Yenge sevdası

Allah sizin gibilerden uzak etsin. Tedavi falan olun.

Benim eşimde vardiyali çalışıyor. Benim randevuyu gece 2 buçuğa vermişlerdi. Esim gece işte sabaha kadar e beni de kaynim götürdü. Ne var bunda ön koltuğa da oturdum muhabbetimizi de ettik . Kaynim bekar yani bu durumda esimin şüphelenmesi mi gerek ben neden onla gittim

Sizin niye zihniyetiniz kötü? Arabada kimse yoksa öne oturması çok normal ??? 20 yaş varmış bak aralarında en az. Ne sapık düşünceye sahipsin evlerden ıraksın

Ahahah o kimdi? Aile apartmani deyince benim aklima ilk gelen S Sunshine1 gelsin konu sahibine anlatsin aile apartmaninin guzelliklerini
Aşkolsun ben kimsenin saçına yapışmadım ben evlenmeden bi arkadaşım şey demişti olsunnn ya eksiğin olur istersin yabancı olmasından iyidir. Kız keşke yabancı olsaydı ya

Sevgilinizin genel anlamda ailenin ayakçılığını yapmasından rahatsız olabilirsiniz ama anlattığınız olayda anormal gözüken sizsiniz.
Hastane için gece vakti neden çocuk götürsünler yanlarinda? O saatte abisi yoksa kendisini götürmesi gayet normal. Yenge niye arkaya otursun? Sanki insanları yatakta bakmışsınız gibi tavirlar, pusuda beklemeler. Ruh sağlığınız yerinde değil bence.

Son düzenleme:
Emari yengen kafasına göre almıyor oradaki çalışanlar veriyor...arkaya otursa bu seferde sevgilimi şoföru sandı arkaya oturdu dersin ne fesat bir kalbin var senin bee

bence siz yenge konusunda art niyetlisiniz.
ama kocanızın kullanılması konusunda haklı olabilirsiniz, onu eşinizle konuşarak çözebilirsiniz ancak.

Birisi bana ön koltukta oturmanin flört/hoslanma/cinsellik artik her ise(o kısmı da anlayamadim) ilişkisini anlatabilir mi? Keramet ön koltukta mı? Oyleyse bekar bir birey olarak bisey deneyecegim
Muhtemelen vites atarken eller değecek, araba otomatikse boşta kalan el ben ne yapayım derken aaa yanda kaıdn var dur onu elleyim diyecek ya da ortam ısınacak falan aklıma titanic filmindeki araba sahnesi geldi. Sjsbsjshs

Arkadaşımın kaynı taaa 600 km uzaktan arayıp annemi hastaneye götürelim diyordu. Niye? Hem iş bilmez hem de uyanık takılıyor. Biz söylemiştik ona evlenirken, bak sizi çok kullanır bunlar diye. Aynen öyle oldu. Baştan evlenmemek lazım böylesi ile. Konu sahibi iki yıl neyi beklemiş ki, düzelmesini muhtemelen. Düzelmez. Niye düzelsin. Bu adam memnun hayatından.

Emar randevusunu sizin esinizin vardiyasina gore degil randevu musaitlik durumuna gore veriyorlar bu birincisi.
İkincisi gece ve hastane ortamina neden cocuk sürüklesinler?
Üçüncüsü arabada iki kisiler zaten yenge neden makam aracinda oturur gibi arkada otursun?
Dördüncüsü hastaneye gittiler diye gecenin bir yarisi baskina mi gittiniz amac neydi, önde oturup oturmadığını denetlemek mi?
Beşincisi, ya siz iyi misiniz???

Sana ciddi olarak terapi almanı öneriyorum.

Aile oldukları için getirip götürmesi normal bi durum.Ayrıca çocukların hastanede ne işi var ? ve bagaja mı oturacaktı ?

Kadın arkaya otursa polis korsan taksi diye çevirir bir yerde denk gelse cevirmeye ,uygulamaya falan.
Öte yandan nasıl bir zihniyetiniz var,yengem dediği insanı emara götürmüş,ön koltukta oturmuş diye bozuluyorsunuz.
Hastaneye kimse çocuk götürmek istemiyor zaten normali bu. Kendileri hasta değilse ben cocuklarla gitmem doktora zira hasta insan kaynıyor, sağı solu ellediler,biri yüzüne hapşırdı,öteki tıksırdı derken sinir hastası oluyorum ben es kaza mecbur kalıp çocuklarla gitsem ki özele gidiyorum genelde nispeten sakin,birde devlet hastanesiyse(kalabalık)emara niye çocuk götürsünler.
Sevgilinize güvenmıyorsanız ayrılın bence.

Açık yaz aplası anlamadım beynim yandı zati sabahtır
Sanırım şimdiye kadar hiç emar cektirmediniz emar, röntgen vs gibi durumlarda hasta randevu almıyor hastane veriyor boş güne,ne söyleyecekti insanlara eşimin izin gününde verin mi diyecekti.

Emar vs çekimlerinde hastanın yanında birinin olması gerek yardımcı vs olması adına,çocukları goturmemeleri normal hastane ortamında ne işleri var.

Ön koltuğuna oturmasıda gayet normal arka koltuğa neden otursun kayınbiraderi şoför mü.

Cidden hiç üşenmeden gece yarısı kapılarına mi gittiniz.

Bence araba bosken 2.kisinin arkaya oturmasi ayip
surucu kisi kendini ozel sofor gibi hisseder
Ayrica cocugu o saatte neden gotursunler sahit gibi
Uyku saati cocuklarin o siralar
Ha icin cok huzursuzsa da deseydin bende eslik edeyim size yengenin biseye ihtiyaci olur hastane ortaminda bi kadin arkadas gerekirse vs diye
En uygunu bu olurdu
Ama oyle pusuya yatmak falan cok urkutucu cidden
Hastaneye gidip gercekten MRa mi girdi diye kontrol ettim yazacaksin diye bekledim hatta
Bu kadar suphe seni yer bitirir
Boyle hislere kapildiysan ya terapi oneriyorum ya da ayrilik
Yarin birgun evlensen yengenin sana ters bi hareketi olsa sen hakli olsan esin sana inanmaz bu hareketlerinden dolayi
Kendini dusuruyorsun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…