Yemeye adanmış hayatlar

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Spor yapmayı, koşmayı çok severim fakat bir o kadar da yemeyi severim. Özellikle stresli üzgün olduğumda sürekli yemek yiyorum. Bir oturuşta yemediğim hiçbir şey kalmıyor. Geceleri falan elime ne gelse yiyorum. İradem kaçtı gitti. Bunu nasıl durdurabilirim?

Sporu yediğiniz miktara göre artırın.
Geceleri de yoğurt meyve yiyin ve mutfaktan uzak durun.

keşke bilsem...
eski profesyonel sporcuyum, o zaman harcadığım kaloriye göre besleniyordum, sporu bıraktım, iştah aynı kaldı,
arkadaşlarımla yemek yerken utanıyorum bazen, geçen lahmacuncuya gittik 2 şey tane yediler (koca adamlar bile) oha demesinler dedim, onlara uydum aç kaldım.
2 lahmacun ne be, ben birini tadına bakmak için yiyorum zaten :KK70:
bir de deniyor ya bir lokma da alsan aynı tat, bir tepsi de yesen,
bence değil, ağzım dolu dolu yiyince daha güzel geliyor tadı :KK14:

not: diyetteyim ve çok açım :mad:

keşke bilsem...
eski profesyonel sporcuyum, o zaman harcadığım kaloriye göre besleniyordum, sporu bıraktım, iştah aynı kaldı,
arkadaşlarımla yemek yerken utanıyorum bazen, geçen lahmacuncuya gittik 2 şey tane yediler (koca adamlar bile) oha demesinler dedim, onlara uydum aç kaldım.

Ayy yerimm ya. :)
Siz kaç tane lahmacun yiyorsunuz ki ?
Bende aşırı yerim üstüne hipotroid ve hamileyim yine de bende en fazla 2 tane lahmacun yiyebiliyorum da :KK53:

Bende aşırı yerim üstüne hipotroid ve hamileyim yine de bende en fazla 2 tane lahmacun yiyebiliyorum da :KK53:

normalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem :deli:
Allahım sana geliyorum :bicak::KK70:

Canan Karatay'ın yeme o ekmeği, çikolatayı ağzına kürekle dalarım bakışlı posterini as evinin duvarlarına. Bakınca iştahın kendiliğinden kaçacaktır. Kadın kabusum oldu, her yerde Karatay diyeti ve kadının röportajları. Yeminne ekmek yedikçe kendimi 8 kişinin katili gibi hissediyorum.

Dun bende cok kacirdim gectigimiz gece 3 gibi bulantidan uyandim ve hepsi disari afedersin.. ya yediklerimden utandim yemin billah..gerci ben gebelikten dolayi pek yiyemiorum.. yeyincede bole oluyor..

Yemek için yaşayanlardanım. Nerede ne var,hangi restaurantta ne yenir gel bana sor.. oturdummu sağlamda yerim ama denge bulmaya çalışıyorum.. haftaiçi hafif yiyorum mesela.. cuma,cumartesi kalori hesabı yapmaksızın gömüyorum allah neverdiyse ( mutlaka alkollü yemek oluyor ) pazar günü bira pizza günümüz :) pazartes yine azalt yemeyi modu..
kilom standart artmıyor ama hareketliyim.. 38 bedene bile tahammülüm yok,umarım kilo almam yemeyi seviyorum çünkü :)
Herkesin vücudu farklı,kendi dengeni bul. İstediğini ye ama nezaman dengelemen gerekiyorsa orada frenle..

aynı ben. konuyu takipteyim, umarım birileri doğru cevabı bulup buluşturur bizler için

normalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
Ha orta boyu ebemde yer ya. :)

Yani küçüğe doğru lahmacunu 3 tane yerim.
Büyük de 1 buçuk yerim baktim kalan yarimi kimse yemiyor yavaş yavaş yerim piton gibi :deli::deli:

Dun bende cok kacirdim gectigimiz gece 3 gibi bulantidan uyandim ve hepsi disari afedersin.. ya yediklerimden utandim yemin billah..gerci ben gebelikten dolayi pek yiyemiorum.. yeyincede bole oluyor..
Ayni bende öyle.
Ya hele bişey canım istiyor yedim diyelim hemen arkasindan cikarmiyor muyum çıldırıyorum.
Şöyle var ya acılı salgami alacam 5 kiloluk bidonu. Dayayacam agzima, dayayacam agzima :KK14:
Yarisina kadar icicem.
Ama yok en cok cikarttiran şalgam. Çıldırıyorum :kızgın:

İyi yemeyi sevmek ayrıcalık bence :) Bi de obur olup mideyi çöpe çevirmek var o başka birşey..Şu ara biri kafama silah dayamış gibi midem bulanıncaya kadar abur cubur yiyorum iştahtan da değil stresten galiba, ya da can sıkıntısı...:kızgın:

Ayni bende öyle.
Ya hele bişey canım istiyor yedim diyelim hemen arkasindan cikarmiyor muyum çıldırıyorum.
Şöyle var ya acılı salgami alacam 5 kiloluk bidonu. Dayayacam agzima, dayayacam agzima :KK14:
Yarisina kadar icicem.
Ama yok en cok cikarttiran şalgam. Çıldırıyorum :kızgın:
Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorum

4 tanecik mi

Ben 8 tane yiyorum
İnce çıtır hamura

Antepliyim :KK57: beklerim :))

keşke bilsem...

Bacım sanki iç sesim yazdı bu mesajı :KK70::KK70::KK70:

Ben de eski sporcuyum fena zorlanıyorum :cry:

Back
X