yemin ederim kaynanayla 1 gün durulmaz

sahsen seni engelleye bilirdim ama benim kötü bi düsüncem yok yazabilirsin benimde tabıkı hatam vardır ama kaynanam burdakılerin kaynanasını resmen yer anlatsam bazı yazılarımda var okuda kaynana gör

Yani hala kömürle makarnayla oy satıldığını düşünecek kadar cahil olabilmenizi hayretle izliyorum. O zaman sizin partinize oy verenler de çikolata pasta için mi veriyor. Ne basitsiniz ya hayret. Bu arada bahsettiğimiz iki partiden de değilim ama bu yaklaşım tarzı çok itici. Bi tek atatürkçüyüm deyip sizin dediğiniz partiye oy veren memleketi seviyor zaten. Ayrıca kv nizin yerinde olsam bende yemem mizacınız böyleyse

Abla ayıptır sorması ama sen bu adamla napıyosun?
valla canım en acısı askla evlenince hic görmüyosun bana uygun mu aile terbiyesi aile yasantısı nasıl esim tek yasıyodu senelerdir
el yıkama konusu evlendigimizden beri 3yıl devam etti her gün her aksam her gece kavgalıda olsak küste olsak tuvaletten cıktımı ben bagrıyodum ellerini yıka ilk zamanlar kücük cocuklar gibi cesme acar kapardı sonra sabunu ıslatır ellerini yıkamazdı sonra ellerini yıkıyo ama 5 sanıye sürüyodu vs vs vs tuvalete banyoya yazılar yazdım suay sabuna dokun diyr bagıra cagıryo biraz adam etiik sükür

Yalan mı, halkı önce fakirleştirip sonra da fakir insanlara kömür dağıtmadılar mı? Siyasi partiler seçimden önce babasının hayrına harcama yapmaz, oy toplamak için yapar.

Bu eylemin görüntüleri , fotoları var limoncu mu uyduruyor?

cnm y
yorumun icin sagol ama parti konusunda kavga etmeyelimde konum kapanmasın rica ediyorum ayrıcada takdir ediyorum görüsün icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…