- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Haklısınız arabayı kabul etmedim ilk başta ama çok ısrar etti abimarabayi kabul etmemelisiniz
abiniz artik evli vereceksede esinin rizasi olmaliydi
abim bekarken aldigi arabayi doguya giderken burda birakti zaman zaman isim oldukca ben kullaniyordum evlenince 1 sene daha doguda kaldilar araba yine bizim kapidaydi ama ben her seferinde esini arayip izin aldim abla arabanizi kullanabilirmiyim isim var diye
artik onlar ayri bir ev ve hayatlari birlikte müsterek abiniz size bir jest yapmak istemis ama yengeniz hakli maalesef
Abiniz yeni araba alırken eskisini satmıyorsa demekki durumu gayet iyi. Bn yengenizin yerinde olsam eğer benim de aracım varsa eşim bana cimrilik yapmıyorsa arabayı verebilir. Ama benim yokken gidip de veremez yengeniz o durumda haklı siz kendinizi onun yerine koyun. Demekki yengenize bir bilezik almıyor işinde kalmış.
Abiniz yeni araba alırken eskisini satmıyorsa demekki durumu gayet iyi. Bn yengenizin yerinde olsam eğer benim de aracım varsa eşim bana cimrilik yapmıyorsa arabayı verebilir. Ama benim yokken gidip de veremez yengeniz o durumda haklı siz kendinizi onun yerine koyun. Demekki yengenize bir bilezik almıyor içinde kalmış. Bn olsam kabul etmem sonrası kötü olur araları bozulur abiniz düşüncesiz
araba dediginin en kotusu 30.000 esim kardesine araba verse bozulurum kardesine vermesine degil ilerde dogacak cocugumun riskida oldugu icin verilen hediye bir cep telefonu bir bilezik yada kolye degil koskoca araba abinizde olsa israrda etse almamalisinizHaklısınız arabayı kabul etmedim ilk başta ama çok ısrar etti abim
Zaten ara sıra izin alarak kullanırım
Ama bu abinizle yengeniz arasında hep problem olacak ve size de yansıyacak. Ama siz bedava araba buldum ne yaparlarsa yapsınlar diyorsunuz. Abiniz düşüncesizlik yapmış. Ama siz kadın olarak anlayıp kabul etmemeniz lazım. Çünkü yenge çok dert etmiş ve abinizde biraz bu konuda kötü. Anlamamış. Abinize kin tutmasın.Abime git yengeme de bilezik al diyemem ki
Sananr benim param derse ne derim
İşte sorun bu ona vermez kardeşine verir bu inat bu kin boşanmaya bile gider. Ama size hava hoş bedava araba. Ama onda yengenizin de hakkı var. Abin geri alamaz ama en onurlu hareket iade etmek.abi kabul etmez yengeyle beraber söylerim bnYengemin arabası yok abim kendi arabasını bile vermez
Belki bu yeni arabasını değiştirirse verir
Arabası abim için çok değerli
Yengeniz bozulmakta haklı ama sizin ne suçunuz var, gitsin kocasına bozulsun.
Bunu halaya söylemesi, halanın size söylemesi ne kadar saçma.
Siz istememişsinizki.
Karı koca arasında halledilmesi gerekir.
Iyide size ne desin arabayı alma mi desin kadın yoksa aman sans niye hediye edildi mi desin ? Iki türlüde sizi kırar ki kadının derdi size araba hediye edilmesi değil kendisinin hiçe sayılması. Gidip halaya dert yanmış içinde mi patlasin. Kusura bakmayın biraz görümcelik oluyor bu düşünce.Benim de canımı sıkan durum bu.
Gelip bana da diyebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?