Benim ki baya istiyor ya gitmezsem darılır biliyorumSizinle benzer durumdayken ben gitmemeyi tercih ettim.
Gitseydim aile ile cok icli disli olacaktim, cunku zaten tanisikligimiz vardi. Bu tarz iliskiye hazir olmadigim icin gitmedim. Erkek arkadasimi ziyarete sonrasinda gittim, o da gonul koymadi.
Ne gibi kotu anıBen gitmiştim sevgiliyken. Hiç iyi anılarım yok. Endişelerinde haklisin bence hic gitme
Bence bu kadar baski yapmamali.Benim ki baya istiyor ya gitmezsem darılır biliyorum
Teşekkür ederimBence bu kadar baski yapmamali.
Ben prebsip geregi aileler dahil olacaksa iki aile de ayni anda dahil olmali diye dusundugumden bu tarz teklifleri hep reddettim. Kendi acimdan cok iyi oldu. O yuzden tavsiyem bu yonde.
Gitmek istiyorum da istemiyorum da çok aradayımBen yemin törenine değil de kep törenine gitmiştim kv kp ile de ilk kez o zaman tanıştım. Yan yana oturduk çok konuşmadık sonra bitti tören onlar gittiler. Yemin töreni belki başka olur bilemeyeceğim ama ben pişman değilim. Bir de aynı sehirdeydik sizin şehir farklı olacak sanırım. Eğer istemezseniz gitmeyin zorla güzellik olmaz.
Sanırım doğrubence gitme
Halası mi kuzenimi bilmiyorum ki o da süprizYemin torenine çok insam gitmiyor ki ailesinden başka kim gidecekmis
Yıllar sonra keşke demekten korkuyorum onlardan fazla orda olmayı hak eden beni ailesinden daha çok destek oldum ama ailesi yanlış düşünür diye gidemiyorum çok saçma7 aylık bir ilişkiden bahsetmiyoruz ki. 7 seneye giriyorsunuz. Hala bu kadar stres olacaksa size gitmeyin bence. Oraya gidip insanlarla böyle ekstra mesafeli durmak da toaf kaçar. Bence siz gitmeyin. Sevgilinize net çizgilerinizi söylersiniz olur biter. Zorla güzellik olmaz
Evet başka ilde altı saat yol gidicem,gidersemBaşka ilde mi ?
nasıl aılesinden daha çok siz hakedıyorsunuzYıllar sonra keşke demekten korkuyorum onlardan fazla orda olmayı hak eden beni ailesinden daha çok destek oldum ama ailesi yanlış düşünür diye gidemiyorum çok saçma
Yıllar sonra keşke demekten korkuyorum onlardan fazla orda olmayı hak eden beni ailesinden daha çok destek oldum ama ailesi yanlış düşünür diye gidemiyorum çok saçma
Annem yorumsuz babam zaten bilmiyorSizin aileniz ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?