yemin ederim kaynanayla 1 gün durulmaz

kadın sucuk yemek istemistir belki onun için yememistir pasta börekleri

Limoncu zaten relax bi üye
neden eski konularını her konuda sürekli taşıyorsunuz zaten herkes biliyo 1 numaralı üye

Ya bahsettiğiniz parti hükümete gelemden önce ülke bolluktan İsviçre sınırında mıydı. Sen gözünle gördün mü. Şimdi ben Photoshop'la Cumhuriyetçi parti amblemi koysam koliye laik edecek misiniz. Ya varya sizin gibiler yüzünden şu sevmediğim partiye sempati beslicem. İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye etmediğiniz hakaret kalmıyor. Sanki kömür alan Ada'm gidip yine dişer partiye oy atamıyor. Üzülüyorum cumhuriyetçi gençlerin güzel faaliyetler yapıp kendi düşünceleri yayma yerine böyle cahilce şeyle kendilerini savunmalarına

Çok mu seviyorsun? Kendi ayrı hikaye, anası ayrı uyuz...

Şartlar hiçbir zaman süper değildi tabi ki ama son 10 yılda aşağı doğru gittikçe gittik. Şimdi de dipte debeleniyoruz.

Benim üzüldüğüm nokta , hükümetten birinin eğitim yükseldikçe oylarımız düşüyor demesi ve bunun gerçekten doğru olması. Bu saçma sapan kömür hikayesi de bu rezil durumun kanıtı. Halkımızın bir kısmı çok cahil, bu kısım da gittikçe büyüyor, kömürle oy avlama bunun simgelerinden biri sadece. Yoksa o kömürü vermeseler de insanlarımız dümeni batıranlara yine oy veriyor.

Ben yardımları bizzat gordum

Bence bizim problemimiz başarılı insan bizden değilse kabullenemiyoruz. Ben bunu kendi partimde ki insanlara da zor anlatıyorum. Neyse boşver bakalım

Ben yardımları bizzat gordum
yaa ben bizzat yasadım eskiden bu kadar degildi artık o kadar korkuyolar ki kapı kapı dolasmaya baslamıslar ve gecen hafta benim kapımada geldier bi kız bi erkek kızın eli bos erkegin elimde dosya kalem yazıyor isye sizden oylarınızı bekliyorzu sakat özürlü varsa alın numaramızı gelir alır oy verdirditiz bide zarf onlara y verelim diye fislenmiyim diye müsait deglim dedim kapattım kapıyı heralde farklı bisey desem dicekti bu o partiden bu partiden diyee

Ada'mın gidip o partiye oy verdiğini de bizzat gördün mü. Bende cumhuriyetçi partinin mitingine katıldığı için elli lira alan arkadaşımı gördüm destekçi dernekten. Ne yapıcaz simdi
Bize vermediler yıllardır o partikiyi bende isterim=) ama diğerininkinden apaçık ortada

Para verirlerse al:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…