Yengem bana bozulmuş

Yengeme niye vermiyorsun bu araba onun hakki aranız bozulur vs diyecek kadar samimiyetiniz yok mu abinizle yani ne kadae saçma buradaki çoğu kişide demiş sizlik bir şey yok diye ama tamamen sizi ilgilendiriyor istemiyorum diyip zorlayacaktıniz üstelik yaşadığınız yere bile götürmeyeceksiniz araba kapının önünde boşa duracak yengenizin hakkına giriyorsunuz

Yengemin arabası yok abim kendi arabasını bile vermez
Belki bu yeni arabasını değiştirirse verir
Arabası abim için çok değerli
su mesajınız gercekten ıyı nıyetlı mı sımdı ne demek bu yanı
arabası okadar degerlı kı yengenıze bıle degıl bırtek sıze verır yanı oyle mı

sonuna kadar yengecıyız

Senin bunda kafanı takıp üzüleceğin birşey yok bi tepkide verme sonuçta abine diretip arabayı isteyen sen değilsin yada bana değer ver beni kıskan diyende sen değilsin tamamen abinin tercihi bi açıklama dahi yapmana gerek yok bence..

Yengenizin size bozulacağı bir durum göremiyorum, bozulacağı biri varsa o da eşi. Eğer abinizin sizinle olan iletişimini-ilişkisini kıskanıyorsa da bunun muhattabı yine siz değilsiniz, eşidir. Halanızın da size bu lafı taşımasının mantığını anlayamadım, bunu size diyeceğine kadar yengenize bu durumun muhattabının siz olmadığını söyleyebilir, abinizle konuşabilirdi.

Araba konusuna gelince bence geri vermeyin, aile huzuru bozulabilir zira. İçinize çok dert olduysa burada anlattığınız gibi yengenize durumu anlatın. Azıcık mantık sahibiyse (ki ilk tepkisinden dolayı pek sanmıyorum ama) içinde olduğunuz durumu anlar.

Son olarak haddim değil ama abiniz tam anlamıyla antik çağlardan kalma. Eşine kendi aile ekonomilerini ilgilendiren bir konuda danışmaması, size istemediğiniz halde araba vermesi, kıskançlığı vs vs çok mağara adamı hareketi.

Sizi ilgilendiren tek durum, abinize bugüne kadar açıp ağzınızı bir şey dememiş olmanız.
Sizi hediyelere boğarken, yengenize ilgisiz ve düşüncesiz davranıyorsa, yabancınız değil ya, hayirdir abi ya, bu jestler iyi hoş da, eşine de yapsan daha iyi değil mi derdim

Ben gelinimize bayılmam. Ama hakliysa da arkasinda dururum. O da bunu bilir.
kardeşim kendine bir hobi edinmiş, 2 haftada bir haftasonlari yok.
Bu Kısmı onlarin iliski dinamigi. Ben tercih etmem, ama ikisi de mutlu

Kardesimse zaten hafta ici yoğun çalışıyor.
Çocuklarının hasta olduğu bir haftasonu da gitti,
Burnundan getirdim.
Bu çocuğun babası yok mu? Neden kız uğraşsın?
Ki yeğenim de babasına ihtiyaç duyar.

Bir yerde haksızlık olduğunu düşünürseniz yada empati yaptığınızda kotu hissederseniz, bir şeyler yanlış gidiyordur.
Varsa imkanınız, düzeltirsiniz.
En azından denersiniz.

Iste bu empatiyi herkes yapabilmeli.
Yoksa bu odun adamlar boyle gelir, boyle gider....

Bence sizlik bir durum yok. Arabayı zorla istememişsiniz. Abiniz size vermiş. Abinin maddi gücü varsa kardeşine arabasını vermesi çok güzel bir davranış.
Karı kocanın arasında ne geçiyor bilemezsiniz. Bence siz hiç bulaşmayın. Yenge kendi problemini kendi çözsün. Sonunda kötü siz olursunuz.

Sorulan sorulara verdigin cevaplari okudum sende pek hevesliymissin arabayi almaya
Hic kasma kendini reis biz burada elbette yengeciyiz.
Abinle de konusacaksan kadini kotulemeden konus hanzo abin zaten ailesini iplemeyen bi tipmis sende iyice köstek olma.

Bir bilezik bile almadı bana kardeşine araba aldı diye sitem etmiş

bu bilezik (bilerzik, bilenzik) içerikleri beni benden alıyor. Siz alın bir Trabzon Burması takın yengenize... Hem gelin görümce savaşına yeni bir boyut getirin hemde bir burmaya araba almış olun.

bu arada konuyu tekrar okudum yengenız sıze bozulmamıs ben afrodıtaya bozuldum dememıs hıc
esım bana sormadan aracım yokken bana ıstedıgım bır bılezıgı bıle almazken kardesıne verıyor benı hıc kıskanmıyor ılgılenmıyor varsa yoksa hep kardesı dıye halanıza dert yanmıs

burda bozuldugu kısı sız degılsınız esınden dert yanıyor

Hangi mesajdan bunu anladiniz?
Kız basta reddetmiş,
Heveslisi olsa, bulunduğu şehre getirir, orada kalsın demiş.
Gittiğimde izin alarak kullanırım diyor.
Ruhsatı üstüne aldı vs desek o da yok?
Kızın hevesini hangi yazdığından çıkarttınız?

Eşim böyle bir şey yapsa var ya evimizde büyük olay olur ama senin abin yapmış öyle bir hata artık arabayı geri alaçam diyemez sen en iyiydi yengene yeğenlerine abine her daim hediye tarzı şeyler al arayı kapat

Bu arada bir de yengenin düşüncelerini almak isterim ...
Burada hep tek taraflı dinliyoruz ve diğer tarafı taşlıyoruz.
Olur mu öyle ?
Olmaz!
Verin söz hakkını yengeye....
Zaten yenge diyip kadın ile aramızda bir duvar örülmüş. Yenge çok soğuk bir kelime.

bu bilezik (bilerzik, bilenzik) içerikleri beni benden alıyor. Siz alın bir Trabzon Burması takın yengenize... Hem gelin görümce savaşına yeni bir boyut getirin hemde bir burmaya araba almış olun.
Hocam altin fiyatlari almis başını gitmiş zaten bi de siz vurmayin :)))

Hocam altin fiyatlari almis başını gitmiş zaten bi de siz vurmayin :)))
ben o mesajı bambaska anladım ya
hanı al alabılıyorsan bır bılezık -sorun bılezıkse gercekten bır bılezık parasıyla araba sahıbı olmus olursun dıye
orda ınce mesaj var dıye anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…