Yengem abime yeğenimi göstermiyor..

Eğer yengeniz çocuğu göstermeyecekse abinizin elinden babalık yapma hakkını elinden alacaksa o zaman sadece biyolojik olarak katkıda bulunan abinizden nafaka da istemeyecek. Sadece aldattığı için tazminatını alıp ayrılacak. Çocuk bir mal değil. Bir birey. 18 ine kadar ikisi de ebeveyn ikisiyle de iletişim kurması gerekiyor. 18 inden sonra çocuk istemezse görüşmez. Ama buna bencil şekilde karar vermek yengenize kalmış bir durum değil. İcra marifeti ise herkes için yıpratıcı ve üzücü. Ama abiniz gerçekten çocuğunu görmek istiyorsa maalesef başka yolu yok. Yengeniz umarım aklını başına alır.

Bu davranış literatüre "maternal gatekeeping" diye geçmiş. Gerçekten var böyle anneler.

Abiniz herşeyi hak etmiş. Bence sizde çabalamayın. Hata kendi hatası kendi çabalasın

Çocugunun digdugu gece bile yaninda olmayip karisini aldatan baba icin " olsun iyi bir es degil ama iyi bir baba" yorumunda bulunamayacagim
Ama evet, o çocuğun babaya ihtiyacı var
Zamanla daha da cok ihtiyaci olcak maaalesef
Ex yengegi hakli bulmuyorum ama anliyorum, cok da abes degil bu yaptigi
Daha acisi tazeyken bu tarz tepkiler sasirtici degil
Bence sizin aileden degil de yengenin kendi tarafindan biri araci olsun
Avukata gitmesin olay, daha buyuk travma olur
Ama abiniz bu zamana kadar gercekten gormek isteseydi bir sekilde gormustu, orasi da ayri bir dava

İletişim benden tarafla kuruluyor yengem ek masraf istemiyor ben iletiyorum abime yeğenime şu lazım diye karşılıyor yapmak zorunda ama hala uzun zaman görülebileceğini sanmıyorum yeğenimi

Bu konuda duygusal düşünmemek lazım abiniz iyi bir eş asla değil ama neticede bana göre kötü eş kötü baba olur diye bir şey yok.Yengenizle uzuncaaa bir görüşme yapmalısınız.Ya da biraz zaman tanıyın yengenize neticede gururu kırılmış ve bu olgun düşünmesine engel.O çocuk tek başına yapılmadı ve o çocuğun da bir duygusu var yarın öbür gün baba baba diye sayıklaması an meselesi maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…