:)) Üzülme şimdi güzel bı yürüyüş işi cozer pes etmek yok yola devamKendim yapsam da istemiyorum artık irade sıfır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Üzülme şimdi güzel bı yürüyüş işi cozer pes etmek yok yola devamKendim yapsam da istemiyorum artık irade sıfır![]()
Diyeti bozup cips yedim çok mutsuzum.![]()
Aynı ben üzgünsem kesinlikle yiyemem.üç günde zayıflarım.Bende de tam tersi,mutlu olunca acayip bir yeme isteği geliyor,üzgünsem hiçbir şey yemem,3 günde 3 kilo verdiğimi biliyorum
Ben yemeği çok seviyorum ya ,böyle zevkle yiyorum ama güzel olmak da hoşuma gidiyor.
Resmen kendimle savaşıyorum![]()
Hay maşallah4 tanecik mi
Ben 8 tane yiyorum
İnce çıtır hamura
Antepliyimbeklerim :))
canım utandım şuan bi antepli olarak yemekte de varken bu yaziyi okudum paket yapip yollayasim geldinormalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem
Allahım sana geliyorum![]()
Cok haklisinizEn buyuk yanlis ne biliyor musun?
Diyeti bozdum demek,
Diyet oyle bir ogun yemekle bozulmaz,
Kendime odul verdim diyip fazladan bir yarim saat tempolu yuruyus, fazladan 1 litre su, 1 fincan tarcinli yesil cay ve yarin telafi, tamam iste bitti gitti, afiyet olsun :)
Lop lop lokum gibi gidiyor valla :)Ben de kendimi çok yiyor sanırdım
Büyük lahmacun olduğuna emin misiniz ya
1,5ta tıkıyor çünkü![]()
Kız annem de öyleydi, bir hafta diyete sabredince midesi kuculdu, bir yilda 30 kilo verdi. Şimdi istese de çok yiyemiyor.Spor yapmayı, koşmayı çok severim fakat bir o kadar da yemeyi severim. Özellikle stresli üzgün olduğumda sürekli yemek yiyorum. Bir oturuşta yemediğim hiçbir şey kalmıyor. Geceleri falan elime ne gelse yiyorum. İradem kaçtı gitti. Bunu nasıl durdurabilirim?
Lop lop lokum gibi gidiyor valla :)
Benim midem de doymuyor sanki karnımın içinde bı boşluk var dolmuyor :)Ben tokum midem yeter artık yeme diyor. Yine de canım başka şeyler istiyor. Ağzım sulanıyor. Onları yemem gerektiğini düşünüyorum.
Buradaki diyet grubuna katılacağım.![]()
Ay çok guldum gülerken gobegimin hareketini gördüm yine güldümBazen cipsleri halıya dizip pacman gibi sürünerek yemek istiyorum![]()
Ay çok guldum gülerken gobegimin hareketini gördüm yine güldüm![]()
canım utandım şuan bi antepli olarak yemekte de varken bu yaziyi okudum paket yapip yollayasim geldi![]()