Yengem abime yeğenimi göstermiyor..

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
28
Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen

Cocugu kendi kinine alet etmemeli.
Varsa sevdigi bir aile buyugu once o konusmayi denesin.
Hala tepkiliyse yapacak bir sey yok.
Abiniz avukatina söyleyecek, once avukat yengenize yaptığının dogru olmadigini, icra yolu ile bile olsa bu cocugu mahkemenin belirledigi gun ve saatlerde babasinin gorebilecegini anlatacak.
Diretirse de abinizin avukatı gerekeni yapacak.
Evet abiniz adam degil, hatasının bedelini odemeli. Ama bedeli bu degil.
Cocuk ebeveynin kozu olamaz.

Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
Çocuğunu o kadar seviyorsa başka kadınlar için yuvasından olmasaydı girmeyin araya boşverin

Abinizin kocalık görevini iyi bir şekilde yapmaması, babalık görevini de iyi bir şekilde yapmayacağı anlamına gelmiyor. Yengeniz bu konuda haksız. Sırf eşi onu aldattı diye çocuğu babasına karşı kin ve nefretle büyütemez, baba sevgisinden mahrum bırakamaz. Çocuk ileride bir gün babası neden onu görmedi diye sorsa ne cevap verecek, bunu bir düşünsün.

Yengenle ayni durumdayiz çocuğumu kaçırmayı bir an bile düşünmedim.Yalbjz seni çok takdir ettim böyle görümce dostlar başına bizimki boşanacağınımizi duysa zil takip oynar

Yengen saçmalıyor, o artık yengenin kocası değil ama çocuğun hala babası. Belki iyi bir koca değil ama iyi bir baba ? Yok ben bu adamı tamamen hayatımdan çıkardım diyorsa o kadar kini varsa gurur yaptıysa ondan gelecek parayı da istememesi lazım. (Yasal hakkı ama adamın yasal hakkını kendisi çiğniyor) yani parasını alırım ama çocuğu göremez gibi bir şey olamaz abin yasal yollardan hakkını arasın. Kötü ilgisiz evladının üç kuruş nafakasını vermeyen adamlar var

Yengenize helal olsun, hakikatli kadınmıs
Baskasi olsa, size bile gostermez siler atardi..
Bir de eve gelip gitmis cocugu gostermek icin, herseyini de paylasmis sizle ustelik
Sizleri seviyor belli ki

Protokolu yok mu bunlarin? Orda mahkeme gorus gunu bellidir. Uymak zorunda her iki taraf.
Yok uymuyorsa da ,abin icra yoluyla gorur. Ama kesin gorur, yengene aciklama bile yaptirmazlar !

Tabiki yanlış bir davranış ama sanırım üzerinden biraz zaman geçmesi lazım onun da kendisini toparlaması ve biraz hafiflemesi lazım. Belli ki çocuğu koparma niyeti yok çünkü sizlere gayet de vakit geçirmesi için birşeyler yapıyor. Eğer süreç zor olursa bir süre sonra uzmanlardan yardım alması gerek . Aslında 8 ay da uzun bir süre . Adresini paylasmayarak bence doğru yapmışsınız. Abiniz adım atsın boşanmış da olsalar çocukları için bir uzmandan birlikte destek alsalar iyi olur. Aldatılmak çok zor bir psikoloji Allah kolaylık versin yengenize. Kişinin kendisiyle ilgili olmasa da insana kendini değersiz hissettiren bir durum.

Gostersin o onun babasi diyenler olmus, yani kadin oglumun babasi deyip gosterecek. Kendi duygularini katmayacak.
Pekiii, soruyorum boyle dusunenlere; o adam niye oglumun annesi diye dusununmemis aldatirken. (Sevmiyosa bosansin oyle baskasiyla olsun o ayri ama niye oglunu dusunmemis)
Siz saniyor musunuz ki buyudugunde babasiyla gorusecek. Zaten kendisi istemeyecek onu. Annesini aldattigi icin.

yengenizin gururu incinmiş bu olanlari kabullenmemesi aldatilmanin bedeli ödüyor. çok zor..
abine göstermemesi normal karşıladim...
yengeniz çok iyimiş size gösteriyor çocuğunu...
bizim ex yenge ortada aldatma hiç yok..abimle anne sözü dinleyerek boşandi. ve icra yoluyla görüyor çocuğunu...
buna şükret. göstediğine.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşirsin..

Back
X