Yemiyor, yemiyor, yemiyor!

bizimde kilo cok degil ama doktor iyi diyor simdilik. yemek arası hic yok bu ara. kasık görmek istemiyor hemen kafasını çeviriyor. elline versem 1-2 kere ısırıyor o kadar.
büyük kızımda aynı olmuştu 1 yasına kadar yedi sonra birden yememeye başladı.
sadece sulu köfte,makarna ve pilav o kadar. ve bu baya sürdü daha gecen sene normal yemek yemeye basladı. ama sükür boyuda kilosuda cok iyi. ondan ececim moralini bozma. bak emre ögle cok zayıf bir cocukda degil. boyuda cok iyi gidiyor. demek aldıgı yetiyor. cok iyi anlıyorum seni bende cok üzülüyordum. mirayda suan yogurt agzına sürmüyor sebze ve meyve birkac kaşık alıp bırakıyor.meme zaten gündüz istemiyor, gecede uyanırsa bazen.

ay bengücüm biraz rahatlattın beni ben vaklla sadece emre böyle zannediyorum... bizde mehmet beye gidiyoruz biliyorsun oda iyi takma kafana diyor ama işte insan üzülüyor. kaşık olaytımız hala yok. köfte makarna pilav seviyor tavuk seviyor.. kabak dolması eh seviyor. ama çorba mümkün değil.. çok fena kabız olduğu için sebzeleri ezip biberona koyuyorum bazen öyle biraz içiyor...herşeyi elle yiyoruz. mehmet bey arabistan usulu diyor emrenin yemek yiyişine kafamçokkarıştı

bak benim ayelda et cok sever et ve balık. ve eski doktorum hep derdi et yiyen cocukdan korkmıcaksın önemli olan protein. et yemeyen cocuk aslında cok zor. sebze hertürlü karistrabiliyorsun sonra. bak ben sonra köfte yaparken kabak ve havuc rendeliyordum. sonra sulu köfte seviyor diye suyuna sebze doruyordum onun suyunu rondodan geciriyordum o anlamıyordu ve köfteleri tane tane bırakınca suyu ile yiyordu. ne bilim mücver yapıyordum. bunun gibi seyler iste. sansıma cig havuc,salatalık falan yiyordu. yani biz anneler üzülüyoruz ama inan zamanla geciyor. sonra okulla baslayınca diyer cocuklar yemekleri yedigini görünce cok sasırcaksın. sana dicek ögretmen bugün bunu yedi inanmıcaksın. ben ögle oluyordum. evde agzına sürmedigini okulda yerdi. suan sükür daha rahattım.

10 aylık bir bebek için 8.5 kg. gayet iyi. Benim kızım 1 aşında 9 kilo. Emzirmeden önce ek gıda vermeyi dene.3 saatte bir iyice acıktırarak beslersen bence yemesi lazım. Memeden süt gelmese bile o emme refleksi bebeğe tokluk hissi veriyor. O yüzden mesela sabah uyandığında meme değil mama ver.Çorbadır, hazır mamadır falan.. Memeyi tadımlık alsın. Böyle böyle alışır stres yapma bu geçiş dönemi biraz sancılı olabiliyor..

okuyunca dua ettiimmmaşllh oğluma..benm oğlumda yemiyorr ama suiçse yarıyorr.13 kilo 600 gram..(maşallhhhhh)öğünleri uzuntutun..doruk sabah az bişi kahvaltı yapıo 12 de uyuyoo saat 2 de çorba içioo 5 te süt yada yoğrt yiyoo..7de kaşık maması yiyoo..normal büyükinsan gibiii..ben dahaçok acıkıorumm 3 öğünn azz..amaa kabızlığı var doğdndan berii hiç kakasını sıvı normal görmedm taş gibi hepp..

meyve yemiyor mı?

ohh sifa olsun. meyve elline verincede sevmiyor mı? üzüm falan versen. benimki elline verince bazi seyleri yiyor ezince istemiyor. üzümleri yarım yarım kesıp kaseye koyuyorum kendi gidip alıyor ordan

benim kızım yediği halde 1yaşına gelecek 8.500kilo çok hareketli kilo bile verebilir dedi dr...ammio benimki devam sütüde almıo yemek yiyo biberon kabul etmioo

arkadaşlar benim kızmda yemiyordu bıldırcın yumurtasını deneyin ben çok faydasını gördüm yaklaşık olarak 3 haftadan beri veriyorum iştahı açıldı ver 800 gr aldı ben faydasını gördüm ve artık yemek yedirmek işkenceye dönüşmüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…