- 19 Kasım 2013
- 18.860
- 34.053
- 798
Onlar kaldı orada. Artık ne zaman yollarsa. Vazgeçtim gözden çıkardım ben onlardan. Benim kendi memleketimde ki evlenmeden önce aldığım evim eşyalarım duruyor. Abilerimden de büyük olanla hukukum bitti konuşmuyorum. Küçük abimde arada sırada geliyor çok yakın durmuyorum.rumeysa3 Eski konulariniza baktimda esyalarinizi kiralik evinizden esiniz mi yolladi? Onlari nasil alabildiniz? Insallah zarar gormemistir manevi degeri olan seyler.
Birde abileriniz zaten size hic destek degilmis ki hep uzmusler sizi. Ne hakla eve sahip cikmaya calismislar ilginc!!
Ailem bana hiç bişey almadı. Annemin alacak durumu yok zaten. Herşeyi ben çalıştım ben aldım bir kuruşları yoktur içindeZannedersem arabayi siz degil de aileniz aldi ve siz kullaniyorsunuz? Bu durumda bile onun haddine degil boyle bir sey istemek ama bildigin araba sizin ustunuzeyse yok artik diyorum insanlar kafayi yemis.
Hayret bir sey yengeniz calisiyor mu?Ailem bana hiç bişey almadı. Annemin alacak durumu yok zaten. Herşeyi ben çalıştım ben aldım bir kuruşları yoktur içinde
Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki
afedersiniz ama yengenin zihinsel bir özrü mu varHerşeyi bırakıp gidesim var gibi bir cümle kurmuştum. Burdan onu anladı kendince arabayı da ben alırım o zaman dedi. Ama bu ancak şakada söylenir değil mi gerçekten istediğini anlamadım. Tabiki arabamı götürücem bana lazım çünkü.
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Onlar kaldı orada. Artık ne zaman yollarsa. Vazgeçtim gözden çıkardım ben onlardan. Benim kendi memleketimde ki evlenmeden önce aldığım evim eşyalarım duruyor. Abilerimden de büyük olanla hukukum bitti konuşmuyorum. Küçük abimde arada sırada geliyor çok yakın durmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?