Yengem arabımı istiyor

valla abine acıdım böyle manyak bir karısı var. ya sen telefon açıp söylesene ben şaka yaptım anlamıyo musun. gideceğim yerde araba lazım olmayacak mı sanki diye. ay şaka gibi

iyi de sen bir kere evini abine kaptırdığında onlar bir kere yerleştiğinde bir daha onları oradan çıkaramazsın sakın öyle bir şey yapma evi de dağıt, eşyaları da sat, olmadı eşyalı kiraya ver. ama abine sakın sakın verme. akraba ile ticaret olmaz. ölene kadar evi geri alamazsın

eşyalı kiraya versin çok daha kolay ve iyi verir

Abi de ayni zaten o da evi istiyor. Komiklik derecesinde uyaniklar. Kizcagiz yuvasini dagitiyo, etini kemigini paylasiyorlar resmen hep birlikte.
valla abine acıdım böyle manyak bir karısı var. ya sen telefon açıp söylesene ben şaka yaptım anlamıyo musun. gideceğim yerde araba lazım olmayacak mı sanki diye. ay şaka gibi

Abi de ayni zaten o da evi istiyor. Komiklik derecesinde uyaniklar. Kizcagiz yuvasini dagitiyo, etini kemigini paylasiyorlar resmen hep birlikte.

evet sonra okudum. araba muhabbetine de abisi istemem yan cebime koy gibi gelip kıza söylemiş yengen benle kavga ediyo diye. sanki karısını susturmayı bilmiyor mu ona söyleyene kadar. ayıp bu kdr yüzsüzlük olmaz

yok artık bu ne saçmalık ya rica ederim böyle bir şey yapmayın . kesin bir dille ben bunlara alın teri döktüm sen de çalış al diyeceksin.

abin o eve bir kez girerse daha çıkmaz emin ol bundan. ölene kadar. para kazanmak doğuda sürünmek nedir biliyorum. ve hakkınızı vrmeyin ne ya batan gemiden ne alsak kar . ya annem ve babam hariç yapmam bunu. yazlarıda olsa o eve geleceksin dağıt ya da dağıtma sana kalmış. burada evin kilidini kırıp yerleşen aileler gördük.

Minyatür bi araba alın bari. Bu ne yüzsüzlük

Bazı insanlar haklarıymış gibi başkalarının emeğine göz dikebiliyor.. Ben sizin yerinizde olsam dişimi gösterirdim. Ki daha evvel başıma buna benzer farklı bir olay geldi bir akrabamız göz koymuş.. anında kıyameti koparttım , kiraya verdim eşyalı ve sonrasında da sattım kurtuldum

Yapabileceğiniz en güzel şey abinizle yengenizi karşınıza alıp konuşmak ben şaka yaptığınızı sanıp o şekilde olur dedim ama kusura bakmayın burdan gidecek olsam bile kiraya verip gelir getirmesini istiyorum ya da satıp gittiğim yerden ev alıcam kirada olmak istemiyorum demelisiniz.. Baktınız ki olmuyor kiraya verin ve kiracınızı da bu konuda uyarın.. Ya da bizim gibi satın kurtulun

Zaten satsam da satmasam da asla vermem rüyasında görür ancak. Benim kızdığım benim ne kadar zor şartlarda çalışıp kazandığımı bile bile nasıl vicdanın el eriyo da istiyosun. Benim çalıştığım yere gelip ayyy burda çalışılır mı deyip giden kendisiydi. İşte ben o beğenmediğin yerde çalıştım da aldım evi arabayı. Çok sinirleniyorum yaa hadsiz. Yüzüme söylemiyo ki şöyle güzelce bir benzetsem kendisini

Zaten haddini bilse böyle bir şey söyleyemez bence hiç taviz vermeden iletişimi kes bir süre anlasın ciddiyetini.. Ve abine ne sebebini açıkla ki bilsinler..

Ayy bi de çalıştığınız yeri mi beğenmiyoo! Böyle yüzsüzünü görmedim. Biraraya geldiğinizde size surat yaparsa ya da konu açılırsa içinizde kalanları söylemekten çekinmeyin Hem ona haddini bildiren biri lazım yoksa tepenizden inmez de dert sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…