- Katılım
- 12 Aralık 2010
- Mesajlar
- 18.238
- Emoji Skoru
- 28.843
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
- #101
acil diyet arastirmayin. saglikli beslenmeye baslayin yavas yavas da olsa verin kilonuzu.1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
artik metobolizma miz eskisi gibi degil ona guvenip yuklenmeyin. ben de 70 li kilolari ne kadar yersem yiyeyim asla gormemistim onceden.
sonra 80 i gorunce aklim basima geldi. 1 seneden az surede cok siki diyet yapmadan 62 ye kadar indim. sonra yine simarip yedim. 71 e kadar ciktim. simdi ugrasiyorum diyetle sporla ama cok zor gidiyor. aylardir ancak 63 e inebildim. saglikli beslenmeyi yasam stili haline getirmek sart.