- 11 Temmuz 2017
- 678
- 425
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İradem kaçtı gitti.
Ayy yerimm ya. :)keşke bilsem...
eski profesyonel sporcuyum, o zaman harcadığım kaloriye göre besleniyordum, sporu bıraktım, iştah aynı kaldı,
arkadaşlarımla yemek yerken utanıyorum bazen, geçen lahmacuncuya gittik 2 şey tane yediler (koca adamlar bile) oha demesinler dedim, onlara uydum aç kaldım.
2 lahmacun ne be, ben birini tadına bakmak için yiyorum zaten
bir de deniyor ya bir lokma da alsan aynı tat, bir tepsi de yesen,
bence değil, ağzım dolu dolu yiyince daha güzel geliyor tadı
not: diyetteyim ve çok açım![]()
Ayy yerimm ya. :)
Siz kaç tane lahmacun yiyorsunuz ki ?
Bende aşırı yerim üstüne hipotroid ve hamileyim yine de bende en fazla 2 tane lahmacun yiyebiliyorum da![]()
Dun bende cok kacirdim gectigimiz gece 3 gibi bulantidan uyandim ve hepsi disari afedersin.. ya yediklerimden utandim yemin billah..gerci ben gebelikten dolayi pek yiyemiorum.. yeyincede bole oluyor..Ayy yerimm ya. :)
Siz kaç tane lahmacun yiyorsunuz ki ?
Bende aşırı yerim üstüne hipotroid ve hamileyim yine de bende en fazla 2 tane lahmacun yiyebiliyorum da![]()
Ha orta boyu ebemde yer ya. :)normalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem
Allahım sana geliyorum![]()
Ayni bende öyle.Dun bende cok kacirdim gectigimiz gece 3 gibi bulantidan uyandim ve hepsi disari afedersin.. ya yediklerimden utandim yemin billah..gerci ben gebelikten dolayi pek yiyemiorum.. yeyincede bole oluyor..
Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorumAyni bende öyle.
Ya hele bişey canım istiyor yedim diyelim hemen arkasindan cikarmiyor muyum çıldırıyorum.
Şöyle var ya acılı salgami alacam 5 kiloluk bidonu. Dayayacam agzima, dayayacam agzima
Yarisina kadar icicem.
Ama yok en cok cikarttiran şalgam. Çıldırıyorum![]()
4 tanecik minormalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem
Allahım sana geliyorum![]()
Bacım sanki iç sesim yazdı bu mesajıkeşke bilsem...
eski profesyonel sporcuyum, o zaman harcadığım kaloriye göre besleniyordum, sporu bıraktım, iştah aynı kaldı,
arkadaşlarımla yemek yerken utanıyorum bazen, geçen lahmacuncuya gittik 2 şey tane yediler (koca adamlar bile) oha demesinler dedim, onlara uydum aç kaldım.
2 lahmacun ne be, ben birini tadına bakmak için yiyorum zaten
bir de deniyor ya bir lokma da alsan aynı tat, bir tepsi de yesen,
bence değil, ağzım dolu dolu yiyince daha güzel geliyor tadı
not: diyetteyim ve çok açım![]()