden deli oluyorum niye okadar eleştime ihtiyacı duyuyolar anlamıyorum...:dilcikar::mymeka:

canim rakibe az puan vermek icin elestiriyorlar, bakma ayila bayila
yiyorlar ama puan kirmak icin elestiriyorlar, sonucta yarisma ve herkes
kendinin birinci gelmesini istiyorcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…