Yengem abime yeğenimi göstermiyor..

Abin avukat aracılığıyla görsün. Sen en fazla yengene, yenge icra ile görecekmiş abim sen muhatap olma 15 de 1 bizim yanımızda devletin izin verdiği kadar görsün. Biz sonuna kadar senin haklı olduğunu düşünüyoruz falan de.

Ee bu normal bosanmalar içinde geçerli. Kadin mutsuz diye bosaniyor. O halde kadin bosanma davasi açti diye, cocugu görmesinmi? Ve baska bir soru daha sorayim, hangi cocuk bir ebeveyni görmeden mutlu olabilir? Eger cocuk düsünülcekse, baba ile görüsme olacak.

Ha baba cocuga bakmiyor, babaanne bakiyor yada baba cocuga kötü bakarsa, mahkemeye basvurursun ve tam vekalet istersin. Ama sirf baba aldatti diye cocugu görüstürmemek, o cocugun psikolojisini yer ile bir etmek demektir.

Her türlü cezayı hak ediyor aldatanlar , ancak evlatlar buna alet edilmemeli.

Zor elbette çok zor bir durum ancak evladını cezalandırıyor aslında eski eşini değil.

Yengenin abini sevdıgını degıl abinden igrendıgını dusunuyorum cunku ıgrenc bırı abın.
Karısını doguma gıttıgı gece aldatmak burda okudugum en vicdansız şeylerden biri.

Bu durumdaki kadına sabaha kadar yapıcı konusun, simdilik ıkna olacagini sanmiyorum.
Bence ıcındekı nefretin bitmesi lazım once.
Sonra saglıklı dusunebılır.

Saptırmasanız olmaz dimi? Orda yazmışım zaten babalık görevlerini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum diye. Sırf muhalefet olmak için cımbızlamayın ve olayı saptırmayın. Herneyse. Benim doğrum bu. Sizinki de öbürü. Ben yorum yazarken, alıntılarken söylemediği şeylerle itham etmiyorum üyeleri. Size de tavsiye ederim.

Yengem abimi cok seviyor konusmaların sonu hep nefretle sonlanıyor...
Hanı sevgi! Konusmalar nefretle sonlanırken kadın hıc cok seviyorum dedi mi size?

Yengem tum bunları sevgisinden yapıyor gibi bısey anladım ben su yazdıgınızdan.

Gercekten nefret edip ıgrenıyor olamaz yani?
Bence kadının kusası geliyor bu adamdan konu acilinca. Siz bunu sevgi olarak nasil goruyorsunuz?

Kadını rahat bırakın bence, ıgrenmesı gecınce dogru kararı zaten evladı ıcın verecektir.

Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınları Gece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum.

O kadar çok gördüm ki öyle kadınları. Sebepleri de erkeğin çocuğa bakamayacağı. Sen anlamazsın onun dilinden ben anlıyorum diye kalkmak isteyen erkeği geri yatıran bir sürü örnek biliyorum. Adam da bir soruyor iki soruyor üçüncüde istemiyor. Bir tanıdığım çocuğunu eşinin kucağına vermiyordu o tutamaz diye. Şok olmuştum öğrendiğimde. Ya düşürürse diyordu.

ne kadar güzel kalpli bir görümcesiniz.
kalbinizden öpüyorum sizi.
ben de aldatildim sonra bosandim fakat kardeslerine küsmek, kizmak bir yana ... bana iftira atmaya kalktilar.
kardesim yapmaz dediler.
ayrilik zamani herkes kendi tarafini tutuyor ama sizin cok güzel bir kalbiniz var.
dogrunun, haklinin yanindasiniz ... ki bu durumda burda tek hakli kisi var

Peki.

