Yengem arabımı istiyor

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür

Nasil yani?
Baya hibe et diyor evi arabayi oyle mi?
Manyak mi bu kadin?
Ev benim araba benim deyip cikin isin icinden, gideceginiz yere arabanizi goturmeyecek misiniz?
Yengeye bak ya! Ne sıfatla biyke bir talepte bulunabiliyor!

Manyak mi bu kadın. Can sıkmaya bile değmez. Arabamı götürürüm evimide kiraya veririm ne alaka yani anlamadım hakkaten yengem ne yiyip ne iciyor acaba.

Evi satıp , arabanıza atlayıp gitmek varken ... neden ona bırakmanız gibi saçma sapan bir düşünceye bürünmüş ???

İnsanlar eni boyu "arsızlaştı" .

İnsanlar tuhaflaştı da ... yenge sen iyi misin ? Neden evimi arabamı sana vereyim ? Demiyor musunuz ?

Ne evinizi ne de arabanızı kimseye vermeyin. Dünya hali yarın ne olacağını bilemezsiniz. Ayrıca bu rahatlığı nasıl buluyor anlamadım? Ben kendi ailem dahi kimseden çöp istemem. Kaldı ki araba ve evden bahsediyoruz. Kesinlikle vermeyin

Bos mezar bulsa icine baliklama atlayacak ne cok insan turedi. Bu arsizlik nereden geliyor? Benimle birlikte mi kazandinda esyamdan pay istiyorsun? Aaa cok kizdim ya. Ne demek sozunde durmuyor falan..Bence abinize falan soyleyin ben saka yapti sandim ayni sakayla cevap verdim bu mantikli bir istek olmadigindan ciddiye almamistim diyin. Ama lutfen sessiz kalmayin tepkinizi gosterin

Nasil yani?
Baya hibe et diyor evi arabayi oyle mi?
Manyak mi bu kadin?
Ev benim araba benim deyip cikin isin icinden, gideceginiz yere arabanizi goturmeyecek misiniz?
Yengeye bak ya! Ne sıfatla biyke bir talepte bulunabiliyor!
Herşeyi bırakıp gidesim var gibi bir cümle kurmuştum. Burdan onu anladı kendince arabayı da ben alırım o zaman dedi. Ama bu ancak şakada söylenir değil mi gerçekten istediğini anlamadım. Tabiki arabamı götürücem bana lazım çünkü.

yengenizdeki rahatlığa şaştım doğrusu.pess
yuva yıkılıyor onun düşündüklerine bakın

yengenizdeki rahatlığa şaştım doğrusu.pess
yuva yıkılıyor onun düşündüklerine bakın

Pek zeki biri değil galiba yengeniz.

Zamanında maddi anlamda çok destek oldum. Ordan buluyo bu yüzü bence nasıl olsa ne istediysek aldı diyor. Bunlar söylenmez ama çok sinirliyim şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…