yemin ederim kaynanayla 1 gün durulmaz

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
ayyy dünden beri gün saat dakika nasıl gecmez aman allahım

dün mis gibi 5 6 cesit yemeyimi yapmısım aksam oldu mecbur yedi tabi karnı ac mıy mıy mıy
neyse cay koyduk tatlı yapmıstım miss gibi herkez yedi o yemez gıcıklık diz boyu bugun iste görmeye geld,ler halalar falan
ben börekti tatlıydı tuzluydu yaptım cay ikram ettik yine saat olmus 2.5 yani insan bi börek yer bide annemin yanında yani annem dedi tatsana olmaz böyle yok ben yemicem ayyy dedim icimden zehir ye

allah korusun kaynanayla yasayanları insan katil olur resmen

valla bugun sınavdan kaldım resmen koca icin bile olsa kaynana ne cekilir ne sevilir

bide sürekli bi parti konusu ya sen neden gelininle kavga etmek icin konu acıyosun ki simdi koum banlanmasın isim vermeyelim siyaset konusmayalım ama ben zaten atatürkcüyüm
bana atatürk düsmanın partisini savunma kardesim kırmadan dedim lütfen evde parti konuları konusmayalım akrabalık iliskilerini en cok bozan seydir parti konusmak yok sabah susuyo aksam yine acıyo aynı seyi

bide demezmi oyunu kaca satarsın eyy yüzel allahım dedim ben kömüre makarnaya oy satmam evi versem cmhuriyetimi atatürkümü vermem

lütfen konum kapanmasın ona göre yorum yapın karsıt görüs yazmayabilir...

Son düzenleme:
Kadın belki sağlıklı besleniyodur
ii yerden vurmaya calısıyosun ama insan bi catal tatlıyla yarım börekle ölmez ayrıca tam tersi yemeyi sever tavır bana yani sen yaptın senden yemem bide insan icinde annem bile notunu verdi inanmıyolardı bana kadının gözlerinden nefret akıyor diyo

Kendinizden bu kadar övgüyle bahsetmenizin sebebi ne ki. Oh mis falan. Sanki yaptığınızın şeylerin mucidi sizsiniz.
Ben kaynananız olsam değil yemeğinizi yemek kapınızdan içeri adım atmazdım ama zavallı kadın oğlunun hatrına size tahammül ediyordur

Bence fazla takılma. Sonuçta sen ikramlarını yapmışsın. Kayınvalidene servis yapmışsın. Yemesi, yememesi onun sorunu. Demek ki tokmuş. Aç olsa yerdi. Boş yere üzme kendini.

Belki damak zevkleriniz uymuyordur canim. Yemesin onun tabaginida al gec karsisina kendin ye

canım ben yemek yapmayı tabiki biliyorum sevmiyorum o ayrı ama esine mecbur yapcan ben dısardan da yerim o kadar günler yapıyoz sekerim bi sürü gün menüsü ögrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…