Yengec burcu erkegi nasil affeder?

Yengeç burcu demek
Benim bildiğim yengeç burcu gerçekten seviyorsa bırakmaz , sevdiği insandan da kolay kolay vazgeçmez.
Sen sevgisinden emin misin ,bana kıyafet yüzünden bu hale gelmesi çok mantıksız geldi.

sen nasıl bir boğasın tirişka, ben de boğayım da pek alakam yok ama haritamı bildiğim için olmaması da normal . çünkü boğalar belli başlı bikaç özellikler dışında çok ayrı tellerdeler

Bir kova olarak yazdım yazdım sildim.
Fakat şunları demeden geçemeyeceğim: Hiç mi özsaygınız yok? Hiç mi kendinize güveniniz yok? Sevgiliniz mi çekip çevirip doğru(!) insan yaptı sizi? Gurur yoksa da bunlar olaydı bari.

Yengeç burcu demeyin banaa ayrıldığım nisanlim yengeç..ve ondan sonra karşıma cikanlarin çoğu yengeç.burclara takilmam ama sinirlerim bozuluyodu..neyse soruna gelirsek..
Eger seni gerçekten seviyosa dayanamaz bence..

Canım yengeç erkekleri damarına basılmadıkları sürece iyidirler. Sen bile bile lades yapmışsın. Ya ben gelemem böyle şeylere deyip başta ayrılacaktın, yada sana şunları giymeyeceksin diyorsa giymeyecektin. Ortası yok bu durumun. Sen önce kararını ver pişman mısın yaptıgından, yoksa bu benim özgürlüğüm bana karışamaz hakkı yok diye mi düşünüyorsun.. Ondan sonra pişmansan özür dilersin, pişman değilsen yoluna devam edersin

Dediğim dedik çaldığım düdük bi boğayım.

Ama ispatlı delilli durmadan herşeyi araştırırım.

Dediğim dedik çaldığım düdük bi boğayım.

Ama ispatlı delilli durmadan herşeyi araştırırım.
inatçı olmadığı konusunda bile inat eden tipleriz doğru.
araştırmak, didiklemek, parçaları birleştirip doğru sonuca ulaşmak evet bende de var da, maddiyata aşırı düşkünlük, çok öfkeli olma hali, ruhsuzluk falan ıhıh hiç yok. ama sadece güneş burcu yetmiyomuş

sus ve bekle derim ben bu durumda burçla alakası olmaz affetmenin affetmek kişilikle ve sevgiyle alakalı

bence kendınızden tavız vermeyın...
benım esım yengec burcu ...
huyuna gıdersen ıyılerdır ama fazla da tavız verırsen tepene cıkarlar o nedenle bırak ararsa o arasın aramazsa yol ver gıtsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…