Yenge :/

Ya kendi ailesi, ya kocası ya da kocasının ailesi delirtmistir onu.

Iyi insanı bile psikopatlık duruma getirebiliyor bazı kişiler. Onu bu duruma getirenler utansın.

Abinizle arası iyiyse bir zahmet karısının ruh sağlığıyla ilgilensin.

Gezsinler , eglensiler, Aile dertlerini unutsunlar..
Uzaklarda ev alsınlar. Kaynanaya yakın olanın özel hayatı kalmıyor.

Kuzum abım dort dörtlük ınsan degıl kabul. Ama her konuda destekçisi ondanda memnun degıl zaten bızım yanımızda gözümüzün içine baka baka abimi şikayet eder başkalarına kocasıdır dıe bigün sesımızi etmedik yalam oldugunu bildiğimiz halde, ben annemlere gidemiyorum mesela onun yuzunden her gittiğimde suratını asar yada tartışır bıde bizi abime şikayet eder olmayan şeyleri söyler çünki adı gıbı biliyo abim bıze soylesede yalan söylüyo karın bunu yaptı sunu yaptı demedıgımızı bildiği için.

Çoğu zaman iyi aileye kötü kalpli gelin , kötü kalpli aileye de iyi huylu kadın / gelin denk geliyor.

Çok azı eşit seviyede oluyor. Sebebini bilmiyorum..

Neye dayanicam? Kadinlari bu hale getiren kocalari cunku.
Bu genellemenin yanlış olduğunu çevremde birkaç kişide gördüm. Maalesef kadınlar olarak hemcinslerimize toz kondurmadan karşı tarafı suçluyoruz ama gerçekten doyumsuz, çirkef, agresif,ihanet eden kadınların varlığı da azımsanamayacak kadar çok maalesef.
Bir öğrencim vardı, annesi babasını terk edip iki çocuğu da bırakıp bir adamla kaçmış. Adam acıya dayanamayıp aynı yıl içinde vefat etmiş. Boşanma olmadığından kadın adamdan kalan paraları hep yemiş, yedirmiş ve kayınvalidesini arayıp " ohh oğlunun paralarını da çatır çutur yiyorum" demiş. Okulu bastı öğrencimi görecekmiş, çocuk tuvalete saklandı rezil kadını görmemek için. Nüfus cüzdanını dahi vermemişti öğrencime en son.
Diyelim ki çocuğun babası çektirdi kadın terketti, peki bu rezillikler neciydi? Bundan başkaca da örnekler var maalesef ki sütten çıkmış ak kaşık değiliz kadınlar olarak.

Ya kendi ailesi, ya kocası ya da kocasının ailesi delirtmistir onu.

Iyi insanı bile psikopatlık duruma getirebiliyor bazı kişiler. Onu bu duruma getirenler utansın.

Abinizle arası iyiyse bir zahmet karısının ruh sağlığıyla ilgilensin.

Gezsinler , eglensiler, Aile dertlerini unutsunlar..
Uzaklarda ev alsınlar. Kaynanaya yakın olanın özel hayatı kalmıyor.
Aynn. malesef suan annemlerin ustunde ev yapılıyo onlara daha kotu seyler olacak bılıyorz ama para yetmedi .abim aksam işten geldiğinde gezıyolar pazar günüde izinli cıkıyolar. Ama abim arkadaslaryla gezerse o izin gunu ozamqnda kıyamet kopuyo

Çoğu zaman iyi aileye kötü kalpli gelin , kötü kalpli aileye de iyi huylu kadın / gelin denk geliyor.

Çok azı eşit seviyede oluyor. Sebebini bilmiyorum..
Aynen ya bnde buna cok denk geldım .SanırıM birbirlerini idare edebılsnler dıe. Kötü kötüye denk gelseydi gerısınj sen dusun işte

Çocuklara eziyet ettiğini düşünüyorsanız sosyal hizmetleri ya da polisi arayın. Kamusal bir zararı yoksa kadının ruh hali dış kapının mandalı olarak sizi ilgilendirmez

Baba evinde ya da evlendikten sonra.. bence de dolmustur. Genelde esiyle yasadigi problemin sininirini cocuklardan cikariyor insanlar. Ama psikopat vs olsugu icin degil baska biriyle gorusmenin iyi gelecegini dusundugum icin bence de bir psikologla gorusmesi iyi olur. Yalniz bana goruncem kv psikologa git dese bende gitmezdim. Onlara ne? Ancak abiniz basbasayken ikna edebilir..

