- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
Her gün sabahtan akşama kadar eziyet ediyor,takmamaya çalışıyorum ama bir yere kadar.Annen stresten olayların ciddiyetinden saçmalamış. Çok takma kafana tamam de geç. Normale döner diye düşünüyorum alışınca.
Evet haklısın bunalmışsın ama ne yapabilirsin ki. Stresini yönetemiyor, sana çatıyor.Her gün sabahtan akşama kadar eziyet ediyor,takmamaya çalışıyorum ama bir yere kadar.
Cidden mi yaa sizin anneniz de mi böyle,yalnız değilmişim demek ki :)Aaaaaa bu benim annem
Öyle yapıcam galiba,gezmek en mantıklısı yoksa olmuyor.Evet haklısın bunalmışsın ama ne yapabilirsin ki. Stresini yönetemiyor, sana çatıyor.
Evde çok durma madem. Çık dışarıda gez stresimi atarsın sende
Haklısınız,bide öyle deneyeyim bakalım başka çare kalmadı çünkü :)Sizi kaybetmekten koektu is ciddiye binince :) fazla ciddiye almayin. Istemediginiz seyleri söyleyince sarilin ona :) tamam annecim tamam deyin :)
Yok değilim,ablam var ama o da evli başka şehirde.Yani sık sık geliyor ablamda,üniversiteyi de ben başka şehirde okudum,alışmış olması lazım.Benim bir tanidigim kizina ayni böyle davrandi çünkü kizi gitse ona ilerde kim bakar korkusu vardi. Kizi o kadar biktirdiki ve evliliğine karsi çıktı ki, kiz sonunda kaçtı yani. İşiniz zor. Tek çocukmusunuz
Ben de bu yüzden yansıtmamaya çalışıyorum zor olsada.Yaa çok teşekkür ederim sağolunBunlar bahane. Sadece uzak yere gideceğiniz için Sudan sebep arıyor.
Annenizi hoş tutun. Kalbini yumuşatmaya çalışın. Birde sevgilinize asla yansıtmayın. Hem üzülmesin hem de evlendikten sonra size yol su elektrik olarak dönmesin
Ayrıca mutluluklar dilerim.
Ne güzel demişsiniz,çok haklısınız,en doğrusu bu olacak sanırım.Teşekkür ederim cevabınız için :)Nişana,söze kadar sabredin. İl dışı olunca korkmuş anneniz, duymamaya çalışın. Bir an önce de resmiyete dökün ki,hem erkek arkadaşınıza yansımadan çözülsün hem de siz daha evlenmeden bezmeyin,annenizle kötü olmayın.
Bir ömür mutlu olun inşallah. :) Hiç üzmeyin canınızı, unutulur bunlar.Ne güzel demişsiniz,çok haklısınız,en doğrusu bu olacak sanırım.Teşekkür ederim cevabınız için :)
İnşallah canım benim inşallahhBir ömür mutlu olun inşallah. :) Hiç üzmeyin canınızı, unutulur bunlar.
Valla kuzum aynısıCidden mi yaa sizin anneniz de mi böyle,yalnız değilmişim demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?