Herşeyi bırakıp gidesim var gibi bir cümle kurmuştum. Burdan onu anladı kendince arabayı da ben alırım o zaman dedi. Ama bu ancak şakada söylenir değil mi gerçekten istediğini anlamadım. Tabiki arabamı götürücem bana lazım çünkü.Nasil yani?
Baya hibe et diyor evi arabayi oyle mi?
Manyak mi bu kadin?
Ev benim araba benim deyip cikin isin icinden, gideceginiz yere arabanizi goturmeyecek misiniz?
Yengeye bak ya! Ne sıfatla biyke bir talepte bulunabiliyor!
Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.Yengenizin abinizle bu konular için tartıştığını size kim söyledi?
Yuh, yani.
Ben şaka yaptın sandım daha neler demelisiniz
Pek zeki biri değil galiba yengeniz.Herşeyi bırakıp gidesim var gibi bir cümle kurmuştum. Burdan onu anladı kendince arabayı da ben alırım o zaman dedi. Ama bu ancak şakada söylenir değil mi gerçekten istediğini anlamadım. Tabiki arabamı götürücem bana lazım çünkü.
Zamanında maddi anlamda çok destek oldum. Ordan buluyo bu yüzü bence nasıl olsa ne istediysek aldı diyor. Bunlar söylenmez ama çok sinirliyim şuandaNe evinizi ne de arabanızı kimseye vermeyin. Dünya hali yarın ne olacağını bilemezsiniz. Ayrıca bu rahatlığı nasıl buluyor anlamadım? Ben kendi ailem dahi kimseden çöp istemem. Kaldı ki araba ve evden bahsediyoruz. Kesinlikle vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?