- 31 Ağustos 2023
- 129
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi Merve1996m
-
Kizlar merhaba benim sorum şu Bebek: yengeç, anne: boğa, baba: akrep ilişkisi nasıl olur aranızda astroloji bilgisi olan var mı. Yada bebeği yengeç anne boğa baba akrep olup örnek verebilecek birileri var
İ ih olmaz bu aileKizlar merhaba benim sorum şu Bebek: yengeç, anne: boğa, baba: akrep ilişkisi nasıl olur aranızda astroloji bilgisi olan var mı. Yada bebeği yengeç anne boğa baba akrep olup örnek verebilecek birileri var mi
Önemli olan sizin eşinizin ve çocuğun yukseleni. Ve açıları. Eğer yazarsanız hızlıca bir bakarım. Doğum yeri saati siz bebek eşinizKizlar merhaba benim sorum şu Bebek: yengeç, anne: boğa, baba: akrep ilişkisi nasıl olur aranızda astroloji bilgisi olan var mı. Yada bebeği yengeç anne boğa baba akrep olup örnek verebilecek birileri var mi
Eşimin yukselenini bilmiyorum kendisi de bilmiyor. Benim yukselenim oğlak çocuğumun yükseleni yengeç. Açılarla ilgili bilgim yok maalesefÖnemli olan sizin eşinizin ve çocuğun yukseleni. Ve açıları. Eğer yazarsanız hızlıca bir bakarım. Doğum yeri saati siz bebek eşiniz
Neden peki uyumlu mu degilİ ih olmaz bu aile
Ortalama bir doğum saati varsa bulabiliriz.Eşimin yukselenini bilmiyorum kendisi de bilmiyor. Benim yukselenim oğlak çocuğumun yükseleni yengeç. Açılarla ilgili bilgim yok maalesef
Yok annesi de hatırlamıyor maalesef. Ama özelliklerine bakılırsa su grubu gibi hemen manipüle edilebilir ailesine akrabalarına aşırı düşkün biriOrtalama bir doğum saati varsa bulabiliriz.
Neden peki uyumlu mu
Eşim yengeç ve yükselen de yengeç, harika bir baba ve eş, çok centilmen.Kizlar merhaba benim sorum şu Bebek: yengeç, anne: boğa, baba: akrep ilişkisi nasıl olur aranızda astroloji bilgisi olan var mı. Yada bebeği yengeç anne boğa baba akrep olup örnek verebilecek birileri var mi
Saka yapiyorum yahu, uyumlu degilse ne yapacaksiniz? Burclara inanirim ama sizce de sorunuz biraz sacma degil mi? Yani uyumsuz dersek cozumunuz ne?Neden peki uyumlu mu degil
Herşeyin çözümü vardır. Olumsuzsa kendimizi degistirmemiz gereken özellikleri değiştiririz bunda da ay burcundaki olumsuz özelliklerimizi değiştirmemiz gerekiyor die biliyorum emin değilim bunları öğrenmek için yazdım bende zaten. Astrolojiyle ilgilenen bunları bilen çok insan var illaki yardımcı olacak biri çıkar diye düşündümSaka yapiyorum yahu, uyumlu degilse ne yapacaksiniz? Burclara inanirim ama sizce de sorunuz biraz sacma degil mi? Yani uyumsuz dersek cozumunuz ne?
Teşekkür ederimYengeç akreple de anlaşır bogayla da. Bence uyumlu bir hane
Ben yengecim annem ikizlerBenim oglusumda yengeç ben ikizler bubasi denen boğayahu ilişkiler için bakıyorduk yıllar önce de şimdi bir de çocuk için mi çıktı bu işler ben de merak ettim bilen varsa el atsın bacılar
Ama erkeklerde farklidir ya burçlar ben oğluşumla iyi anlasiyorum tabi şuan 6 aylıkBen yengecim annem ikizler
Gönül rahatlığı ile diyebilirim ki bir uyum yok bu iki burç arasındainşallah yukselenden falan kurtariyorsunuzdur
Babası boğa ise babası ile daha iyi anlaşabilirBenim oglusumda yengeç ben ikizler bubasi denen boğayahu ilişkiler için bakıyorduk yıllar önce de şimdi bir de çocuk için mi çıktı bu işler ben de merak ettim bilen varsa el atsın bacılar
Yengeç bebek deyince bir sendrom sandım vallahi. İçim titreyerek tıkladım konuya. Bu denli inceliklere girip işin tadını çıkarmayı kaçırmayın derim. Kah iyi kah tartışmalı olacak..Kizlar merhaba benim sorum şu Bebek: yengeç, anne: boğa, baba: akrep ilişkisi nasıl olur aranızda astroloji bilgisi olan var mı. Yada bebeği yengeç anne boğa baba akrep olup örnek verebilecek birileri var mi
Alakasi yok, ben yengecim annem bogaydi, evlerden irak bi iliskimiz vardiBabası boğa ise babası ile daha iyi anlaşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?