yemin ederim kaynanayla 1 gün durulmaz

Bizim komsumuz da sizin partiden.Gecen secimde 90 yasinda dedesini surukluyerek goturuyordu bir oy bir oydur diye.

[QUOTEsa_83, post: 43206548, member: 707726"]su konu acmayı bı de ben bulabılsem,yenı uyeyım,yardıııım[/QUOTE]

Bir derdim var yazısının sağ ust ttarafında yeni konu AC butonuna bas yaz canım

Alemsin :). Karşıt görüşlere tahammul etmeyi öğrenmen lazım.

Ben beRaber yasıyorum kendi isteıimle geldim ufak sürtüşmeler hariç yüz göz olmadık edepsizleşmedim.. müdehale oldu ama kocam için dayandım.. sen iyi olursan herkes iyi olur...

10 senede yükselişe geçenler sevabına 3 5 kuruş atın bana da be, 1.5 yaşında oğlum var yazıktır kredi ödüyoruz, 3ün 5in lafını etmeyin, yükseldiğiniz yerde dahası gelir ne de olsa
Niye yukselmek deyince akliniza sadece para geliyor?Paraniz var ki kredi cekmis odeyebiliyorsunuz.Gorende hep beraber dileniyoruz sanir...

Niye yukselmek deyince akliniza sadece para geliyor?Paraniz var ki kredi cekmis odeyebiliyorsunuz.Gorende hep beraber dileniyoruz sanir...

Senin aklına ne geliyo yükselmek diyince, 3.gözümüz mü açıldı, yükselmek mevki dolayısıyla parayı çağrıştırır, genel kanı budur, neyse yatıyorum ben haydin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…