Yengem bana bozulmuş

Maalesef biz de böyle bir tanıdık var. Eşine ve evine hiçbir şeyi zamanında almaz, umursamaz, aylardır kadına telefon almadı.
Kadın telefonsuz duruyor ama ailesine, kardeşine telefon yada laptop ne ihtiyacı varsa hemen alıyor. O da yengeniz gibi haklı olarak bozulup sitem ediyor. Sizinle ilgili bir sorun değil aslında erkeklerin düşüncesizlik sorun.

halana bişey duşuyor ama söylemeyeyim.
koğucu.

Yengeniz haklı. Abiniz bir kabalık etmiş.
Siz olsanız eşiniz size arabanızı kullandırmazken eski arabasını size değiş kardeşinize verse bozulmaz mısınız?
Belki o da eskiyi bana verir diye bekledi. Adam eşine sen bir hiçsin benim param benim ailem benim arabam diyor. Yani söz hakkı tanımıyor.

Abim de aynı böyle
Ama ben ondan bir şey istemiyorum ki çok şükür kendi paramı kazanıyorum
O ise her zaman hediyelere boğar beni
Yengeme neden almıyorsun diye nasıl sorayım
Bu onların özeli

Arabayı abinizin kafasına tüfek dayayıp istememişsiniz zaten sizlik bir durum yok.

Ama yengenizin bozulmasını da anlıyorum, haklı olarak size değil abinize bozulması lazımdı.
Anlattıklarınıza bakılırsa abiniz yengenizi umursamıyor anlaşılan bu onların sorunu sizi alakadar etmesin oturupta düşünmeyin.

Abim de aynı böyle
Ama ben ondan bir şey istemiyorum ki çok şükür kendi paramı kazanıyorum
O ise her zaman hediyelere boğar beni
Yengeme neden almıyorsun diye nasıl sorayım
Bu onların özeli
Kusura bakmayın ama sizin de hoşunuza gidiyor bu durum belli ki.
Yani benim de abim var, abim böyle kütük olsa, karısına ayılıklar ederlen bana hediyeler yağdırsa el değil ya söylerim. Senin gibi kocam olsa napardın abi derim mesela. Özelleri diyip çekilmem dırdır ederim, yengeme tavrını düzelt derm. Annem de öyle.
Sizin kadının üzüldüğünü bile bile adamın hediyeleri kabul etmeniz bile samimi değil.

Eski arabayı abiniz kendisi mi almıştı yoksa anneniz ya da babanız mı? Anne baba aldıysa o araba sizin, yengenizin hiç surat asmaya hakkı yok. Abiniz aldıysa da size bozulmayacak kocasıyla arasındaki mesele sizinle bi ilgisi yok sonuçta siz abinize ısrar etmediniz bana ver diye. Bozulmakta haklı eşine sormalıydı. Sizinle bi alaka yok ama

ben sızın yerınızde olsam yengemı arar ya yenge nasılsın ıyı mısın dıye hal hatır sorduktan sonra, abım gecen gun eskı arabasını bana vermek ıstedıgını soyledı ama benım ıcım rahat degıl zaten oraya geldıgımde lazım olursa ısterım bence benım almam uygun degıl yanlıs anlasılsın kırılsın da ıstemem ıcıne sınmemıs bırseyler dusunmus benım ıcın cok sagolsun almıs kadar oldum soyledım ama benı dınlemedı bırde sen konussana lazım olursa zaten ısterım sagolun valla gercekten gerek yok cok buyuk hedıye bu, once kendı aılesının rızkını korumalı derdım

hem arayı duzeltır hem kotu bır nıyetınızın olmadıgını gostermıs olursunuz
esının ıstek ve ıhtıyaclarını gerı planda bırakıp dırek kardese boyle yaptıgı ıcın bozulmus olabılır herkes kendı evınde yasadıgını bılır demek kı abınızın boyle ıhmalkarlıkları dusunemedıgı seylerı var abınızın bu eksık tarafını sız bu sekılde kapatın onların mutlulugu onemlı

Benim de canımı sıkan durum bu.
Gelip bana da diyebilirdi
ne desın
abının verdıgı arabayı sakın alma mı desın
hala bellıkı yengenızın dert ortagı
bellıkı kavga etmısler halanında ıcıne sınmemıs sıze soylerse sorunun cozulecegını dusunmus sıze guvenmıs ılımlı yapıcı olacagınızı dusunmus
sıze haksızlık yapılacak olsa hala sızı aramaz yengeye artık ıstenmez verılen araba derdı

belkıde abınız bır kavga esnasında sırf ınatdan kardesıme verıcem arabayı dedı bılemezsınız kı sız neler yasadıklarını

suan sıze yakısan yapıcı olmak gokten araba ınmıs gıbı olmus sevınmıs heyecanlanmıssınız belkı ama sahsen ben huzursuzluga sebebıyet vererek bındıgım arabanın kazasından belasından da korkardım bana hedıye verdı banane ona hedıye almadıysa dıye bır dunya oyle kafa yok bende gorumceyım abınızın esıne ıyı davranmasından sadece abınız degıl aıle olarak sızlerde sorumlusunuz elın kızını abınıze ıstedınız mıllet sızlere guvendı ınandı gül gıbı kızını verdı abınız mutsuz edıyorsa yanlısları varsa sızler mudahale edıp gerekırse abınızın acıgını dusuncesızlıklerı kapatıp bırleestırıcı olmalısınız gorumce olmak kolay degıl . gorevınızı yerıne getırıp bu konuyu tatlıya baglamalısınız

Olay senlik değil, evet abin yanlis yapmis yengen de bozulmakta haklı her kadin buna bozulur... benim burda merak ettiğim abinle yengenin arası nasıl? Hani aralarinda evliliklerinde büyük sorunlar varsa tepki olarak da yapmis olabilir... yine de yanlis nolursa olsun evliler.. ama bu da dusunulmesi gereken bir durum.. eger araları da bozuksa olay sana daha da büyük sıkıntı verir...

Yengenizin arabası yoksa yengeniz haklı. Ben olsam bende lafını ederdim.

Böyle bir durumu eşim kardeşine arabayı verse kardeşine değil eşime bozulurum ben. Bence sizlik bişey yok. İyi niyetle bişeyler yapıp ortalığı iyice karıştırma ihtimali de var bilemem sizin yerinizde olsam napardim. Abinize gidip yengem böyle böyle demiş deseniz eve gidip kavga da çıkarabilir

Abinizle tekrar konuşup bu durumdan yengemin haberi var mı , Onun onayını da al diyebilirsiniz. Yoksa kabul edemem deyin
Bunu yapacağım
Abim şu an iştedir diye mesaj attım müsait olduğunda ara beni konuşalım diye
bu cok mantıklı kesınlıkle
ama abınıze halam aradı boyle dedı demeyın daha cok ara bozarsınız
yengemın haberı var mı abı dusunememıs olabılırsın onunda musadesı olmadan olmaz once evının rızkı cunku demenız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…