Çocuklara eziyet ettiğini düşünüyorsanız sosyal hizmetleri ya da polisi arayın. Kamusal bir zararı yoksa kadının ruh hali dış kapının mandalı olarak sizi ilgilendirmez
Nasıl ilgilendirmez ya yeğenlerim soz konusu onlara zarar veriyor .Ve polisi arayamam ya cocukları alırlarsa ozman abim yanı cocukların babasıda maf olur

Baba evinde ya da evlendikten sonra.. bence de dolmustur. Genelde esiyle yasadigi problemin sininirini cocuklardan cikariyor insanlar. Ama psikopat vs olsugu icin degil baska biriyle gorusmenin iyi gelecegini dusundugum icin bence de bir psikologla gorusmesi iyi olur. Yalniz bana goruncem kv psikologa git dese bende gitmezdim. Onlara ne? Ancak abiniz basbasayken ikna edebilir..
Canım sırf yanlıs anlamasın dıe beraber gitmeyi teklif ettım .Bende iyı degılım dedım .ama yok gelmedı

Yengenizi bu hale ne getirdi bilemiyorum ama psikolojide bir savunma mekanizması var,şöyle ki kızdığı kişiye bir şey diyemediği için sinirini eşyadan ya da gücünün yetebileceğinden çıkarıyor. Olan iki yaşındaki yavruya olmuş. Bence güzel bir kahve yapın, alın yengenizi karşınıza bir güzel dertleşin. Anlatsın içini boşaltsın sadece dinleyin,yorum yapmayın. Sonra sadece evladına böyle yapmasının yanlış tarafını anlatın.Yardım almanın kötü bir yanı olmadığını söyleyin.
Sizin kötü niyetli biri olmadığınızı düşündüm konunun akışındaki mesajlarınızdan ama yengenize ruh hastası psikopat da demeyin. Ne yüzüne ne de gıyabında. Çünkü dünyanın çeşit çeşit hali var. Kimin başına ne gelip nasıl sağlığının bozulacağı belli olmaz. Hakaret gibi konuşmak yerine "sinirleri çok yıpranmış" deseniz daha iyi.
Her ne olursa olsun çocuğa vurmasına da izin vermeyin nolur. İçim parçalandı yavrucağa

Yengeniz mutlu olsa bu hale gelmezdi
Bence o piskopat değil
Bazı gelinler , herşey mükemmel bile olsa , herşeyi kendi yönetmek isterler ve eşlerinden ilgi sevgi beklerler
Olmayınca da sinirli olurlar
Hasta muamelesi yapmayın derim

Yengenizi bu hale ne getirdi bilemiyorum ama psikolojide bir savunma mekanizması var,şöyle ki kızdığı kişiye bir şey diyemediği için sinirini eşyadan ya da gücünün yetebileceğinden çıkarıyor. Olan iki yaşındaki yavruya olmuş. Bence güzel bir kahve yapın, alın yengenizi karşınıza bir güzel dertleşin. Anlatsın içini boşaltsın sadece dinleyin,yorum yapmayın. Sonra sadece evladına böyle yapmasının yanlış tarafını anlatın.Yardım almanın kötü bir yanı olmadığını söyleyin.
Sizin kötü niyetli biri olmadığınızı düşündüm konunun akışındaki mesajlarınızdan ama yengenize ruh hastası psikopat da demeyin. Ne yüzüne ne de gıyabında. Çünkü dünyanın çeşit çeşit hali var. Kimin başına ne gelip nasıl sağlığının bozulacağı belli olmaz. Hakaret gibi konuşmak yerine "sinirleri çok yıpranmış" deseniz daha iyi.
Her ne olursa olsun çocuğa vurmasına da izin vermeyin nolur. İçim parçalandı yavrucağa
Cnm oyle bısıde yokki mesela kndını savunuyo oyle bı tartışmaya gırerkı sen kendını savunma açığından degıl bıkkınlıktaan haklısn dersin yıne kurtulamazsın boyle bısı naparsa yapsın sınırı geçmiyor bı turlu annemle tartıştılar bıara annemin ayağının dibine bardak fırkattı bardak paramparça oldu. Cocugu uyumasa senı ısırırım parçalarım yat dıe bağırıyor bz oyle yapma kucukkucuk yazık diyince bze cemkırıyor bukezde. Artık napıcamızı şaşırdık

Kadın hırsını çocuğundan çıkarıyor yazık. Kiminle derdi varsa söyleyemiyor. Altlı üstlü oturmakta ayrı stres tabi.

Ben onun yerinde olsam kirada yaşardım
Annem de uzun süre altlı üstlü oturmuş
Sora başka yere çıkmışlar ev alıp
Durumları olsa bile
Hatta bedava ev verseler yine de sağlık sorunu hariç aynı apartmanda oturmam
Kirada otururum daha iyi
Huzur daha önemli
İşte onların huzurunu bozan yokki onlar huzur denen bısı bırakmadı bizde .Yemin edıyorum belkı ınanmaSın .Daha BN bekarken bunlar yıne kirada yapamadı ev üstüne geldiler .Hergun kavga gurultu annem artık dayanamadı kendıkendı evini onlara verdi baska şehire geldik kiraya girdik .Kalktılar yıne bızım geldiniz şehire geldiler kurtuluş yok yanı. Bnde seninle aynı fikirdeyim kv gorumceylr yaşamaktansa çadırda yasamayı tercih ederim ama onlar oyle dgl

Back
X