Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Rüya görmüş bugün seni kaçırıyodum sonra şöyle böyle oluyodu diye anlatıyo. Ben anlamadım bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo.

Rüyasını anlattıktan bir iki saat sonra da beni aradı sana tek bişey söylicem artık tamamen benim ol istiyorum dedi kapattı.

Ne yapmaya çalışıyor bu adam ?
. Kadınları duygusal yönden harekete geçiren, fakat gerçek manası cinsellik olan sözlerle sizi ikna etmeye çalışıyor tabi ki

çocuğu seni kandırmak için söylemiştir. evlenmek istemeyen adam çocuk gibi bir sorumluluğun altına girer mi sence?

Rüya görmüş bugün seni kaçırıyodum sonra şöyle böyle oluyodu diye anlatıyo. Ben anlamadım bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo.

Rüyasını anlattıktan bir iki saat sonra da beni aradı sana tek bişey söylicem artık tamamen benim ol istiyorum dedi kapattı.

Umarım saçma bir şey yapmaz...

Aradaki yorumlarınızı okumadım ama benim ailem böyle birşeyi kabul etmez, kaldı ki benim de ilişki anlayışıma ters bi durum de resti çek.
Adamın işine gelmiyorsa yallahh..

Ne yapmaya çalışacak gel benim ol eviminde hizmetçisi kendisine bakacak birini arıyor seni psikolojik baskı altında tutmaya çalışıp ona yönelmeni istiyor daha ne olsun

merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın :KK43:

Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.

Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Bebek istiyor ama nikah olmadan mi? Nikah bi guvencedir aman ha ssviyorum diye yalnislar yapmayon ask biter geride hatalarinizla kalakalirsiniz

merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın :KK43:

Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.

Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Ayril bak nasil donuyor eger seni gercekten seviyorsa sensiz duramaz degerini anlar sevmiyosa zaten oyle biri icin uzulmeye degmez.. once aci cekersin sonra unutursun . Ama ona oyle bi ders vermelisin ki degerini anlasin. Madem aklinda evlilik yok ayrilalim dee aglama sizlama bunu agir baslilikla yap nekadar aci cekersende gosterme seviyorsaa elbette degerini anlayacak hic korkma zaten seninle evlenmek istemeyen biri icin uzulmeye degermi ... senin yerinde olsam 1 saniye bile harcamazdm bana gel beraber yasayalim ama evlenmeyelm cocuk yapalim diyen biriyle asla hayatimi karartmazdm o kendine saygisizlktir .. hemen ayril hic dusunme seviyosa senin icin elinden geleni yapacaktr bi senden ayri kalsn daa bi ozlesn de gorur ...

Back
X