Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç burcu erekeğine nasıl davranmak gerekiyor ben şaşırıyorumda?

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
arkadaşlar ben boğa burcuyum eşim yengec nasıl davranacagımı sasırıyorum bi bakıyom ii bi bakıyorum durduk yere sinirli çatmak istiyor eşi sevgilisi yengec olanlardan bilgi alırsak cok tesekkür ederim

arkadaşlar ben boğa burcuyum eşim yengec nasıl davranacagımı sasırıyorum bi bakıyom ii bi bakıyorum durduk yere sinirli çatmak istiyor eşi sevgilisi yengec olanlardan bilgi alırsak cok tesekkür ederim

benim eşimde yengeç burcu üstelik bende yengecim , sinirli olduğu zamanlarda oluyor ama çok damarına basarsam sinirleniyor bana karşı ve benden uzak durmaya çalışıyor kalbimi kırmamak için.

kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor...

yengeçin yöneticisi ay. ay'ın hareketlerine göre ruh halleri değişir. 2,5 günde bir ay başka bir gezegende. ruh hallerini anlamak lazım.

Yengeç burcu erkeğinin bazı özelliklerini keşfettim şöyle bir düşününce.

benciller ve menfaatciler.kendi faydalarına bişey yoksa sizde çokta takılmazlar peşinize.Ayrıca sürekli değişen ruh hallerini hep haklı görürler bir başkasının moralini düzeltme becerileri yoktur ağlayan birinin karşısında öylece kalır ve mantıklı bir teselli cümlesi bile kuramazlar ama böyle bir durumda kendileri yüksek teselli beklerler.

soyluserap hanımı hangi yengeç burçu bu kadar üzdü diyemeden geçemicem. sevgilim yengeç burçu ve hiç anlattığın gibi değil.. tam tersi.

benim sevgilim bir yengeç ve 2 yengeç daha tanıdım üzülerek söylüyorum ki bu adam seni sevmiyor çünkü yengeç erkeği kadına her zaman değerli hissettirir kendini hele cinsellik vuku buldu mu kullanılmış hissettirmek ne kelime elinin üzerinde tutar ve üzerine titrer hep ilgilidir ve ilgi ister bu adamdan hemen uzaklaş daha çok üzülme derim

benim eşimde yengeç burcu üstelik bende yengecim , sinirli olduğu zamanlarda oluyor ama çok damarına basarsam sinirleniyor bana karşı ve benden uzak durmaya çalışıyor kalbimi kırmamak için.

ya benim sevgilimde yengeç bakıyorum yorumlara alakası yok hatta tam tersi mükemmel denilebilir ilgi alaka süper öle sini,rli flnda değil hatta tam tersi ben biraz huysuzum her halimi çekiyo diyebilirim sadece aşırı kıskanç ve sürekli her anını benle geçirmek istiyo bu da beni biraz skıyo açıkçası :26:

Allah Aşkına! Birşeyler yaşayıp sonra kullanıldım mı diye düşünmekten vazgeçin artık lütfen!
Neden kendinizi kullanılıp atılacak bir eşya olarak görüyorsunuz. Siz böyle görürseniz herkes öyle görür.
Kullanılmak varsa, siz onu, o da sizi kullanmış.

Al bendende o kadr benim eşimde böyle bahsedilen yengeç erkekleriyle alâkası yok bence kişilik önemli takılmayın böyle burçlara erkek sevince herşeye katlanir sevmezse zaten hayatı zindan eder size

Al bendende o kadr benim eşimde böyle bahsedilen yengeç erkekleriyle alâkası yok bence kişilik önemli takılmayın böyle burçlara erkek sevince herşeye katlanir sevmezse zaten hayatı zindan eder size

Aynen ya burç fln hikaye bütün yengeçlerin evliliği hayatı aynı mı yani o biraz çevresel koşullara bağlı bence bide senin karşındaki insana karşı davranışlarına

