• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengec burcu erkegi nasil affeder?

Yanlış giyinmek ne demek, kıyafetlerime karışıyor ne demek? Bundan sonra giysi alışverişlerine de onsuz çıkmayın madem. Ay bana fenalık geliyor bu tarz muameleleri kabullenen kadınları görünce. Niye kendini affettirmeye çalışıyorsun, senin onu affetmemen lazım bu tavrından dolayı. Kendinize bu kadar karıştırmayın yahu.
(Not: Evet, akrebim nolmuş... :KK62: )

Sevgilim kiyafetime cok karisir bende biraz yanlis giyinmisim cok kizdi kac kere uyardim seni dedi ama ayrildi. Aradan 3 gun gecti wp sini kapamisti ayrildigimiz gun bügun acmis. Cok ozledim ben barismak istiyorum cok seviyorum onu burcunun ozelliklerini cok iyi tasir. Napsam affeder?
yanlış giyinmişim derken?
Yani sen akıl edemiyor musun nasıl giyineceğini de kuruldan geçmesini bekliyorsun yanlış mı, doğru mu diye.
Ne denir ki? devam et beklemeye. Belki döner.

Burcla ilgisi yok. Kişiden kişiye değişiyor. Sanki ayrılmak için bahane bulmuş.. Siz de kendinizi suçlu hissedin diye .. Zamana bırakın.Sizi gerçekten sevseydi bırakmazdı. Bir defa ayrılık oldu mu sebebi ne olursa olsun eskisi gibi olmuyor .. belli de olmaz. Umarim bunun altında başka nedenler yoktur.

Back
X