Yengen evladına büyük kötülük yapıyor
O çocuk tapulu malı değil bir de babası var
Kanunen babasına göstermeme gibi bir hakkı yok. Yumuşak dille iknaya çalışın ama fazla da yumuşak olup daha da kaldırmayın totosunu, gereken yerde kaşınızı çatmayı bilin. Çocuğun ne günahı var babasız bırakılacak

Kocanın aldatmasıyla iyi baba olmaması arasında doğrudan bir bağ yok evet keşke olmasa ama çok sayıda kötü koca olan ama babalığı iyi olan adam var. magazinlerden de örnek verilebilir buna zira her erkek evlilik insanı değildir ya da tek kadınla olmaya alışamaz bunlar karakter meselesi ama konu çocuklarsa müthiş baba olan adamlar var.
burda aldatan kocalara düşmanlık için babalığı da kötüdür gibi anlamsız bir genelleme yapılmış ama doğru olmayabilir ki boşandıktan sonra çocuğunu 1 kez bile görmemiş, nafakasını kaçıran vs tonla baba müsvettesi var etrafta..

Haklı diyemiyeceğim yengenize. Bende aldatılsam görüşmek istemem tabi ki ama çocuğumuzu babadan mahrum etmezdim.

Toplumumuzda çocuğa ne kadar çok yük yükleniyor farkında mıyız? Kendisi mutluluk formülü,evlilik kurtarıcısı,kocayı eve çekme, boşanmada burundan getirme varlığı gibi kisvelere bürünsede bir türlü çocuk olamıyor ne yazık ki. Ah ki ne ah.

0

Abiniz sikayet ettigi an pasa pasa gosterecek, ne demek cocugu gostermemek..

Eski yengeniz yıllar sonra çok pişman olacak... Evladı büyüdükçe yanlışının farkına varacak ama kayıp zamanların hiçbirini telafi edemeyecek. Abiniz eski yengenizden neler çalmış, kadının hayatının içine etmiş. Aynı şeyi şimdi kendisi, evladına yapacak. Abinize söyleyin evladından asla vazgeçmesin. Yanlışı yapan erkek, kadın niye idare ediyor, bu sefer de kadın hata yapıversin erkek çeksin demeyin lütfen. Herif çocuğunu düşünmedi diye kadın da aynını yaparsa al birini vur ötekine. Herkes alikıran başkesen olmuş, kendi kanununu atamış...

* Babasını tanımayan 11 yaşında bir çocuğun annesi ve keşke aldatıldığım için boşanmış olsaydım diyen bir kadın olarak yazdım.

Cocugu gorusturmesin demiyorum. Keske baba bunu dusunseydi

Yenge fenaaa

Abinin elbette çocuğu görmeye hakkı var kanunen dogru olan ve mantıklı olan bu
Sen bir şey deme yine de iyi biriymiş size getiriyor vakit geçiriyorsunuz ne guzel

Bu benim düşüncem. Aldatan koca, baba değil. Kocalık vasfı bitti boşanma ile. Ama babalık devam ediyor. Bunu değiştiremez maalesef.
Açıkcası böyle bir annenin çocuğuna seni ben göstermedim diyeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle binbir yalanla çocuğun beynini yıkar babadan soğutur
Size kesınlıkle katılıyorum her bir cumlenıze... Aah ahh suan cok sinirlendim yazmamak ıcın kendimi zor tutuyorum..bu yazdıklarınıza oyle afilli bir örnek verırdımki bizzat yasanmış lakin özel olmasa.. Tabıkı ihanet eden affedilmez ama babalık konusunda kesınlıkle yazdıklarınız cok dogru virgulune kadar katılıyorum.. Neyse ben susayım yoksa doktureceğim
Ama sunuda ekleyeyim ki karısını aldatan adam evet herzaman ıcın kötü adamdır ammavelakin herzaman kotu baba olmayabilir ee ıyı babada olacak dıye birsey yok...ama bunun ihanetle alakası yok..

Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınları Gece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum.

İnanin var , hatta daha gecenlerde sahit oldum , kahve almak icin kalkacakkrn masadan yeni tanistigim hatunu da cagirdim dedim babalari bakar cocuklara ( cocuklar 3 yaşında) aa olur mu oyle sey adamlar nasıl baksin cocuga , ben dogdugundan beri kucagina bile vermedim dedi
Bir daha da gorusmedim o hatunla ama cok kadin gördüm yemegini yedirmek isteyen babaya sen anlamazsin diyen , uyutmak isteyene uyutamazsin o benim gorevim diyen
Ne kadar manyak adam varsa bir o kadar da manyak kadin var bence dunyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…