Benim erkek arkadaşımda yengeç, kıskançççç bencillll bi dediği bi dediğini tutmazzz bi bakıyon çok iyi davranıyor bi bakıyon çok kötüü
yengeçle birlikte olmak çok zor

Merhaba geç oldu ama foruma pek takılamadığım için yeni görüyorum. :) benim burcum boğa ve yaklaşık 2 senedir yengeç burcu biriyle beraberim. Şikayet ettiğim iki özelliği var 1.si tabiki sizinde söylediğiniz gibi değişken oluşu diğeride insanlarn fikirlerinden etkilenmesi. Biz boğalar özgüveni olan ve net olan değişken olmayan insanlardan hoşlanıyoruz bu yüzden onların değişken ruh hali bizi çoğu zaman yoruyor. Ben genellikle değişken olduğu zamanlar ona soğuk davranıyorum ki o ilgilenmek zorunda kalsın henüz net bi cıkar yol bulamadım ama olabildiğince sakinliğinizi koruyun ve aldırş etmeyin. Gerçekten sallamadığımız zaman ister istemez eski haline dönmek zorunda kalıyor. Bence bunun çözümünü yengeçlerden dinlemeliyiz biz :))

onlar da kendilerini çözemezler ki

merhaba arkadaşlar,
ben yaklasık yengeç burcu ekegıyle 5 sene flort ettık bunun ıkı senesı sozlu olarak gectı fakat sunu soylemelıyım kı baskalarına acı cektırmeyı sevıyor ve aynı zamanda kendıde acı cekıyor neyse bız evlenmeye karar verdık fakat ılıskı uzadıgı ıcın cılkı cıktı ve sureklı kavga edıyorduk ama bırbırımızsız asla yapamıyorduk kesınlıkle ertesı gun barısıyorduk fakat arkadaslarına cok duskun ve ılgısı az oluyor bır zaman sonra guven veremıyor sıze ve sızde devamlı bır suphe dogal olarak daha sonra bızım evlenmemız gerekırken abısı evlendı sıramızı saldık yıne bekledık benım herşeyımı aldı elımden nede olsa evlenmeyecekmıyız dıye kocan degılmıyım senın demıstı ve ben onu hıcbırseyı yokken sevdım ve daha sonra sozlu ıken ev aldı temelden gırmıstık bzızmle beraber ortaya cıktı ev sonra kıracı aldık bu arada esyalarımızı sectık falan derken ve bırbırımızı delı gıbı severken yıne bırgun kavga ettık herzamankı gıbı ama ınanın nedenını bılmıyorum ve bırdaha gorusmedık sonra hayatında bırı oldugunu ogrendım ve bana attıgı son msj senı cok sevdım sevıyorum ve hep sevecegım dedı ve 4 ay sonra bır baktımkı herkesten habersız sekılde evlenmiş aılesının bıle haberı yok ve ben kahroldum aradan 5 yıl gevtı ve suan nısanlıyım ama ıster ıstemez aklıma hergun geliyor Allah kımseyı benım dururumuma dusurmesın ve evlendıgı eşi benı bılıyordu evlenecegımızı bılıyordu çok yazık oldu gerçekten uzuldum agladım ve 5 senedır görmuyorum aramadı sormadı sadece merak ettıgım neden bunu yaptı?ve ayrıca sımdı bızım hayaller kurdugumuz temelden aldıgımız hafta gııttıgımız evımızde oturuyorlar suan

Yengeç burcu olması ile ne alakası var?
Bunu bir derdim var bölümüne yazarsan daha fazla yanıt alırsın.

Ok canim yol gosterdigin icin teşekkür ederim sonucta forum sitesi ve ben yengec erkegiyle yasadigimi anlattim onu yazana kadar fikir versrydin belki daha iyi olurdu sadece paylasmak istedim bu tarz seyleri bolum bolum ayirmanin luzumu yok degil mi ?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…