- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Ben anne babamin cezasini cektim, ister gorussun ister gorusmesin cocuk. Anne icin de gorusturmesin demedim. Benim anlatmaya calistigim; boyke bir baba cocugunun psikolojisini iyiligi dusunseydi yaniiii iyi bir baba olsaydi bu olayi yasatmazdi. Ne kadar iyi davranmaya calisirsa calissin. Artik cocugunun elinden bircok seyi aldi. Mesela anne babasinin bir arada yasamamasi gibi. Hangi cocuk anne bi tarafta baba bi tarafta tam mutlu olabilir.
Yengenin abini sevdıgını degıl abinden igrendıgını dusunuyorum cunku ıgrenc bırı abın.Arkadaşlar yorumlarınızı tektek okudum icra yolu demişsiniz yengeme kızmışsınız ayrıntı vermek istememiştim ama bu ayrılıkta yengem baştan sona kadar haklı hem bizim aile hem onun ailesi yanındaydı sonuna kadar abim yengemi daha karnında bebeği varken aldattı doğuracağı gece aldattı yine yeminler etti özür diledi bu sefer yeğenimin kırkı çıkmadan aldattı abim kötü konuşmak istemiyorum ama hepimiz konuşmadık onunla aylarca et tırnaktan ayrılmıyor barıştık ve üzülüyorum haline icraya başvurucak yüzü bile yok buna biz izin vermeyiz en başta yengemle yapıcı olmak isterim onu kırmadan anlatmak isterim durumu.
Saptırmasanız olmaz dimi? Orda yazmışım zaten babalık görevlerini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum diye. Sırf muhalefet olmak için cımbızlamayın ve olayı saptırmayın. Herneyse. Benim doğrum bu. Sizinki de öbürü. Ben yorum yazarken, alıntılarken söylemediği şeylerle itham etmiyorum üyeleri. Size de tavsiye ederim.Doğurdunuz, emzirdiniz diye tapulu malınız sandınız herhalde. Dişi ve erkek bireylerin toplumda görevleri vardır. Bir erkek çocuk doğuramayacağına ve emziremeyeceğine göre, çocuk yapma kararı aldıysanız saydığınız şeyleri zaten siz yapmak zorundasınız. Adam çocuğuyla kaliteli zaman geçirir, evin ihtiyacını giderir, beraber aktiviteler yapar, derslerine yardım eder VS. Sırf sütü yok diye çocuk üzerinde hakkı yok mu? Çok tuhaf düşünüyorsunuz gerçekten, azıcık mantıklı olun.
Yengem abimi cok seviyor konusmaların sonu hep nefretle sonlanıyor...Yengem abimi hala seviyor hak verirsiniz ki böyle acı daha çok etki ediyor kadına defalarca konuştuk konuşmaların hepsi abime nefretle sonlanıyor psikolojisi yeni yeni düzeliyor kadının pandemi süreci küçücük bebek eve kapandı aylarca yeni kendine gelebiliyor ben bu konuyu açmaya utanıyorum
Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınlarıGece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum.
Peki.Saptırmasanız olmaz dimi? Orda yazmışım zaten babalık görevlerini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum diye. Sırf muhalefet olmak için cımbızlamayın ve olayı saptırmayın. Herneyse. Benim doğrum bu. Sizinki de öbürü. Ben yorum yazarken, alıntılarken söylemediği şeylerle itham etmiyorum üyeleri. Size de tavsiye ederim.
Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
0Anneyle ilgili sorun anneyi ilgilendirir çocuğu değil. Zalimsiniz demissiniz ama ben zalim değilim akla mantığa uygun olan bu. Hatalar kişileri bağlar çocukları değil. Kadinlar çocukları erkeği cezalandırma aracı olarak görmekten vazgecmeli kendi sorununu kendi halletsin.
Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
Cocugu gorusturmesin demiyorum. Keske baba bunu dusunseydiEe bu normal bosanmalar içinde geçerli. Kadin mutsuz diye bosaniyor. O halde kadin bosanma davasi açti diye, cocugu görmesinmi? Ve baska bir soru daha sorayim, hangi cocuk bir ebeveyni görmeden mutlu olabilir? Eger cocuk düsünülcekse, baba ile görüsme olacak.
Ha baba cocuga bakmiyor, babaanne bakiyor yada baba cocuga kötü bakarsa, mahkemeye basvurursun ve tam vekalet istersin. Ama sirf baba aldatti diye cocugu görüstürmemek, o cocugun psikolojisini yer ile bir etmek demektir.
Yenge fenaaaMerhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
Babalık görevi ile kocalık görevini karıştıranlar olmuş. Ne münasebet göstermemek..
İyi bir eş olmayabilir ama mükemmel bir babadır. Yine duygusal yaklaşılmış konuya.
Bence abinize söyleyin varsa böyle bir hakkı çoxuğumu benden kaçıeıyor diye dava açsın.
Bu benim düşüncem. Aldatan koca, baba değil. Kocalık vasfı bitti boşanma ile. Ama babalık devam ediyor. Bunu değiştiremez maalesef.
Size kesınlıkle katılıyorum her bir cumlenıze... Aah ahh suan cok sinirlendim yazmamak ıcın kendimi zor tutuyorum..bu yazdıklarınıza oyle afilli bir örnek verırdımki bizzat yasanmış lakin özel olmasa.. Tabıkı ihanet eden affedilmez ama babalık konusunda kesınlıkle yazdıklarınız cok dogru virgulune kadar katılıyorum.. Neyse ben susayım yoksa doktureceğimAçıkcası böyle bir annenin çocuğuna seni ben göstermedim diyeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle binbir yalanla çocuğun beynini yıkar babadan soğutur
Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınlarıGece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?