Ya bahsettiğiniz parti hükümete gelemden önce ülke bolluktan İsviçre sınırında mıydı. Sen gözünle gördün mü. Şimdi ben Photoshop'la Cumhuriyetçi parti amblemi koysam koliye laik edecek misiniz. Ya varya sizin gibiler yüzünden şu sevmediğim partiye sempati beslicem. İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye etmediğiniz hakaret kalmıyor. Sanki kömür alan Ada'm gidip yine dişer partiye oy atamıyor. Üzülüyorum cumhuriyetçi gençlerin güzel faaliyetler yapıp kendi düşünceleri yayma yerine böyle cahilce şeyle kendilerini savunmalarınaYalan mı, halkı önce fakirleştirip sonra da fakir insanlara kömür dağıtmadılar mı? Siyasi partiler seçimden önce babasının hayrına harcama yapmaz, oy toplamak için yapar.
Bu eylemin görüntüleri , fotoları var limoncu mu uyduruyor?
Çok mu seviyorsun? Kendi ayrı hikaye, anası ayrı uyuz...valla canım en acısı askla evlenince hic görmüyosun bana uygun mu aile terbiyesi aile yasantısı nasıl esim tek yasıyodu senelerdir
el yıkama konusu evlendigimizden beri 3yıl devam etti her gün her aksam her gece kavgalıda olsak küste olsak tuvaletten cıktımı ben bagrıyodum ellerini yıka ilk zamanlar kücük cocuklar gibi cesme acar kapardı sonra sabunu ıslatır ellerini yıkamazdı sonra ellerini yıkıyo ama 5 sanıye sürüyodu vs vs vs tuvalete banyoya yazılar yazdım suay sabuna dokun diyr bagıra cagıryo biraz adam etiik sükür
eee o askla evlendik yaaÇok mu seviyorsun? Kendi ayrı hikaye, anası ayrı uyuz...
Ya bahsettiğiniz parti hükümete gelemden önce ülke bolluktan İsviçre sınırında mıydı. Sen gözünle gördün mü. Şimdi ben Photoshop'la Cumhuriyetçi parti amblemi koysam koliye laik edecek misiniz. Ya varya sizin gibiler yüzünden şu sevmediğim partiye sempati beslicem. İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye etmediğiniz hakaret kalmıyor. Sanki kömür alan Ada'm gidip yine dişer partiye oy atamıyor. Üzülüyorum cumhuriyetçi gençlerin güzel faaliyetler yapıp kendi düşünceleri yayma yerine böyle cahilce şeyle kendilerini savunmalarına
Ben yardımları bizzat gordumYa bahsettiğiniz parti hükümete gelemden önce ülke bolluktan İsviçre sınırında mıydı. Sen gözünle gördün mü. Şimdi ben Photoshop'la Cumhuriyetçi parti amblemi koysam koliye laik edecek misiniz. Ya varya sizin gibiler yüzünden şu sevmediğim partiye sempati beslicem. İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye etmediğiniz hakaret kalmıyor. Sanki kömür alan Ada'm gidip yine dişer partiye oy atamıyor. Üzülüyorum cumhuriyetçi gençlerin güzel faaliyetler yapıp kendi düşünceleri yayma yerine böyle cahilce şeyle kendilerini savunmalarına
Bence bizim problemimiz başarılı insan bizden değilse kabullenemiyoruz. Ben bunu kendi partimde ki insanlara da zor anlatıyorum. Neyse boşver bakalımŞartlar hiçbir zaman süper değildi tabi ki ama son 10 yılda aşağı doğru gittikçe gittik. Şimdi de dipte debeleniyoruz.
Benim üzüldüğüm nokta , hükümetten birinin eğitim yükseldikçe oylarımız düşüyor demesi ve bunun gerçekten doğru olması. Bu saçma sapan kömür hikayesi de bu rezil durumun kanıtı. Halkımızın bir kısmı çok cahil, bu kısım da gittikçe büyüyor, kömürle oy avlama bunun simgelerinden biri sadece. Yoksa o kömürü vermeseler de insanlarımız dümeni batıranlara yine oy veriyor.
Ada'mın gidip o partiye oy verdiğini de bizzat gördün mü. Bende cumhuriyetçi partinin mitingine katıldığı için elli lira alan arkadaşımı gördüm destekçi dernekten. Ne yapıcaz simdiBen yardımları bizzat gordum
yaa ben bizzat yasadım eskiden bu kadar degildi artık o kadar korkuyolar ki kapı kapı dolasmaya baslamıslar ve gecen hafta benim kapımada geldier bi kız bi erkek kızın eli bos erkegin elimde dosya kalem yazıyor isye sizden oylarınızı bekliyorzu sakat özürlü varsa alın numaramızı gelir alır oy verdirditiz bide zarf onlara y verelim diye fislenmiyim diye müsait deglim dedim kapattım kapıyı heralde farklı bisey desem dicekti bu o partiden bu partiden diyeeBen yardımları bizzat gordum
Bize vermediler yıllardır o partikiyi bende isterim=) ama diğerininkinden apaçık ortadaAda'mın gidip o partiye oy verdiğini de bizzat gördün mü. Bende cumhuriyetçi partinin mitingine katıldığı için elli lira alan arkadaşımı gördüm destekçi dernekten. Ne yapıcaz simdi
Para verirlerse al:)yaa ben bizzat yasadım eskiden bu kadar degildi artık o kadar korkuyolar ki kapı kapı dolasmaya baslamıslar ve gecen hafta benim kapımada geldier bi kız bi erkek kızın eli bos erkegin elimde dosya kalem yazıyor isye sizden oylarınızı bekliyorzu sakat özürlü varsa alın numaramızı gelir alır oy verdirditiz bide zarf onlara y verelim diye fislenmiyim diye müsait deglim dedim kapattım kapıyı heralde farklı bisey desem dicekti bu o partiden bu partiden diyee
Yaa ne demezsin göklere çıktık ucuyoruzBir asir somurulen bir ulkenin 10 senede bu kadar toparlanmasi bir mucize.Fetret devrinden yukselis devrine gectik bence.Daha nice 10 senelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?