• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeye adanmış hayatlar

Bende de tam tersi,mutlu olunca acayip bir yeme isteği geliyor,üzgünsem hiçbir şey yemem,3 günde 3 kilo verdiğimi biliyorum:KK48:
Ben yemeği çok seviyorum ya ,böyle zevkle yiyorum ama güzel olmak da hoşuma gidiyor.:KK48:
Resmen kendimle savaşıyorum:olamaz:

Alın benden de o kadar. Yemek sanki tek mutluluk sağlayan şey şu an hayatımda, sürekli tıkınıyorum :kk77:

Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorum
Canım peki seninki ne zaman geçti.
Evet çok yiyince daha bir cikarasim geliyor ya

Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorum

Abi nasıl yiyorsunuz ya!? Ben suruplarla galan aciyirum su istahi sonra tembelligimdem yine yiyemiyorum :)

Gecmedi iste sorun orda:( genelde 18. Haftadan sonra gecio ama bu sefer olmadi ole bende.. hep naneli sakiz cignedim hala cigniyom..birde bolca limon yedim eksi seyler...maalesef caresi yok

ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem :deli:

Ahahaha aklıma "6 taneyi kendime aldımmmm" diye Burhan'a haykıran Şahika Koçarslanlı geldi. :D

Espri yapıyorum tabi, çok şekersiniz. Profesyonel sporcuymuşsunuz zaten eminim diyete ihtiyacınız olmayacak kadar fit bir vücudunuz vardır. :)

Ahahaha aklıma "6 taneyi kendime aldımmmm" diye Burhan'a haykıran Şahika Koçarslanlı geldi. :KK70:

Espri yapıyorum tabi, çok şekersiniz. Profesyonel sporcuymuşsunuz zaten eminim diyete ihtiyacınız olmayacak kadar fit bir vücudunuz vardır. :)

hahha bişey diyim mi,
şahika koçarslanlının lahmacunlu sahneleri ilk yayınlandığında kaç arkadaşım aramıştı beni öyle bir lahmacun aşkı :KK70:
ve maalesef şu ara hem sporu bırakmışlığımdan hem yemeği abartmışlığımdan bikaç kilocuk fazlam var, diyetteyim ondan dilime vurdu bu kadar :mad:

Back
X