Yemin töreni çilesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.444
53
Valla vatana millete hayırlı olur inşallah ama bana çile oldu. Erkek arkadaşımın yemin töreni var ayın 25 de. Gelmemi çok istiyor açıkçası ben biraz karamsarim sebebi de tanılarıyım bir çok akrabasını görme ihtimalim var. Annesi babası ile daha önce bir kere yemek yemiştik. Başka da kimseyi tanımıyorum. 7 yilimiza gireceğiz daha geçtiğimiz mayısta tanistik yemin töreninden sonra sevgilim ise başlıycak benimde okulum bu yaz bitince inşallah bi şeyler düşünüyoruz ama ben inanın çok çekimserim şimdiden yüz göz olmak istemiyorum. Yani bi selam verir ellerini öperim ama yanımda sevgilim olmadan muhattap olmak istemiyorum. O da Ben napayım diyo. Valla günlerdir sırf bu konudan tartışıyoruz napim gelmesinler mi diyim diyo haklı ama beni de hiç anlamıyor ben öyle çok sıcak kanlı da bi insan değilim yani bi de ömrümde ilk defa göreceğim bir ortam felan kafam çok karışık kızlar Allah biliyor ya bi aksilik çıksada gitmesem diyorum ama bu sefer sevgilim çok üzülecek bana bi akıl verin bu durum nasıl çözülür. Annesi beni asker eğlencesine çağırmadı şimdi yemin törenin de gorcek iyi bi kadın gibi ama bir kere gördüm çokta emin değilim ara sıra arar sorar yavrum kuzum kızım der ama bundan da samimiyet anlaşılmıyor ki. Gideyim mi gitmeyin mi gidersem napayım ayrı yerde mi durayım yanlarında mi nasıl ortam olur ilk defa yemin törenine gidicem.

Sizinle benzer durumdayken ben gitmemeyi tercih ettim.
Gitseydim aile ile cok icli disli olacaktim, cunku zaten tanisikligimiz vardi. Bu tarz iliskiye hazir olmadigim icin gitmedim. Erkek arkadasimi ziyarete sonrasinda gittim, o da gonul koymadi.

Sizinle benzer durumdayken ben gitmemeyi tercih ettim.
Gitseydim aile ile cok icli disli olacaktim, cunku zaten tanisikligimiz vardi. Bu tarz iliskiye hazir olmadigim icin gitmedim. Erkek arkadasimi ziyarete sonrasinda gittim, o da gonul koymadi.
Benim ki baya istiyor ya gitmezsem darılır biliyorum

Bence bu kadar baski yapmamali.
Ben prebsip geregi aileler dahil olacaksa iki aile de ayni anda dahil olmali diye dusundugumden bu tarz teklifleri hep reddettim. Kendi acimdan cok iyi oldu. O yuzden tavsiyem bu yonde.
Teşekkür ederim

Ben yemin törenine değil de kep törenine gitmiştim kv kp ile de ilk kez o zaman tanıştım. Yan yana oturduk çok konuşmadık sonra bitti tören onlar gittiler. Yemin töreni belki başka olur bilemeyeceğim ama ben pişman değilim. Bir de aynı sehirdeydik sizin şehir farklı olacak sanırım. Eğer istemezseniz gitmeyin zorla güzellik olmaz.

Gitmek istiyorum da istemiyorum da çok aradayım

Yıllar sonra keşke demekten korkuyorum onlardan fazla orda olmayı hak eden beni ailesinden daha çok destek oldum ama ailesi yanlış düşünür diye gidemiyorum çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…