Yengem arabımı istiyor

Abinize de sasirdim karisina ayari veremiyor mu ya?? Sen ne diyosun kiz niye versin evini arabasini diye??
Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.

Kimseye bir şey verme. Evini kiraya ver. Arabanıda sen kullan.
Ne biçim istekleri var. Tövbe yarabbim.
Böyle bir istekte ciddi olacağını düşünmedim. Ben de şaka sanıp olur dedim. Alırken ortak mı aldık. 5kuruş faydan olmadı. Dersin. Anlar.

Neden evi dağıtmayasınız ki? Evinizi satın, eşyalarınızı da gittiğiniz yere götürün boş ev neden kalsın ki orada

Nasıl bir yüzsüzlük bu? Hayır abin birşey diyememiş mi? Olayın sana kadar gelmesi tuhaf bir kere. Acaba abin de arabanı onlara bırakmanı istiyor olabilir mi?

Ev kira anladığım kadarıyla.
Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki

Tabiki de vermeyin evinizi de .O sizin güvenceniz .Ne zorluklarla aldınız yaptınız. Kiraya da verebilirsiniz .ama bu sefer de bu sorun olur .Kiraya vereceğine bana ver oturayım diye

Neden evi dağıtmayasınız ki? Evinizi satın, eşyalarınızı da gittiğiniz yere götürün boş ev neden kalsın ki orada
Evi satmakla eşyayla falan uğraşmak istemiyorum. Hem de evimi seviyorum. Memleketime arasıra gelirsem rahatça kalmak istiyorum. Kapımı kilitler giderim kusura bakmasınlar

Tabiki de vermeyin evinizi de .O sizin güvenceniz .Ne zorluklarla aldınız yaptınız. Kiraya da verebilirsiniz .ama bu sefer de bu sorun olur .Kiraya vereceğine bana ver oturayım diye
Kiraya da vermiycem onlara da vermiycem. Annem gereken cevabı verdi. Kızımın evi ben oturucam sizden önce annesi var onun dedi. Bu arada annemle gidicez tayinim çıkınca. Annem arasıra ben gelip kalıcam kimse heveslenmesin dedi

çok makul olmuş. yazıktır, ayıptır.. pes hatta yuufff

Kimseye bisey vermeyin guvenceniz onlar ya araba zaten ihtiyaç evde güvence. Yarin birgun kiraya verirsiniz geliriniz olur calismasanizda. Kilidi vurun kimseyede bisey vermeyin simdi nasil geciniyolar abinizle yengeniz baslarini sokucak evi var ayni duzende pekala devam ederler sizin evinizin bosa cikmasini mi bekliyorlardi sanki. Hayret bisey yengenize sinir oldum

rumeysa3 Eski konulariniza baktimda esyalarinizi kiralik evinizden esiniz mi yolladi? Onlari nasil alabildiniz? Insallah zarar gormemistir manevi degeri olan seyler.

Birde abileriniz zaten size hic destek degilmis ki hep uzmusler sizi. Ne hakla eve sahip cikmaya calismislar ilginc!!

Annenin kendi evi yokmu. Neden gelince ben kalirim diyor. Orasini anlayamadim. Yasin kac. Neden annenide goturuyorsun tayin olunca. Yanliz gidemezmisin. Annenin duzeni yokmu cevresi yokmu burada. Gittigi yerde sikilmazmi. Ay ne cok soru sordum.
Ben boyle bir durumda olsam tek basima ceker giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…