Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Tüm yorumları gülerek okuyorum inan...... İyiki gerçek hayatta bizleri tanımıyorsun inanki tırstIM SENDEN...... :18: :18:

Allah senin gibisinden korusun valla

yengende ne sabır varmış bide senin için üzülüyo

eziksin sen ilgi çekmeye çalışıyosun ama çok yanlış yapıyosun
ailen seni ezmiş okuduğun okulla öğretmenliğinle
abine bu kadar yardım etmeleri abinin bu kadar mutlu olmasını çekemiyosun
ve herşeyi en masum kişi yengene yüklemeye çalışıyosun
en kısa zamanda tedavi ol bu iyi olur tüm ailede kurtulmuş olur özellikle yengen

takıntılı şahsiyet
daha içimdekileri söyleyemiyorum hırsım geçmiyo nası bi insansın anlayamıyorum

konu sahibi balım sen türkiye yi terk etmek istemiyor muydun,hadi İnşallah

hayırlısıyla ne zamana gelir o gün acaba

bilelim de belki top atışları havai fişek gösterileri düzenleriz

bir yenge daha kurtuldu diye,hatta türkiye bu görümceden kurtuldu diye

Madem abini bu kadar seviyorsun, onun mutluluğuyla mutlu olman gerekir.
Ama bende senin abine karşı farklı duygular beslediğini düşünmeye başladım

dün konuyu okuyunca o kadar abartılıydı ki bunu yazan gerçek olamaz dedim ve konuyu yazanın dalga geçmek isteyen bir erkek olduğunu düşündüm.

geçmiş konularını okuyunca maalesef gerçek olduğunu anladım.

bu olan etme bulma olayı değil. delidir ne yapsa yeridir diye düşünmüşler. senn hastalıklı halin karşısında bütün aile ve yengen seni idare ediyor işte.

hayır küçük de değilsin aslında. üniversiteye gidiyorsun birde. ben üniversitenin birinci sınıfında düşündüklerimi hatırlıyorum. baya baya ilerleydi gözüm. şu ankinden kat kat düşünsel.

ne bu anaokulu formatındaki halin. ben senin gibilerinin sapık ruhlu olduğunu düşünüorum. oğlu, abiyi paylaşamayan kişilerde böyle bir potansiyel var bence. yengen abinle değil de kocanla evlenmiş gibi konuşuyorsun. abartılı bi yorum belki ama bizzat yakından böyle 1. derecedeki akrabasını paylaşamayan insanları gördükçe, bunun masum bi sevgi olduğuna inanmıyorum artık.

benim rahmetli halam dilber hala gibi birşeydi avrupa yakasındaki. yaşasaydı bu konuyu okusaydım ona bu kız koca istiyor ondan böyle yapıyor evlendirsinler onu derdi.

boşuna dememişler ölüsü olan 3 gün ağlar delisi olan hergün ağlar diye. sen deli değilsin gerçi delis.en derler bizim oralarda, deli ayağına yatıyorsun edepsizliğinden yapıyorsun

sana temiz bir sopa çekmeleri lazım ya işte daha beter rezillikler çıkarırsın diye yapmıyorlardır senin yengen de cennet hatunu olur sana bu derece iyi muamele ettiği için.

Eh bu konuda işe yaramadı sempati toplaman için, yarım saat geçince bir tane daha açsana bu sefer abinin ağzından olsun ama, siz benim kardeşimi nasıl üzersiniz, kalbimin %70i onun, ben bir tek onu sevdim vs.

bu iyiydi işte alırım kardeşimi giderim uleyyyn

arkadaşlar konu fake, iyice emin oldum, inci olabilir ekşi olabilir ergen olabilir neyse ne ama bu konunun amacı bi çeşit duygusal mastürbasyon

konuyu dalgaya aldık ama şimdi ciddi birşey soracağım;bu abi bizzat şahsen kendi gerçek abin mi?

anne ve babalarınız ortak mı?

kuzen falan olabilir mi?

akılma başka şyler gelmeye başladı,tövbe haşa!

benimde etrafımda bundan olsa, evliliğim biter mi bitmez mi, başım belaya girer mi girmez mi düşünmem bir temiz döverim kesin. :)

ay lisede olsa neyse ya. üniveristedeymiş birde. ya insan üni. de yengem mengem diye düşünür mü ya. yok mu bunların okulda aktivite falan ya

bence yegeni de dinleyelim.. şimdi karar makamı olarak tek tarafı dşnlemek doğru olmaz sanki.
ona da haber ver konu açsın.

Bence abin seni avutmuş erkekler biraz saf oluyorlar kadınların sahte gözyaşlarına aldanıyorlar. Sonuçta kardeşsiniz tabi seni sevecek herkesin ailesi kendine değerli hem ailenin yeri başka eşin yeri başka öyle yüzdelerle ifade edilemez. Nedense içimden bir ses senin bu olanları kendi hayalin gibi anlattığını söylüyor:))) bence artık abinin yokluğuna alışmalısın ayrı ve özel bir hayatı olduğunu kabul etmelisin. Abinin ruhu ve bedeni eşine ait kısacası tapusu onda kusura bakma şekerim:))))

valla yanlışta anlaşılsam bunlarıda okuyunca tutamadım kendimi
beğeni rekoru gelmiş zaten bu cümleme
demekki çoğu kişi böyle düşünüyor...
anormal olan biz değiliz konu sahibi manyak

mesaj sayımı tamamlıyayım bari 400e.
eee kızlar sizler nasılsınız?

Arkadasin diger konularindan birinde birisi kacirmak istemis bunu. Simdi dusunuyorumda keske kacirsaymis seni abinler rahat bir nefes alirdi bir sure. Onu gectim seni kaciracak olan adaminda verilmis sadakasi varmis nerdeyse hayatinin hatasini yapicakti

4 senede anca 400 mesaj.. asıl ezik benmişim yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…