Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Erkeği Çapkın mıdır ?

miarymrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
15
0
86
İçel Mersin
Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz her erkek biraz çapkındır burçlara bakmaz diye.Ben şöyle anlatayım 1 aydır burcu yengeç olan biriyle beraberim.Gayet hoş tatlı beni de seviyor diye düşünüyorum.Fakat benim şu anda almanya da yaşayan bir çocukluk arkadaşım var burçlardan çok iyi anlar.Uzun zamandır konuşamıyorduk işte erkek arkadaşımın burcunu sordu bende yengeç dedim.Ben güzel fln diyeceğini beklerken aman uzak dur ayrıl kaç dedi.Ayenen şöyle söyledi"seni çok sever görünür ama gözü hep dışarıdadır sıkılınca kaçar bir bahane bulup ayrılır başka kızları fethetmeye doğru yol alır yıkılırsın sonra"dedi.Ve çok kesin konuştu.Ben bir sürü dil döktüm seviyor beni diye ama çok kesin konuştu kafam çok karıştı.Bir de ben dedimki daha önce kimseyi sevmemiş ilk beni sevmiş o da yalan söylüyordur yengeçler çok çabuk aşık olur hep aşkı arar ama aslında acı çekmek ister,sevgili olunca kaçar dedi.Arkadaşım gerçekten çok iyi anlar burçlardan.Kalbim ona inanmak istemiyor.:1no2:Siz ne dersiniz tecrübeleriniz var mı bu konuda ?bilmiyorumkismile

Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz her erkek biraz çapkındır burçlara bakmaz diye.Ben şöyle anlatayım 1 aydır burcu yengeç olan biriyle beraberim.Gayet hoş tatlı beni de seviyor diye düşünüyorum.Fakat benim şu anda almanya da yaşayan bir çocukluk arkadaşım var burçlardan çok iyi anlar.Uzun zamandır konuşamıyorduk işte erkek arkadaşımın burcunu sordu bende yengeç dedim.Ben güzel fln diyeceğini beklerken aman uzak dur ayrıl kaç dedi.Ayenen şöyle söyledi"seni çok sever görünür ama gözü hep dışarıdadır sıkılınca kaçar bir bahane bulup ayrılır başka kızları fethetmeye doğru yol alır yıkılırsın sonra"dedi.Ve çok kesin konuştu.Ben bir sürü dil döktüm seviyor beni diye ama çok kesin konuştu kafam çok karıştı.Bir de ben dedimki daha önce kimseyi sevmemiş ilk beni sevmiş o da yalan söylüyordur yengeçler çok çabuk aşık olur hep aşkı arar ama aslında acı çekmek ister,sevgili olunca kaçar dedi.Arkadaşım gerçekten çok iyi anlar burçlardan.Kalbim ona inanmak istemiyor.:1no2:Siz ne dersiniz tecrübeleriniz var mı bu konuda ?bilmiyorumkismile

ya güzelim 1 aydır tanıdığın birinin seni sevdiğini söylemesine ve hatta şimdiye kadar kimseyi sevmedim bir tek seni sevdim demesine inanma lütfen. senden önce kaç kişiye söylemiş tahmin et bakalım.. palavralara bu kadar çabuk kanmayın akannehir

arkadaşlarının söyledikleri burçların genellemeleri. herkes o burç kalıbına uyacak değil. kişilik,ailesinden gördükleri,ahlak anlaşıyı, dünya görüşü davranışlarını yönlendirircokacimcoook

tanıdığım tüm yengeç erkekleri mükkemmeldir. benim eşimde yengeç ve mükkemmel bir eş mükemmel bir arkadaş tam bir ev erkeğidir karısına ve evine bağlıdır kesinlikle karısından başka kimseye bakmaz sonsuz bir aşkla sever

tanıdığım tüm yengeç erkekleri mükkemmeldir. benim eşimde yengeç ve mükkemmel bir eş mükemmel bir arkadaş tam bir ev erkeğidir karısına ve evine bağlıdır kesinlikle karısından başka kimseye bakmaz sonsuz bir aşkla sever

kelimesi,kelimesine katılıyorum,
bir yengeç eş sahibiyim, herkesede yengeçle evlenin diyorum.
onlar kadar sadık bir burç daha yoktur.
eşimden tek bir şikayetim var o da çok az konuşması.
benim annem, babam, eşim, sırdaşım, terapistim ,herşeyimdir.

benim nişanlım yengeç burcudur. tam bir ev erkeği. hiç işi olmasın benle birlikte evde dursun bayılır. ben sıkılırım onun bu evcimen huyundan. çok romantiktir. ilgi bekler sürekli tabi karşısındakinede ilgi gösteriri. ilgi manyağı olursun. sessizdir sakindir. kimseyi kırmak istemez.
kendime güvenmem ona güvenirim çapkınlık hususunda o derece yani:D
bide yani tamamen burca bağlamamak gerek. arkadaşın öyle dedi diyede illa öyledir çapkındır falan diye düşünme.

