- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
Tam üstüne bastınız zaten bu konunun şakasına bile kırılmıştım ama üstünde durmadım yengem işte deyip geçtim. Ama bu kadarını ben bile beklemezdimPek zeki biri değil galiba yengeniz.
Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.
Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.Abinize de sasirdim karisina ayari veremiyor mu ya?? Sen ne diyosun kiz niye versin evini arabasini diye??
Gayet de zeki , uyanık her fırsatı kullanmaya çalışan biri bence .Pek zeki biri değil galiba yengeniz.
Neden evi dağıtmayasınız ki? Evinizi satın, eşyalarınızı da gittiğiniz yere götürün boş ev neden kalsın ki oradaBu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim kiNasıl bir yüzsüzlük bu? Hayır abin birşey diyememiş mi? Olayın sana kadar gelmesi tuhaf bir kere. Acaba abin de arabanı onlara bırakmanı istiyor olabilir mi?
Ev kira anladığım kadarıyla.
Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
Evi satmakla eşyayla falan uğraşmak istemiyorum. Hem de evimi seviyorum. Memleketime arasıra gelirsem rahatça kalmak istiyorum. Kapımı kilitler giderim kusura bakmasınlarNeden evi dağıtmayasınız ki? Evinizi satın, eşyalarınızı da gittiğiniz yere götürün boş ev neden kalsın ki orada
Kiraya da vermiycem onlara da vermiycem. Annem gereken cevabı verdi. Kızımın evi ben oturucam sizden önce annesi var onun dedi. Bu arada annemle gidicez tayinim çıkınca. Annem arasıra ben gelip kalıcam kimse heveslenmesin dediTabiki de vermeyin evinizi de .O sizin güvenceniz .Ne zorluklarla aldınız yaptınız. Kiraya da verebilirsiniz .ama bu sefer de bu sorun olur .Kiraya vereceğine bana ver oturayım diye
çok makul olmuş. yazıktır, ayıptır.. pes hatta yuufffKiraya da vermiycem onlara da vermiycem. Annem gereken cevabı verdi. Kızımın evi ben oturucam sizden önce annesi var onun dedi. Bu arada annemle gidicez tayinim çıkınca. Annem arasıra ben gelip kalıcam kimse heveslenmesin dedi
Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?