benim benim düsünce resmim cok sükürrrLimoncu kız resmin değişmiş sen misintanıyamadım bi an
aman boş ver gitsin buna mi üzüleceksincanım ben yemek yapmayı tabiki biliyorum sevmiyorum o ayrı ama esine mecbur yapcan ben dısardan da yerim o kadar günler yapıyoz sekerim bi sürü gün menüsü ögrendik
sahsen seni engelleye bilirdim ama benim kötü bi düsüncem yok yazabilirsin benimde tabıkı hatam vardır ama kaynanam burdakılerin kaynanasını resmen yer anlatsam bazı yazılarımda var okuda kaynana görHer konunuzda kaynananıza iyi laf giydiriyosunuz da bütün sorun kaynananızda olamaz heralde. Niye bilmiyorum ama hiç kendi hatalarınızdan bahsetmemenize rağmen hatanın çoğunluğunun sizde olduğunu düşünüyorum.
KK örnek kayınvalide görsün. EhehehehElinden zehir olsa yirim yavrımmm
üzülmek degil ama kadın cekilmez yaniaman boş ver gitsin buna mi üzüleceksin
?????Bence oglunun dislerini bornoza surdugunu falan bildigi icin yemiyordur. Sonucta oglu yani.. Taniyordur. E hakli da bence
Yani hala kömürle makarnayla oy satıldığını düşünecek kadar cahil olabilmenizi hayretle izliyorum. O zaman sizin partinize oy verenler de çikolata pasta için mi veriyor. Ne basitsiniz ya hayret. Bu arada bahsettiğimiz iki partiden de değilim ama bu yaklaşım tarzı çok itici. Bi tek atatürkçüyüm deyip sizin dediğiniz partiye oy veren memleketi seviyor zaten. Ayrıca kv nizin yerinde olsam bende yemem mizacınız böyleyseayyy dünden beri gün saat dakika nasıl gecmez aman allahım
dün mis gibi 5 6 cesit yemeyimi yapmısım aksam oldu mecbur yedi tabi karnı ac mıy mıy mıy
neyse cay koyduk tatlı yapmıstım miss gibi herkez yedi o yemez gıcıklık diz boyu bugun iste görmeye geld,ler halalar falan
ben börekti tatlıydı tuzluydu yaptım cay ikram ettik yine saat olmus 2.5 yani insan bi börek yer bide annemin yanında yani annem dedi tatsana olmaz böyle yok ben yemicem ayyy dedim icimden zehir ye
allah korusun kaynanayla yasayanları insan katil olur resmen
valla bugun sınavdan kaldım resmen koca icin bile olsa kaynana ne cekilir ne sevilir
bide sürekli bi parti konusu ya sen neden gelininle kavga etmek icin konu acıyosun ki simdi koum banlanmasın isim vermeyelim siyaset konusmayalım ama ben zaten atatürkcüyüm
bana atatürk düsmanın partisini savunma kardesim kırmadan dedim lütfen evde parti konuları konusmayalım akrabalık iliskilerini en cok bozan seydir parti konusmak yok sabah susuyo aksam yine acıyo aynı seyi
bide demezmi oyunu kaca satarsın eyy yüzel allahım dedim ben kömüre makarnaya oy satmam evi versem cmhuriyetimi atatürkümü vermem
lütfen konum kapanmasın ona göre yorum yapın karsıt görüs yazmayabilir...
ne oglu yaa?????Kv'nin oğlu ne yapıyormuş ?
?????Kv'nin oğlu ne yapıyormuş ?
eski konularını diyorlar hani kocani anlattığın.ne oglu yaa
Ay valla bilmiyordumLimoncunun kocasi iste dislerini bornoza siliyomus. Bilmiyo muydun? Neyse ben daha bu konuya yazmayayim konularinda bulabilirsin :),
Konuyu da jet hızıyla buldum okudum. Önceden ellerini bile yıkamıyormuş. Allah hayırlılarla karşılaştırsın..Limoncunun kocasi iste dislerini bornoza siliyomus. Bilmiyo muydun? Neyse ben daha bu konuya yazmayayim konularinda bulabilirsin :),
valla canım en acısı askla evlenince hic görmüyosun bana uygun mu aile terbiyesi aile yasantısı nasıl esim tek yasıyodu senelerdirAbla ayıptır sorması ama sen bu adamla napıyosun?
Yani hala kömürle makarnayla oy satıldığını düşünecek kadar cahil olabilmenizi hayretle izliyorum. O zaman sizin partinize oy verenler de çikolata pasta için mi veriyor. Ne basitsiniz ya hayret. Bu arada bahsettiğimiz iki partiden de değilim ama bu yaklaşım tarzı çok itici. Bi tek atatürkçüyüm deyip sizin dediğiniz partiye oy veren memleketi seviyor zaten. Ayrıca kv nizin yerinde olsam bende yemem mizacınız böyleyse
yorumun icin sagol ama parti konusunda kavga etmeyelimde konum kapanmasın rica ediyorum ayrıcada takdir ediyorum görüsün icinYalan mı, halkı önce fakirleştirip sonra da fakir insanlara kömür dağıtmadılar mı? Siyasi partiler seçimden önce babasının hayrına harcama yapmaz, oy toplamak için yapar.
Bu eylemin görüntüleri , fotoları var limoncu mu uyduruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?