kelimesi,kelimesine katılıyorum,
bir yengeç eş sahibiyim, herkesede yengeçle evlenin diyorum.
onlar kadar sadık bir burç daha yoktur.
eşimden tek bir şikayetim var o da çok az konuşması.
benim annem, babam, eşim, sırdaşım, terapistim ,herşeyimdir.

evet yaaa benimkide az konuşuyo. bende aksine çok konuşan biriyim sessiz ortamlarda canım sıkılır. oyüzden herdaim ben konuşurum o dinler:D

burçlara takılı kalırsanız kımseyle sevgili olamazsınız.ama bir aylık ilişkidede sevginin tam anlamıyla olduğunu sanmıyorum.erkeklerin genel lafı senden başkası olmadı ama kaç senden başkası oldu o ayrı konu

burçlara takılı kalırsanız kımseyle sevgili olamazsınız.ama bir aylık ilişkidede sevginin tam anlamıyla olduğunu sanmıyorum.erkeklerin genel lafı senden başkası olmadı ama kaç senden başkası oldu o ayrı konu

Evet tabi burçlara çok da takılmamak lazım.İlişkimiz bir aylık ama 1 yıldır tanışıyoruz tabi 1 yılda çok değil.Sadece burç açısından sormak istedim

seninle aynı durumdayız benim sevgilimde bi yengeç ancak arkadaşın çok abartmış bence erkekler belki çapkın olabilirler ancak kişilik denen bişey var şahsen ben sevgilime güveniyorum ;)

eşim yengeç erkeği. biri çıkıp eşin seni aldattı dese " yok artık" derim. ben adamı erkek erkeğe takılsınlar diye zorla yolluyorum evden, o daha yoldayken beri arıyor "sensiz gitmek istemiyorum" diyor. haaa insanız sonuçta her şeyi yapabiliriz orası ayrı. ama sadıktır. sizin ilişkiniz daha çok yeni. hele sana aşık olsun. gör bak böyle sorular kalmıcak kafanda

eşim yengeç erkeği. biri çıkıp eşin seni aldattı dese " yok artık" derim. ben adamı erkek erkeğe takılsınlar diye zorla yolluyorum evden, o daha yoldayken beri arıyor "sensiz gitmek istemiyorum" diyor. haaa insanız sonuçta her şeyi yapabiliriz orası ayrı. ama sadıktır. sizin ilişkiniz daha çok yeni. hele sana aşık olsun. gör bak böyle sorular kalmıcak kafanda
mesajınız içimi rahatlattı, her dakika yüreğim ağzımda zaten . Fazla pimpirikliyim :gitme:

sadık, evcimen, duyarlı, mutfakta mükemmel, annelerine çok düşkün ama kadınlarıda çok seven, kadın ruhundan anlayan adamlar...on numara tipler bunlar

bence sadece dillerinde var bakarlar ayrı ama icraate gelince hiç bir şey yapamazlar diye düşünüyorum, yengeç burcu erkeklerini çok iyi tanırım

arkadaşlar şimdi diyeceksiniz her erkek biraz çapkındır burçlara bakmaz diye.ben şöyle anlatayım 1 aydır burcu yengeç olan biriyle beraberim.gayet hoş tatlı beni de seviyor diye düşünüyorum.fakat benim şu anda almanya da yaşayan bir çocukluk arkadaşım var burçlardan çok iyi anlar.uzun zamandır konuşamıyorduk işte erkek arkadaşımın burcunu sordu bende yengeç dedim.ben güzel fln diyeceğini beklerken aman uzak dur ayrıl kaç dedi.ayenen şöyle söyledi"seni çok sever görünür ama gözü hep dışarıdadır sıkılınca kaçar bir bahane bulup ayrılır başka kızları fethetmeye doğru yol alır yıkılırsın sonra"dedi.ve çok kesin konuştu.ben bir sürü dil döktüm seviyor beni diye ama çok kesin konuştu kafam çok karıştı.bir de ben dedimki daha önce kimseyi sevmemiş ilk beni sevmiş o da yalan söylüyordur yengeçler çok çabuk aşık olur hep aşkı arar ama aslında acı çekmek ister,sevgili olunca kaçar dedi.arkadaşım gerçekten çok iyi anlar burçlardan.kalbim ona inanmak istemiyor.:1no2:siz ne dersiniz tecrübeleriniz var mı bu konuda ?bilmiyorumkismile
asla katılmıyorum benim de nişanlım yengeç ve mükemmel bir eş gerçekten gözü benden başkasını görmez hee sana tek kötü huyunu sölim bana göre göre evde akşama kadar oturur film izler benmle bende bıras cıkalım gezelim isterim ama bu da yengeçin çok evcil oldugunu belli ederi biz 1 yıldr nişanlıyız ama 5 yıl oldu ve daha bir kere bile bi yamuğunu görmedim ve hattaa herkese derim ki mutlaka yengeç burcu birini bulun ve evleninn ben çoookkkk mutluyum çünkü erkeğimdenn :16:

valla benım kuzenımde yengec cappkındır baya ama gercek askı bulamadıgından galıba hıc bırı ıcını pır pır ettırmedı 1 kısı harıc bı kere cok sevmıs o kızda aldatmsı belkı ondan boyle bılmıyorum

Back
X