Yemeye adanmış hayatlar

Diyeti bozup cips yedim çok mutsuzum. :olamaz:

En buyuk yanlis ne biliyor musun?
Diyeti bozdum demek,
Diyet oyle bir ogun yemekle bozulmaz,
Kendime odul verdim diyip fazladan bir yarim saat tempolu yuruyus, fazladan 1 litre su, 1 fincan tarcinli yesil cay ve yarin telafi, tamam iste bitti gitti, afiyet olsun :)
 
Bende de tam tersi,mutlu olunca acayip bir yeme isteği geliyor,üzgünsem hiçbir şey yemem,3 günde 3 kilo verdiğimi biliyorum:KK48:
Ben yemeği çok seviyorum ya ,böyle zevkle yiyorum ama güzel olmak da hoşuma gidiyor.:KK48:
Resmen kendimle savaşıyorum:olamaz:
Aynı ben üzgünsem kesinlikle yiyemem.üç günde zayıflarım.
 
Screenshot_2017-07-28-20-45-24-1.webp
 
normalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem :deli:
Allahım sana geliyorum :bicak::KK70:
canım utandım şuan bi antepli olarak yemekte de varken bu yaziyi okudum paket yapip yollayasim geldi :olamaz:
 
En buyuk yanlis ne biliyor musun?
Diyeti bozdum demek,
Diyet oyle bir ogun yemekle bozulmaz,
Kendime odul verdim diyip fazladan bir yarim saat tempolu yuruyus, fazladan 1 litre su, 1 fincan tarcinli yesil cay ve yarin telafi, tamam iste bitti gitti, afiyet olsun :)
Cok haklisiniz :anne:
 
Spor yapmayı, koşmayı çok severim fakat bir o kadar da yemeyi severim. Özellikle stresli üzgün olduğumda sürekli yemek yiyorum. Bir oturuşta yemediğim hiçbir şey kalmıyor. Geceleri falan elime ne gelse yiyorum. İradem kaçtı gitti. Bunu nasıl durdurabilirim?
Kız annem de öyleydi, bir hafta diyete sabredince midesi kuculdu, bir yilda 30 kilo verdi. Şimdi istese de çok yiyemiyor.
 
Ben tokum midem yeter artık yeme diyor. Yine de canım başka şeyler istiyor. Ağzım sulanıyor. Onları yemem gerektiğini düşünüyorum.
Buradaki diyet grubuna katılacağım. :KK70:
Benim midem de doymuyor sanki karnımın içinde bı boşluk var dolmuyor :)
 
Benim et ya da yemek krizim olmuyor. Limon krizim oluyor. Kabuğunu güzelce bıçakla soyup ince ince dilimleyip tuzluyorum. Löp löp yiyorum sonra. Eskiden hergün yerdim kronik anemi teşhisi kondu. Her şeyin fazlası zarar.
 
Hayatımın ilk 18 yılı kilo almaya çalışmakla geçti, iştahım iyiydi ama metabolizmam aşırı hızlıydı. Evlenip çocuk olduktan sonra ideal kiloma ulaştım ama yemeyi çok seviyorum ben de, yediğim şeylerden çok büyük haz alarak yiyorum ve bu haz olayı artınca sporu arttırmam gerekiyor. Bazen ağzımın tavanı yok gb hissediyorum, azıcık yiyince doydum ya da ay ben bunu bitiremem bana çok diyenlere hayret ediyorum :))

Kuzenim mesela hayatındaki tüm güzel şeyleri çıkarmış, zaten spor hocası ama ne bileyim yemek yemek çok güzel bir şey :)

Diyette diyorlar ya bunu yaşam tarzınız haline getirmelisiniz ya çok saçma geliyor, sevdiğim şeyleri istediğim kadar yiyemeyeceksem ne anladım o yaşamdan... :)
 
canım utandım şuan bi antepli olarak yemekte de varken bu yaziyi okudum paket yapip yollayasim geldi :olamaz:

Afiyet olsun benim icin de ye :halay:
8 kilo fazlam var onu versem bir haftasonu atlayip beyran, katmer, cartlak kebabi, lahmacun, baklava indirip gelicem zaten, tek motivasyonum bu :confused:
 
Back
X