Yenge sorunu.

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba hanımlar. Uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Konuştuğum biri vardı (yani şimdiki eşim) yengeme söylemedim. Aileler tanışsın aşamasına gelince yengeme söyledim. Önceden söylesem yengem herkese söylerdi. O dönem bana baya küstü. Neyse evlendim. Kaynanamla arası çok iyi. Baya baya konuşuyorlar. Bu bana saçma geliyor. Kaynanam da yengen çok iyi muhabbeti yapıyor. O da kaynanan çok iyi muhabbeti yapıyor. Yani Allah iyilik versin de bizimle bu kadar iyi muhabbeti olmayan yengemin kaynanamla samimi olması saçma geliyor. Sizce?
Güncelleme: arkadaşlar tabii ki konuşabilir bana ne ama bizimle yani annemlerle ilgili şeyleri kaynanamdan duyduğum için saçma geliyor. Ayrıca kaynanam ile aralarında 15 yaş var.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Konuştuğum biri vardı (yani şimdiki eşim) yengeme söylemedim. Aileler tanışsın aşamasına gelince yengeme söyledim. Önceden söylesem yengem herkese söylerdi. O dönem bana baya küstü. Neyse evlendim. Kaynanamla arası çok iyi. Baya baya konuşuyorlar. Bu bana saçma geliyor. Kaynanam da yengen çok iyi muhabbeti yapıyor. O da kaynanan çok iyi muhabbeti yapıyor. Yani Allah iyilik versin de bizimle bu kadar iyi muhabbeti olmayan yengemin kaynanamla samimi olması saçma geliyor. Sizce?
Sevmisler birbirlerini demek ki, size ne?

Yenge ile bağiniz nedir? Çeşit çeşit yenge var ona göre yorum yapacagim 😀

İzle bakalım ne konuşuyorlar? Bu kadar samimi olması beni de huzursuz ederdi doğrusu.

Sahiden derdiniz kv ile yengenin guzel muhabbeti degil mi? Ben yanlis anlamadim di mi?

Belki onunla anlaştı olabilir.
Ben de kv nin kardeşlerini seviyırum (kv sevmiyor cok) kardeşleriyle daha ii geciniyorum

Huzursuz eden bir nokta var. Senin inadina yapiyor olabilir. Yaşlari yakin mi? Senin yapacagin sey, umursamamak olmali bence. Senin bu konuyu kafana taktigini anlarsa yengen, gercekten kotuniyetli ise bu durumu daha cok kullanir.

Bırakın samimi olsunlar sizi ilgilendiren bir şey yok. İnsanların kendi aralarındaki ilişkiye müdahil olmayın lütfen.
Ha ikisinin de size karşı iyi niyetli olmadığını düşünüyor ve bu nedenle endişe duyuyorsanız, ikisine de mesafesinizi koyar, özelinizi anlatmazsınız o kadar.

Huzursuz eden bir nokta var. Senin inadina yapiyor olabilir. Yaşlari yakin mi? Senin yapacagin sey, umursamamak olmali bence. Senin bu konuyu kafana taktigini anlarsa yengen, gercekten kotuniyetli ise bu durumu daha cok kullanir.
Günahını almak istemiyorum ama bizim yani annemlerin bazı şeylerini kaynanamdan duydum. Biz uzaktayız kim söylemiş olabilir diye düşündüm

Günün birinde altından bir pislik çıkacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Mutlaka ama mutlaka bir dedikodunuz dönecek ve bir yerde patlak verecek bundan emin olun. Sevmisler birbirlerini demek ki yorumları filan hikaye. Ne alaka yani. Kendinizi koruyun

Size ne?

Günahını almak istemiyorum ama bizim yani annemlerin bazı şeylerini kaynanamdan duydum. Biz uzaktayız kim söylemiş olabilir diye düşündüm
Hicbir sirrini soyleme, havadan sudan konulari konus onlarla. Bol bol dedikodunuzu yapiyorlarsa,, malzeme bulamazlarsa bikarlar birbirlerinden belki.

Bermuda şeytan üçgeni gibi
Kaynana görümce ve gelin

Aman allahım evlerden irak🤣🤣

Back
X