- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Konu basliginda ki sayfalarda onun tum mesajlarini okursaniz benim ve benim gibi dusunen kadinlarin ne kadar hakli oldugunu anlayabilirsiniz.Hangi mesajdan bunu anladiniz?
Kız basta reddetmiş,
Heveslisi olsa, bulunduğu şehre getirir, orada kalsın demiş.
Gittiğimde izin alarak kullanırım diyor.
Ruhsatı üstüne aldı vs desek o da yok?
Kızın hevesini hangi yazdığından çıkarttınız?
Hocam altin fiyatlari almis başını gitmiş zaten bi de siz vurmayin :)))
Altina bakmaya bile gozumuz gitmiyor arabaya nasil gitsinAraba fiyatlarından haberiniz yok galiba :)
Abim de aynı böyle
Ama ben ondan bir şey istemiyorum ki çok şükür kendi paramı kazanıyorum
O ise her zaman hediyelere boğar beni
Yengeme neden almıyorsun diye nasıl sorayım
Bu onların özeli
Sizi ilgilendiren tek durum, abinize bugüne kadar açıp ağzınızı bir şey dememiş olmanız.
Sizi hediyelere boğarken, yengenize ilgisiz ve düşüncesiz davranıyorsa, yabancınız değil ya, hayirdir abi ya, bu jestler iyi hoş da, eşine de yapsan daha iyi değil mi derdim
Ben gelinimize bayılmam. Ama hakliysa da arkasinda dururum. O da bunu bilir.
kardeşim kendine bir hobi edinmiş, 2 haftada bir haftasonlari yok.
Bu Kısmı onlarin iliski dinamigi. Ben tercih etmem, ama ikisi de mutlu
Kardesimse zaten hafta ici yoğun çalışıyor.
Çocuklarının hasta olduğu bir haftasonu da gitti,
Burnundan getirdim.
Bu çocuğun babası yok mu? Neden kız uğraşsın?
Ki yeğenim de babasına ihtiyaç duyar.
Bir yerde haksızlık olduğunu düşünürseniz yada empati yaptığınızda kotu hissederseniz, bir şeyler yanlış gidiyordur.
Varsa imkanınız, düzeltirsiniz.
En azından denersiniz.
burda mevzu kocanın gorumce sozu dınlemesı degıl ama zaten , o bambaska oyle adamlar esı dısında herkesın sozunu dınler zaten .Bence konu sahibinin "haklinin yaninda olma" zorunlulugu da yok. Ha abisinden bizzat agziyla araba istemiş olsa ya da nebileyim abisinden devamli beklentide olsa huzur kacirsa o zaman başka olurdu ama adam aldigi yaptigi şeyleri kendisi yapiyorsa konu sahibi yengeyi dusunmek zorunda mi diye dusunuyorum?
Yengeme de sor, yengeme de bilezik al, yengemi de kiskan mi diyecek? Gorumcenin lafiyla ittirilen davranişlardan ne cikar.
Sizin yaptiginiz ilk bakişta iyi niyetli gorunuyor ki zaten yaparken iyi niyetli yapiyorsunuzdur eminim ama benim de gorumcelerim var ve eşim onlarin sozunu benimkinden ustun tuturak, onlar biseyleri yap et diyince yapacaksa hicbisey yapmasin istemem cidden daha buyuk ariza yaratirdim.
Bu da ayri bir degersizlik durumu olusturuyor cunku, şu konudaki adam esini ne kadar insan yerine koymuyorsa, baskasinin lafiyla biseyleri yapan adam da karisini o kadar insan yerine koymuyordur.
Yeri geldi biz de eşimle sorunlar yasadik ama disardan kimse bunu bilmez, oldu da bir
sekilde bilseydi ve ben sonsuz hakli bile olsam kimse esimin burnundan filan getiremez, kimseyi ilgilendirmiyor cunku. Simdiye kadar herseyimizi kendimiz cozduk.
Bir evlilikte disardan birileri gelip hakli haksiz savuculugu yapiyorsa o evliligin temeli saglam olamaz.
benı konuda irrite eden su olduAçıkçası sizlik bir şey yok diyenleri zerre kadar amlamayamadim. Gayet sizlik bir şeyler var. O kadar zaman abinizin adaletsizligine göz yummussunuz. Hala da devam ediyorsunuz.
Abinizin durumunun iyi olması değil ki mevzu. İyiyse dahi karısına vermiyor? Onun arabası yok. Ama size veriyor hem de ona danışmadan.
Büyük konuşmak istemem ama eşim bana yapsa benim için boşanma sebebi olabilirdi.
Cirilla şöyle bir şey var. Benim de iki abim var, biri evli. Karısını (kendi çekirdek ailesini) bizden, benden daha aşağı gören adamın bana vereceği hiçbir şeyi kabul etmem. Karısına alsın diye değil, öyle bir adamdan bana abi olmayacağı için. Bekar abime de hep söylerim, "Abi olarak sana kefil olurum ama eş olarak olmam. Yarın bir gün eşinin kalbini haksız yere kırarsın, yapmazsın da hani oldu elin kalktı, eşine haksızlık ettin sakın yanında olmamı bekleme." Ben desim diye zaten eşine iyi davranmasın ama bende nerede durmam gerektiğini bilmeliyim. Mesela sen abinin eşinin arabası yokken, abin zorla dahi olsa sana araba vermeye kalksa tepkin ne olur?Bence konu sahibinin "haklinin yaninda olma" zorunlulugu da yok. Ha abisinden bizzat agziyla araba istemiş olsa ya da nebileyim abisinden devamli beklentide olsa huzur kacirsa o zaman başka olurdu ama adam aldigi yaptigi şeyleri kendisi yapiyorsa konu sahibi yengeyi dusunmek zorunda mi diye dusunuyorum?
Yengeme de sor, yengeme de bilezik al, yengemi de kiskan mi diyecek? Gorumcenin lafiyla ittirilen davranişlardan ne cikar.
Sizin yaptiginiz ilk bakişta iyi niyetli gorunuyor ki zaten yaparken iyi niyetli yapiyorsunuzdur eminim ama benim de gorumcelerim var ve eşim onlarin sozunu benimkinden ustun tuturak, onlar biseyleri yap et diyince yapacaksa hicbisey yapmasin istemem cidden daha buyuk ariza yaratirdim.
Bu da ayri bir degersizlik durumu olusturuyor cunku, şu konudaki adam esini ne kadar insan yerine koymuyorsa, baskasinin lafiyla biseyleri yapan adam da karisini o kadar insan yerine koymuyordur.
Yeri geldi biz de eşimle sorunlar yasadik ama disardan kimse bunu bilmez, oldu da bir
sekilde bilseydi ve ben sonsuz hakli bile olsam kimse esimin burnundan filan getiremez, kimseyi ilgilendirmiyor cunku. Simdiye kadar herseyimizi kendimiz cozduk.
Bir evlilikte disardan birileri gelip hakli haksiz savuculugu yapiyorsa o evliligin temeli saglam olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?