Yenge :/

Cnm oyle bısıde yokki mesela kndını savunuyo oyle bı tartışmaya gırerkı sen kendını savunma açığından degıl bıkkınlıktaan haklısn dersin yıne kurtulamazsın boyle bısı naparsa yapsın sınırı geçmiyor bı turlu annemle tartıştılar bıara annemin ayağının dibine bardak fırkattı bardak paramparça oldu. Cocugu uyumasa senı ısırırım parçalarım yat dıe bağırıyor bz oyle yapma kucukkucuk yazık diyince bze cemkırıyor bukezde. Artık napıcamızı şaşırdık

işte aynı söylediğim gibi,annenize vuramıyor sinirini bardaktan çıkarıyor.Çocuğuna söyledikleri karşısında dehşete düştüm. Siniri tam anlamıyla sizle alakalı olmaya da bilir. Eski yaşadıkları birikmiş olabilir.Ya da sizinle eski yaşadıkları vardır bilemiyorum ama sağlıklı davranışlar değil. Çocuk yaşadığı bu travmaların ve huzursuz ortamın izini taşıyacak ileride böyle devam ederse. İnşallah düzelir ya. Bir gün çok sakinken,bebek uyuyorken,kahve yaptım yengecim gel iki dertleşelim diye önce siz bir şeyler anlatıp onu açıp derdi neymiş anlamaya çalışabilirsiniz. Sizi samimi bulursa ikna olur belki. İnşallah düzelir ya çocuğu koruyun siz. Uyumazsa sen keyfine bak yenge bunalma diye siz alın uyutun. Biraz yorulursunuz ama o sabim dayak yememiş olur. Yazık annesi bağırdıkça korkar ağlar,ağladıkça annesi bağırır çocuğun da siniri bozulur.

işte aynı söylediğim gibi,annenize vuramıyor sinirini bardaktan çıkarıyor.Çocuğuna söyledikleri karşısında dehşete düştüm. Siniri tam anlamıyla sizle alakalı olmaya da bilir. Eski yaşadıkları birikmiş olabilir.Ya da sizinle eski yaşadıkları vardır bilemiyorum ama sağlıklı davranışlar değil. Çocuk yaşadığı bu travmaların ve huzursuz ortamın izini taşıyacak ileride böyle devam ederse. İnşallah düzelir ya. Bir gün çok sakinken,bebek uyuyorken,kahve yaptım yengecim gel iki dertleşelim diye önce siz bir şeyler anlatıp onu açıp derdi neymiş anlamaya çalışabilirsiniz. Sizi samimi bulursa ikna olur belki. İnşallah düzelir ya çocuğu koruyun siz. Uyumazsa sen keyfine bak yenge bunalma diye siz alın uyutun. Biraz yorulursunuz ama o sabim dayak yememiş olur. Yazık annesi bağırdıkça korkar ağlar,ağladıkça annesi bağırır çocuğun da siniri bozulur.
Haklısn cnm annemlere gittiğimde konuşucam yıne .

ailesinde sinir hastasi var mi acaba, ya da paranoya şizofreni yasayan falan

hani hic bisey yokken yapan bi akrabamizin gelini var da naparlarsa yapsinlar kadini memnun edemediler, kaynanasi kadinin oglunu sevdi diye (yani oz torununu) kavga etmis, beni sevmiyosunuz siz diye de aglamis bi saat, cocuklari sevmiyomus falan sizin yüzünden babaniz beni sevmiyo diye, kocasi cocuklarini sevsin istemiyomus onlari seviyosun beni sevmiyosun diyomus,
onu da doktora götürmeye ikna edemediler

adam bosanmak istedi adamin ailesi musade etmedi falan

böyle seyler ırsi de olabiliyo, bu kadin beni seviyo ama niye seviyo kesin altinda bisey var diye paranoya yapiyo olabilir

Bendede var bitane.. psikopat ve hastanin teki. Psikologa gitse onu delirten cinsten.. ama kendi istemiyorsa ikna yeterli olmazki..

Ya kendi ailesi, ya kocası ya da kocasının ailesi delirtmistir onu.

Iyi insanı bile psikopatlık duruma getirebiliyor bazı kişiler. Onu bu duruma getirenler utansın.

Abinizle arası iyiyse bir zahmet karısının ruh sağlığıyla ilgilensin.

Gezsinler , eglensiler, Aile dertlerini unutsunlar..
Uzaklarda ev alsınlar. Kaynanaya yakın olanın özel hayatı kalmıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Mutlaka onu delirten bir sebep vardır kimse durduk yere öyle olmaz

İkna edemezsiniz.
Birinci dereceden yakın bir akrabam var. Adı x olsun.
Ameliyat oldu öyle manyaklıklar yaptı ki doktorlar taburcu olacağı gün, x iyileştiğinde hastanemizin psikiyatri bölümü gel ve tedavi ol dedi.
X gider mi hayatta.
X boşandı artık iyice manyaklıkta sınıf atladı çünkü.
X se çocukları psikiyatri de tedavi ol iyileşirsen bak tedavi oldu bı dene belki barıştırırız dediler.
X gene gitmedi.
Yani anlayacağınız hastalığını kabul etmiyorlar. Edenler zaten kendi başlarına gidip tedavi oluyorlar. Doktorlar onlara hasta demiyor. Tedaviye gelmeyenlere hasta diyorlar.

Eklentiler

• IMG_20180806_012521.webp
    IMG_20180806_012521.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 77
Canım sırf yanlıs anlamasın dıe beraber gitmeyi teklif ettım .Bende iyı degılım dedım .ama yok gelmedı
Yine de ben gorumceme gicik olurdum. Kol kirilir yen icinde kalir. Bi problemim varsa da esimle aramda kalsin, psikologa gidiyorsam bilinmesin isteyebilirdim. Artik abiniz de dese kardesinin doldurusutla gelmis konusuyorsun der...

Daha doktora gözükmeden kadına siz teşhisi koymuşsunuz.. ruh hastası diye!
Bence onu doktora götürmek yerine yengenin sinirlerini bozan faktörleri götürün doktora!

Bana geliyorki kadını el birliğiyle delirttiniz.. sonra da bu deliydi zaten diye kenara çekildiniz

Konuyu anlayamadık ki çözüm üretelim
Cnm konunun içinde yengemle ilgili anlattıklarım var az cok anlarsın ama bosver kafa yormaya degmez .psikiyatriye bıle gıtmek istemiyor ben onun yerinde olsam enazından çocuklarıma zarar vermemek için giderdim bunu bile dusunmezken bızım elimizden bısı gelmez bunu anladım

Back
X