- 8 Kasım 2018
- 5.788
- 13.908
- 248
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Allah sizin gibilerden uzak etsin. Tedavi falan olun.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Sizin niye zihniyetiniz kötü? Arabada kimse yoksa öne oturması çok normal ??? 20 yaş varmış bak aralarında en az. Ne sapık düşünceye sahipsin evlerden ıraksınUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Aşkolsun ben kimsenin saçına yapışmadım
Emari yengen kafasına göre almıyor oradaki çalışanlar veriyor...arkaya otursa bu seferde sevgilimi şoföru sandı arkaya oturdu dersin ne fesat bir kalbin var senin beeUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
bence siz yenge konusunda art niyetlisiniz.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Muhtemelen vites atarken eller değecek, araba otomatikse boşta kalan el ben ne yapayım derken aaa yanda kaıdn var dur onu elleyim diyecek ya da ortam ısınacak falanBirisi bana ön koltukta oturmanin flört/hoslanma/cinsellik artik her ise(o kısmı da anlayamadim) ilişkisini anlatabilir mi? Keramet ön koltukta mı? Oyleyse bekar bir birey olarak bisey deneyecegim
Arkadaşımın kaynı taaa 600 km uzaktan arayıp annemi hastaneye götürelim diyordu. Niye? Hem iş bilmez hem de uyanık takılıyor. Biz söylemiştik ona evlenirken, bak sizi çok kullanır bunlar diye. Aynen öyle oldu. Baştan evlenmemek lazım böylesi ile. Konu sahibi iki yıl neyi beklemiş ki, düzelmesini muhtemelen. Düzelmez. Niye düzelsin. Bu adam memnun hayatından.Burada konu sahibinin yengeyi kıskandığını düşünmüyorum. Abisine yaptığı getir götür işleri, verdiği tavizler vs. yüzünden enayi yerine konduğunu düşünüyor. Haklı.
Yenge konusunda şöyle düşünüyorum hastaysa ve o gün gerçekten sevgiliniz dışında başka biri yoksa tabi ki o götürecek. Ama kocası evde yatarken sevgiliniz şoförlük yapıyorsa haklısınız. Empati yapın. Hastane sadece o güne randevu verdi ve gece vakti kocanız da yok kaynınız evdeyken taksiyle gitmek ister misiniz? Ya da kendinizi sevgilinizin yerine koyun hasta bir kadını 20 yıldır ablası gibi olmuş bir insanı gece vakti naparsan yap diye bırakabilir miydiniz?
Bu getir götür işleri bitmiyor bu arada. Yeni evliyim bekarlıkta yaptıkları hizmeti evlendikten sonra da bekliyor eş ailesi. Ne kavgalar verdim ayrışabilmek için. Çok şükür anladılar biraz da olsa ama bizim evimiz ayrı. Siz aile apartmanında bunu çok zor kabul ettirirsiniz. O yüzden bu krizleri daha da çok yaşarsınız.
Pusuya yatıp beklemek çok kötü olmuş kendinize göre haklıysanız da haksız konuma gelmişsiniz. Keşke çocuklar da geliyor mu diye sorup öyle bekleseydiniz. En azından sizin dediğiniz gibi çocuklar var deseydi yalan söylediği için tepki gösterirdiniz.
Bana sorarsanız ikinci evliliğinizi böyle problemli bir şekilde yapmayın. Ailesi eşiniz küçük olduğu için ekmek almaya göndermekte bir sorun bulmuyorlar. Evlendikten sonra da o ekmekçi hep eşiniz olacak.
Sana ciddi olarak terapi almanı öneriyorum.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Sanırım şimdiye kadar hiç emar cektirmediniz emar, röntgen vs gibi durumlarda hasta randevu almıyor hastane veriyor boş güne,ne söyleyecekti insanlara eşimin izin gününde verin mi diyecekti.Açık yaz aplası anlamadım beynim yandı zati sabahtır
Hastaneye niye cocuk goturulsun ki?
Hımm siz diyorsunuz ki onlar kullanmasın ben kullanayım.Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Araba hastaneye gitmiyomuhastaneye değil arabaya götürmemişler çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?