- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Bizim komsumuz da sizin partiden.Gecen secimde 90 yasinda dedesini surukluyerek goturuyordu bir oy bir oydur diye.yaa ben bizzat yasadım eskiden bu kadar degildi artık o kadar korkuyolar ki kapı kapı dolasmaya baslamıslar ve gecen hafta benim kapımada geldier bi kız bi erkek kızın eli bos erkegin elimde dosya kalem yazıyor isye sizden oylarınızı bekliyorzu sakat özürlü varsa alın numaramızı gelir alır oy verdirditiz bide zarf onlara y verelim diye fislenmiyim diye müsait deglim dedim kapattım kapıyı heralde farklı bisey desem dicekti bu o partiden bu partiden diyee
Iyi ucuslar siz her daim ucuyorsunuz zaten...Yaa ne demezsin göklere çıktık ucuyoruz
SayenizdeIyi ucuslar siz her daim ucuyorsunuz zaten...
su konu acmayı bı de ben bulabılsem,yenı uyeyım,yardıııım
Alemsin :). Karşıt görüşlere tahammul etmeyi öğrenmen lazım.ayyy dünden beri gün saat dakika nasıl gecmez aman allahım
dün mis gibi 5 6 cesit yemeyimi yapmısım aksam oldu mecbur yedi tabi karnı ac mıy mıy mıy
neyse cay koyduk tatlı yapmıstım miss gibi herkez yedi o yemez gıcıklık diz boyu bugun iste görmeye geld,ler halalar falan
ben börekti tatlıydı tuzluydu yaptım cay ikram ettik yine saat olmus 2.5 yani insan bi börek yer bide annemin yanında yani annem dedi tatsana olmaz böyle yok ben yemicem ayyy dedim icimden zehir ye
allah korusun kaynanayla yasayanları insan katil olur resmen
valla bugun sınavdan kaldım resmen koca icin bile olsa kaynana ne cekilir ne sevilir
bide sürekli bi parti konusu ya sen neden gelininle kavga etmek icin konu acıyosun ki simdi koum banlanmasın isim vermeyelim siyaset konusmayalım ama ben zaten atatürkcüyüm
bana atatürk düsmanın partisini savunma kardesim kırmadan dedim lütfen evde parti konuları konusmayalım akrabalık iliskilerini en cok bozan seydir parti konusmak yok sabah susuyo aksam yine acıyo aynı seyi
bide demezmi oyunu kaca satarsın eyy yüzel allahım dedim ben kömüre makarnaya oy satmam evi versem cmhuriyetimi atatürkümü vermem
lütfen konum kapanmasın ona göre yorum yapın karsıt görüs yazmayabilir...
Niye yukselmek deyince akliniza sadece para geliyor?Paraniz var ki kredi cekmis odeyebiliyorsunuz.Gorende hep beraber dileniyoruz sanir...10 senede yükselişe geçenler sevabına 3 5 kuruş atın bana da be, 1.5 yaşında oğlum var yazıktır kredi ödüyoruz, 3ün 5in lafını etmeyin, yükseldiğiniz yerde dahası gelir ne de olsa
Niye yukselmek deyince akliniza sadece para geliyor?Paraniz var ki kredi cekmis odeyebiliyorsunuz.Gorende hep beraber dileniyoruz sanir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?