Yengem arabımı istiyor

Zannedersem arabayi siz degil de aileniz aldi ve siz kullaniyorsunuz? Bu durumda bile onun haddine degil boyle bir sey istemek ama bildigin araba sizin ustunuzeyse yok artik diyorum insanlar kafayi yemis.

Onlar kaldı orada. Artık ne zaman yollarsa. Vazgeçtim gözden çıkardım ben onlardan. Benim kendi memleketimde ki evlenmeden önce aldığım evim eşyalarım duruyor. Abilerimden de büyük olanla hukukum bitti konuşmuyorum. Küçük abimde arada sırada geliyor çok yakın durmuyorum.

Zannedersem arabayi siz degil de aileniz aldi ve siz kullaniyorsunuz? Bu durumda bile onun haddine degil boyle bir sey istemek ama bildigin araba sizin ustunuzeyse yok artik diyorum insanlar kafayi yemis.
Ailem bana hiç bişey almadı. Annemin alacak durumu yok zaten. Herşeyi ben çalıştım ben aldım bir kuruşları yoktur içinde

Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki

Hayır ne münasebet canım elbette vermeyin.

İnsanlar yüzsüzlükte level atlamış. Allahtan anneniz arkanızda.

Hayir ya ne kadar yuzsuz kadin. Bence rezil edin onu.Koyun can derdinde kasap et derdinde

afedersiniz ama yengenin zihinsel bir özrü mu var

Ya konussana yengenle ama böyle her şeyi söyleyerek kırılır diye korkmadan
Nasıl suskun kalıyorsun ki

Zengin bi aile misiniz? Yengeniz sanki tokadan bahseder gibi arabayi vermedi diyor ben baska türlü akla mantiga sigdiramiyorum da cok komik kadin ya deli sanirim.

Yenge bu kafayı ne içerek buluyorsan bir daha içme deyin. Yani yorum yapılacak birşey bile değil. Alnınızın teriyle aldığınız evi arabayı beleşe cukkalama beklentisi komik sadece. Söylenecek tek şey haddini bil olur en fazla

Bu ne aç gözlülük yaa. Çalışsın alsın araba allahım yarabbim. Böylelerini yüzüne tükürsen yarabbi şükür der. Ne haki var ki arabani istiyor .. abinde diyemems mi napcan sen arabasını bizim değil o araba diyemems mi. Valla cinlerim tepeme çıktı.
Ben olsam ağzının payını verirdm

Akbaba gibi sarmislar etrafinizi.Sakin musade etmeyin.Arabayi bana ver ne demek yahu? Etek mi? Bluz mu bu?

cok uzuldum esyalari alamamaniza..Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin yeni yerinizde

ne münasebet ya. çok istiyor madem, kocası alsın arabayı.
çirkefe bak ya, kendini kurnaz sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…