Yemekteyiz - Show Tv

Bengi hanımın söylediğine göre final pazartesi ana haber bülteninden önce yapılacakmış.

Vayy demek sofrayı terk ediyor.. :dilcikar:
Ah şu kameralar insanların nasılda değişmesine sebep oluyor
sengözlerimebaksanab

bademin hazır olmasını eleştiren insan yavrusu hazır kek aldı. allah büyüksün yarabbi zemuszemus

Bengi masayı terketti ..bide diyo hayatımda böyle muamele görmedim ..allah aşkına kim gittiği evde salata malzemelerini eline alıp kurt yemiş diye ev sahibini rencide eder..

Bengi masayı terketti ..bide diyo hayatımda böyle muamele görmedim ..allah aşkına kim gittiği evde salata malzemelerini eline alıp kurt yemiş diye ev sahibini rencide eder..

Herşeyi eleştirdi.
Sürekli bahaneler buldu ve kendini övüp çoğu zaman masadakilerin laflarını bölüp durdu.

Sofrayı terk etme konusuna gelince.
Malzemelerden rahatsız olup bir kere dile getirse neyse uzattı da uzattı.
Ama ev sahibi olarakta kızın bence bu sözü söylememesi gerekti.
Sebep ne olursa olsun sonuçta oradakiler misafir.

haklısın tabi ev sahibi ne yazıkki eleştriye hiç açık değildi..insanlar eleştirmeye korktular başta..ama Bengi de az değil..

Bengi'den hic haz etmedim, kendini on plana cikarmak icin
oteki yarismacilari yerdide yerdi, halka oynamayan bi bu kaldiydi bu da katildi tam oldu,
halk bunu goruyor evet halk senin abarttigini da goruyor..
her yarismada almasini istemediklerim aliyor bunda da Bengi almasinda :))

İnşallah söylendiği gibi Sefa birinciliği alır...ya da Ebru..en azından kadın eleştiriyor ama herkese karşı oldukça adil..puanı da bol keseden veriyor.. yerimseniben

bengı hakkında bende yanılmısım.oda az degılmıs.bastada ebruyu sevmemıstım ama sımdı en cok onu tutuyorum en azından dobra dobra konusuyor

16 puan aldı ..dünkü yarışmacıyla aynı puanda kaldılar..kim kaç verdi tam hatırlamıyorum ama Ebru 7 verdi..bir tek o kalmış aklımda :ecrin_bebek:

Ebru,yazık garibim herkese bol keseden verdi puanları,Şimdi kendisi sonuncu olucak...
Bu bengiyide baştan beri sevmemiştim, ebru dürüst bi kız , ilk başta itici gelior ama bence kişilik sahibi bi insan o bengide ne o öyla içten pazarlıklı ve fesat, halk oylamasında sonuncu olur kanımca...

sefayı merak ediyorum o ne yapcak acaba.:) ebruyu baştan beri sevdim. gerçekten yerinde ve doğru eleştiriler yapıyor. gerek yemek gerek ev sahipliği ve kişilik olarak eburuyu destekliyrum. şimdilik.. sefayı da görelim bi o napacak :)
yeni yarışmacılara da baktım. şu mükerremmiydi neydi nakış ustası olan o kadın çok dağınık. çok sinir bozucu bişi. hiç candan yüzü nurlu bi insan derler ya o tiplerden değil. herşeye kötü tarafından bakıyor. roman olan figen sanırım ona da hiç ısınamadım. sevmedim. arzuya gelince hoş bi bayan. bayanlardan favorim o. diğer yarışmasında da oydu faworim. erkeklerden rizeli olanı hiç izlemedim onun nasıl olduğunu bilemiycem. fakat ilter olması lazım italya doğumlu peyzaj mimarı olan. onu beğeniyorum. bakalım nolcak. ama sanırım sıkıcak yine ve ben izlemicem :) çünkü o mükerreme ve roman kadına dayanamam. tartışmaları en alt saaya indiriceklerini hissediyorum.

bencede ebru diyorum ama nolucak bakalım sibelmiydi neydi o hani makyajı birbirine karışmış olan çok bilmiş ama bi servis yapamadı tabagındaki yemekle çocuk gibi oynadı oynadı neydi o öyle ne itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…