Yemekteyiz - Show Tv

Kızlar finali evden seyredenler biz çalışan kölelere :çok üzgünüm: haber versin bi zahmet yav kim birinci olacak.

Haa bi de Sefa'nın Levreğin arasına koyduğu yapraklar ne yapraklarıydı bilen var mı ki?
Bi de domates koydu muydu yoksa sadece salça mıydı o?

sefa birinci olmus canım kendı oylamalarıyla... fınal bugun zannedersem canım... Ha o balıgın arasına koydugu defne yaprağıydı canım,tavsıye ederım...domateste koydu canım,en sonda salca koydu... hatta ılk önce tepsıye az zeytınyag koydu,halka halka soganları ve domateslerı koydu,üztune balıkları yerlestırdı aralarına defne yapragını koydu ve ustune tekrar sogan ve domates koydu sonrada az mıktarda salca özeyıp onu koydu attı fırına cnm,45-50 dk pişirdi...

Amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ozebus'um, dün ben izleyemedim.
Hemencecik izliyim, benim karnimdaki deli kizim rahat vermedi tüm gece ondan izleyemedim...
Öptüm balim seni :asigim:

Sağol canım benim, ben çok severim balık, dün izlerken ilgimi çekti eminim hoş bir lezzettir, denemeyi düşünüyorum, ayy aslında şu Sefayla tanışsam da o bana hazırlasa çoook daha kıyak olurdu ama :roflol:

arkadaşlar sefa eşimin arkadaşı bizde tuzlallıyızz bütün oylar Sefa ' ya :lepi:

bu arada gerçekten en çok hak eden sefa bengi ,ebru,sibel 3'de bi alem zaten ee volkan desen oda fena degildi ama Sefa'nın herşeyi çok güzeldiii yerimseniben

Ahanda beni tanıştıracak kişiyi buldum :roflol:
Gel bakiim sen yamacımaaaa... sositososito kaydirigubbakcemile3

Şşşşş bana bakınnn.... az bakın he Sefa'ya adamı delirtmeyüüünnn :mymeka: hatta kanal değiştirin o çıkınca... aaaa ayıp oluyo ama insan arkadaşının gönlündekine bakar mıı klava: dayyttttttt....

Alyacım Ardacım alkisalkisalkis hoşgeldin kuşum, çok acayip edepliyimdir he :kedi: yukarda yazdıklarıma bakma sen :roflol: :roflol:

Pardon ama ne konuda aptalyasakkelime kadın gayet doğruları konuşuyorr.

ne biliim ben gıcıkım onaa yaa dahada iflaa olmam sevmem onun

ayy sefaaaaaa :asigim:
inş o alırr :lepi:

MopaPisa :))) şimdi sonuçlar açıklamaya geçti inşallah sefa alır bu arada tuzlamızı begendiniz mi kızlar ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…