- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Hahaha pekiNe işi var. Otursun oturduğu yerde. Gitmesin.
Evet bu da mantıklı aslındaGitmesin bence yada gitsin ama aile ile biraraya gelmesin
Ya ama gerçekten sevgilisi olsa hadi neyse ama daha kardeşinin yemin töreni. Davet yok tanışma yok. Ne gerek var. Tanışma olsa giderdi arayı iyi tutmak için. Kumar oynamasın yahu aile de muhafazakar diyorsun şimdiden itici gelmesin onlara.Hahaha peki
Yok öyle değil sevgilinin yemin töreni ama anne baba kız kardeşi de orda olacak demek istedimYa ama gerçekten sevgilisi olsa hadi neyse ama daha kardeşinin yemin töreni. Davet yok tanışma yok. Ne gerek var. Tanışma olsa giderdi arayı iyi tutmak için. Kumar oynamasın yahu aile de muhafazakar diyorsun şimdiden itici gelmesin onlara.
1 seneye yaklaşan bir ilişki varsa fakat ailelerle henüz tanışılmadıysa, erkek arkadaşın anne babasının kardeşinin olacağı yemin törenine gidilir mi ? Erkek arkadaşın ailesi muhafazakar bu sebeple erkek arkadaş babasından çekiniyor biraz henüz tanışılmadığı için. Ama kız çok istiyor gitmeyi. Gitmemek daha mı uygun olur?
Ya ama gerçekten sevgilisi olsa hadi neyse ama daha kardeşinin yemin töreni. Davet yok tanışma yok. Ne gerek var. Tanışma olsa giderdi arayı iyi tutmak için. Kumar oynamasın yahu aile de muhafazakar diyorsun şimdiden itici gelmesin onlara.
Benim aklıma da yattı hani aileye görünmeden sadece kısa bi süre sevgiliyi görüp izlemekHa o zaman iş başka. Eğer sevgili buna değerse ayrı gitsin ona görünsün yeter.
Bir tek baba bilmiyor annenin falan haberi var ama tanışılmadıBence gitmesin. Ben erkek arkadasiminkine gitmistim fakat ailesi ve benim annem biliyordu. O yuzden sıkıntı olmadi. Ama aile hoşlanmiyorsa gitmemesi daha uygun olur..
Bir tek baba bilmiyor annenin falan haberi var ama tanışılmadı
Erkek arkadaşı gelmesini istiyorsa, gitsin .1 seneye yaklaşan bir ilişki varsa fakat ailelerle henüz tanışılmadıysa, erkek arkadaşın anne babasının kardeşinin olacağı yemin törenine gidilir mi ? Erkek arkadaşın ailesi muhafazakar bu sebeple erkek arkadaş babasından çekiniyor biraz henüz tanışılmadığı için. Ama kız çok istiyor gitmeyi. Gitmemek daha mı uygun olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?