Evlenmiş ve 7 yılınızı vermiş olsaydınız amenna emek derdim. Günlük kirli çamaşırını yıkamadan, önüne yemek koymadan, varlığını da yokluğunuda çekmeden emek olmuyor sizin ki kusura bakmayın. (dahasını sıralarım, gerek yok) Ha hoppa bir erkektir, elde avuçta durmuyordur ilişki yürütmek adına tahammül göstermişsinizdir o ayrı.
Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Evlendiğim de eşim hala üniversite okuyordu, ben evlendikten kısa süre sonra atandım. Kuş kadar para kazanıyordu. Evi ben çekip çeviriyordum. İkimiz de işten geliyorduk, ben o ders çalışsın mezun olsun yeter ki diye ev işine bile karıştırmıyordum, cebine harçlığını ben koyuyordum. Hangimizin ki emek sizce? Eşimin benim üzerimde hiç bir emeği yok ama kendisi de bilir. Şu anda bu durumdaysak senin sayende der. Eşim de iddia edemez ben sana emek verdim diye. ( bu hayat tarzı kendi seçimimdi hayıflanmak için yazmadım)
Çocuk büyütürken sadece altını bezleyip, yere düşen emziğini vermiyorsun. Hayatın o çocuk oluyor. Gezmeni, yatma saatini, tatil planlarını, yiyeceğin yemeği, kuaför saatini vs hep çocuğa göre ayarlıyorsun. Bunlar işin daha keyifli kısımları, bir de mental sorunlar var tabi. Uykusuzluk, hastalık, tahammül sınırlarını zorlamaları gibi. Sana ne kadar yazsam da tecrübe etmeden anlaman çok zor. En iyisi annene sor, seni nasıl büyütmüş.
Evet üyelere gereksiz yükselmişsin. Daha güzel cümlelerle kendini ifade edebilirdin. Burada hiç görmediğin ve göremeyeceğin insanlara tahammül gösterememişsin, var gerisini sen düşün derim. Kimse seni kırmak adına bişey yazmaz burda, amacı fikir vermektir. Seni eleştirip yerden vurunca kimsenin eline bişey geçmez. İki gün sonra sana yaptıkları yorumu bile unutanlar olur, hatta profil adını bile unutup başka bir konu da hem fikir olup, sizinle dertleşirler. Kk böyle bir yer.